عكس اس ام اسي را كجا كپي كنيم كه قابل استفاده در گوشي باشه
![]()
عكس اس ام اسي را كجا كپي كنيم كه قابل استفاده در گوشي باشه
![]()
تو صفحه هاي قبل نوشته بگرد پيدا مي كنينوشته شده توسط azadi3000
یه نرم افزار بنام داوینچی کلینت (Davinci client( که اکثرا با اون آشنایی دارید.من ورژن جدید این برنامه رو دانلود کردم از :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جایی از این برنامه فایل فلش رو دریافت میکنه و از طریق کابل usb به گوشی میده.میشه از این طریق گوشی رو فلش کرد؟؟ با فلش کردن بازار تفاوتی داره؟؟ اصلا عملیه یا نه؟؟؟؟؟
گوشی رو خاموش میکنم دکمه ی C رو نگه میدارم کابل رو وصل میکنم ولی برنامه هیچی رو نشون نمیده...!!!!
فقط همونایی که نوشته . همون جور میمونه!!!!
....
amin-se سلام.شما اول بايد درايور flash usb رو نصب كني بعدش دكمه ي c رو نگهداري.
برنام ي داوينچي هم كه پرسيدي احتمالا كرك نشده ست.از k750 flasher كه كرك شدهي اونه استفاده كن.توي علايدين هم
اينتوري فلش ميكنن.
می گم 1 سؤال:
میشه k750 را با برنامه w800 فلش کرد که تبدیل به w800 بشه cid49?
خوب! عالی بود! گوشیمو کشتم!:d طبق روش گفته شده در سایت topsony و همین فروم اومدم گوشی رو فلش کردم گوشی بنده s700 هست اما از اونجایی که این فروم از سایت topsony کپی کرده بود و خود تاپ سونی هم مقادیر وارد شده برای فایلهای main و fs رو اشتباه درج کرده بود این شد که دفعه ی اول متوجه بشم که کار اشتباهه و بعد از فلش اشتباه از بک اپی که گرفته بودم استفاده کردم( بک اپ کامل) گوشی رو روشن نکردم و دوباره تصمیم به فلش کردن گرفتم این بار با مقادیر درست! کار فلش هر دو فایل تموم شد و رفتم که custom رو کپی کنم که وارد قسمت fs نمیشد! خوب! گوشی روشن نمیشد! باز هم از بک اپ استفاده کردم و این بار گوشی به دکمه ی روشن و خاموش پاسخ میده!! اما نه درت حسابی!! به محض نمایش لوگوی SE همه چی بهم میریزه و شروع میکنه به ویبره زدن و صفحه سفید میشه قاطی پاطی میشه سیاه میشه و خلاصه که گوشی روشن نمیشه!!
خیلی خوشگل زدم گوشی رو ناکار کردم!! مسلما تقصیر من نبود! تقصیر اطلاعات غلط topsony بود
کسی راه کاری بلده؟
نوشته شده توسط amin-se
بله عملیه منتها با 10 یورو ناقابل برای هر فلش
تو علائدین یا جاهایه دیگه از باکس استفاده می کنن که فرق داره
با سلام
من وقتي كه مي خوام گوشي رو وصل كنم كه بتونم عملياتي رو كه مي خوام انجام بدم خطاي زير رو ميده :
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد تمام كار هايي رو هم كه گفتين درست انجام ميدم .
زاستي از كجا ميشه فهميد كه ورژن گوشي چنده ؟؟؟
با تشكر
با اجازه از اقا سياوش و بقيه ي بزرگان.نوشته شده توسط Marmoulak
![]()
شما اول بايد درايور UsbFlashرو نصب كني .اين هم لينكش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)