تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 130 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1298

نام تاپيک: درخـــــواســـــت مــــدار خـــــود را ايــــــنــــــجـــــا مــــطـــرح كــنــيـــد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نکاتی که فرمودید خیلی اموزنده بود خیلی زیاد
    میگم استاد الان دستگاه خازن تستر روشن شد ولی روی ال سی دی فقط نور هست و چیزی شبیه به مربع؟؟
    به نظرتون اشکال کار کجاست؟؟وقتی خازن رو در میاری بازم تاثیری نمیکنه و وقتی دو پایه خازن رو به هم وصل میکنی صفحه خاموش میشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه نکته ای که هست اینه که LCD شما 16 پایه داره اما اونی که تو نقشه هست 14 پایه.باید پایه 16( آخرین پایه) به خط منفی وصل بشه ( علامت زمین) و پایه 15 هم باید با یه مقاومت 220 اهم به علامت مثلث ( پایه 3 رگلاتور) وصل شه. در ضمن حواستون باشه که اگر به LCD طوری نگاه کنید که پایه هاش پایین باشه شمارش پایه ها از سمت راست شروع میشه به سمت چپ از 1 تا 16 اما تو اون نقشه شماره پایه ها از چپ به راست نوشته شده.برای راحتی کار فعلا اون خازن رو از مدار حذف کنید . در این صورت باید روLCD بنویسه: C = 1 nF
    بعد از اینکه پایه های LCD رو درست وصل کردید و بازم تصویر نداد یا یک خط کامل مربع نشون داد پتانسیومترو بچرخونید تا جایی که تصویر درست شه(تقریبا تا آخر بچرخونید).

3. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بازم مرسی تشکر
    خودم حدس زدم که باید مشکل از ال سی دی باشه که 16 پایه داره و تو نقشه 14 پایه ولی من دیشب خازن رو هم حذف کردم ولی چیزی ننوشت پتانسیومتر رو هم جابه جا کردم ولی فقط تصویر کامل میرفت و میومد.
    الان پایه های ال سی دی رو درست میکنم شاید جواب بده.
    پس در این صورتی که شما میگین یعنی پایه 1 ما تو نقشه پایه اخر حساب میشه یعنی 1 نقشه به 16 lcd و 2 نقشه به 15 lcd حالا باید طبق همین روال یعنی 3 به 14 و 4 ب- 13 همینجوری رفت جلو یا نه فقط اون دو پایه ای که عرض کردید رو باید جابه جا کرد.؟
    ممنون از اینکه هر روز سر میزنید و سوال های منو جواب میدید اشنا الله بتونم جبران کنم.
    Last edited by sheshdang; 14-05-2010 at 15:47.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید همه رو برعکس کنید.1 به 16 _2 به 15 _ 3 به 14 و ...
    دوپایه ی سمت چپ LCD رو هم که گفتم باید چیکار کرد(15به+و16به-)

6. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دیگه یواش یواش دارم شرمند میشم :43:من تمام دستورات شما رو کامل اجرا کردم ولی جواب نداد ؟؟به نظر شما مشکل چیه الان وقتی عوض کردم و پایه های LCD درست وصل کردم LCD روشن میشه ولی بدون هیچ نوشته ای؟؟ایا امکان داره کسی که PIC 16F877A رو پروگرام کرده درست پروگرام نکرده باشه اخه وقتی که پروگرام کرد بهم گفت این اگر برنامه نویسش برنامه نویسی کرده باشه و تو برنامش کافیگ نکرده باشهدستگات کار نمیکنه؟؟
    والا دیگه نمیدونم چیکار کنم همه رو چندین بار هم تست کردم ولی جالب اینجاست که از روی این خازن سنج که درست کنم حداقل 100 عدد میخوام.
    شما نظری ندارید؟؟
    فقط یک چیزی منظور شما ازا ینکه خازن رو حذف کنید منظورتون خازن 1u است یا 100n من که 100 رو حذف کردم.
    و تنها اینکه اون عدسی 10n c4 او گیرم نیومد و 22 زدم مشکلی که نیست یا هست؟
    با کمال تشکر
    Last edited by sheshdang; 15-05-2010 at 09:43.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجبور شدم شکل حقیقی مدارو بکشم.تو این نقشه دیگه خبری از مثلث و علامت زمین نیست و اتصالات به طور کامل رسم شده و فرقش با نقشه قبلی اینه که دو پایه LCD و یه مقاومت 220 اهم برای LCD اضافه شده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کافیگ دیگه چیه؟؟ اگه منظورت کانفیگ(Config) هستش اونا رو کسی که پروگرم میکنه باید انجام بده و منم قبلا تنظیماتشو گفته بودم.حالا دوباره میگم.اینا رو ببر بده به طرف و دوباره پروگرم کن بگو این تنظیماتشه:

Oscillator = HS
    FlashProgramMemoryWrite = All
    WatchDogTimer = BrownOutReset = PowerupTimer = Disable
    DataEEPROM = NotProtected
    Code = NotProtected

بدون اینا خوب معلومه مدار درست کار نمیکنه! همون خازن CX = 100n رو فعلا حذف کن.به جای 10 نانو اگه 22 نانو گذاشتی هم اشکالی نداره.
    همه ی اینا رو که درست کردی باچرخش پتانسیومتر باید LCD تصویر بده.

9. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پژمان جان دستت درد نکنه دیگه جای هیچ تعریفی نذاشتی ممنون مرسی از نقشه بله حرف شما درسته همون کانفیگ یا config نشده الا میبرم بدم انجامش بدن مرسی ممنون.
    Last edited by sheshdang; 15-05-2010 at 13:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام بر استاد خودم اقا پژمان گل آقا پژمان ممنون و مرسی رفتم یک ایسی دیگه گرفتم و دادم هم پروگرام کردن و هم اون تنظیملت رو روش انجام دادن ولی بازم جواب نداد نقشه و برد رو دوباره چک کردم ولی جواب نداد الان وقتی باطریروش میذاری و پتانسیومتررو تا اخر میپرخونم صفحه روشن میشه و 16 تا مربع شطرنجی میاد ولی خبر دیگه ای نیست دیگه نمیدونم مشکل از کجاست من که بیخیالش شدم چون هر کاریش کردم جواب نداد اگر راه حلی به ذهنتون میرسه بیان کنید اگر هم نه مزاحم نمیشم چون خیلی خیلی خیلی اذیتتون کردم.
    بازم میگم شرمنده مرسی و تشکر

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز من این مدارو عملا درست کردم از مولتیمتر خودمم دقیقتر کار میکرد.من که حدس میزنم یه جای مدارو اشتباه بستید.هر چی به ذهنم میرسید گفتم .حالا دوتا ولتاژو میگم اگه تونستید با مولتیمتر اندازه بگیرید ببینید درسته یا نه.
    ولتاژ بین پایه ی 11 و 12 از آیسی باید 5 ولت باشه و ولتاژ بین پایه ی 12 و 2 هم باید نزدیکای 3 ولت باشه.اگه اتصالات بین میکرو و کریستال و LCD رو هم با مولتیمتر چک کردید که دیگه چیز دیگه ای نمونده بگم

13. این کاربر از Peji2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Capcom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    در خواست یه مدار منطقی داشتم:
    ساعت دیجیتالی
    با ثانیه+ دقیقه+ ساعت

که با استفاده از ای.سی های 7092 و 7447 ساخته شده باشه
    خیلی ضروری هست
    ممنون میشم کمک کنید
    باتشکر فراوان نیما

---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:06 PM ----------

اگه میشه تو پروتوس شبیه سازی شده باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •