2014 فکر کنم 30روز به صورت مجزا بهت وقت بده
تست نکردم ولی فکر کنم عملی بشه
2014 فکر کنم 30روز به صورت مجزا بهت وقت بده
تست نکردم ولی فکر کنم عملی بشه
توصیه مابه شما:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- درخواست سریال در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم اگه آپدیت های 2013 رو ذخیره کنم میتونم تو ورژن 2014 استفاده کنم یا نه ؟!
آپدیت اولیه وآپدیت حداکثر روزانه نورتون چنده
میخوام بدونم نسبت به نسخه قبلی تغییر کرده
مشکل آپدیت آفلاین چطور
منظورم اینه که وقتی آپدیت آفلاین میزدی
وبعدش آپدیت آنلاین میزدی بازم حجم زیادی رو میخواست دانلود کنه
ورژن جدیدش چطوره
والا من ورژن 2014 360 رو امروز دانلود کردم و از ورژن 2013 آپدیت شده 360 همون پوشه defaitions طبق آموزش که گزاشتن بک آب گرفتم ولی الان که run update رو میزنم 58 میخواد dl کنه حالا نمیدونم این مقدار طبیعی هست یا نه ؟البته تو safe mode این کارو نکردم .
شما باید تو Safe Mode این کارو بکنید. در غیر اینصورت آپدیت ها جایگزین نمیشن.
مسیر آپدیتها در نسخه 21 (2014) تغییر کرده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
آپدیت اولیه حدود 100 مگابایت و بعد از اون روزانه 3-4 مگابایت.
من آپدیتهای NIS رو جایگزین کردم و بعدش 25 مگابایت آپدیت دریافت کرد که نیمی از اون برای Engine Update بود
سلام
میدونیم که نورتون بعضی از مخرب ها رو برای همیشه حذف میکنه.یعنی نمیشه اونا رو بازیابی کرد.
متاسفانه کاربران زیادی داشتیم که به خاطر همین قضیه کـرکها و کـیجن های مهمی رو از دست دادن!
من اخیراً به طور کاملاً اتفاقی متوجه شدم نورتون هیچکدام از مخربها رو حذف دائمی نمیکنه.
به همین خاطر 30 تا کـرک و کـیجن و 500 نمونه جدید رو تست کردم و تونستم همه رو از قرنطینه در بیارم!
از قرار معلوم نسخهی 21 (2014) دیگه حذف دائمی نداره و این خیلی خوبه.
یک سوال
الان که این norton360 رو نصب کردم دیگه فایروال خود ویندوز7 از کار افتاده نمیشه هم فایروال ویندوز فعال باشه هم خود norton ?!
سلام الان فایروال نورتون جایگزین ویندوز شده دیگه
خیلی هم کارایی بهتر و بالاتری نسبت به فایروال ویندوز داره !
راهی نداره ...
![]()
فقط یک چیزی درسته ولی من اون برنامه هایی رو که برای جلوگیری وصل شدن به اینترنت تو سط فایروال ویندوز block کردم وقتی فایروال ویندوز خاموشه مشکلی برای کرکشون پیش میاد یا نه ؟! یعنی ممکنه لایسسنشون خراب بشه ؟! یا باید از طریق خود norton بلاک کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)