تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 79 اولاول ... 26667273747576777879 آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

داره خودمونی میشه iw8u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    توي هارد کامپیوتر،نزني فرمت كني

پيش فرض

چرا مسائل رو باهم قاطی میکنیم
    خیلیامون عاشق فوتبالیم و نمیتونیم ازش به این سادگیا دل بکنیم
    اصلا بحث فوتبال نیست داداشِ من
    من میگم کسایی که اومدن روی کار اصلا صلاحیت این پستها رو ندارن
    از وزیر ورزشمون گرفته تا رؤسای فدراسیونها
    تا زمانی که این باندبازیها تو دولت انجام میشه، ما هیچ پیشرفتی نمیکنیم
    مثلا میان قبل المپیک رضا مهماندوست رو اخراج میکنن
    یا غلامرضا محمدی رو از سرمربیگری تیم ملی کشتی آزاد استعفاش میدن!
    قضيه پيچيده تر از اين حرفهاست.البته بعضي از دوستان مسؤول بد هم كار نكردن.
    مجلس گفته بعد المپيك ميخواد وزير ورزشو استيضاح كنه،اگه اين كارو كنه ميشه به اين اميدوار شد كه حداقل يه دستگاه نظارتي پيدا شده...اگه كه نه ....بايد به حال اين ورزش نشستو اشك ريخت
    و ديگه همين چهارتا مدال طلا (و 12 مدالو )ديگه تو خوابم نميتونيم ببينيم
    درهر حال من كه ميدونم چهارسال ديگه مياد باز همون آشو همون كاسه چهارسال پيش....چي شد چي شد من نبودم.....
    اينو به اين خاطر گفتم،چون ما ايرانيها از گذشته خودمون درس نميگيريم.

2. 2 کاربر از iw8u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه بازم خیلیش تقصیر خودمونه
    کفاشیان یه مربی درجه 2 مثه کی روش میاره کل اخبارو روزنامه و سایت و خبرگذاری و... تیتر اولشون میشه اون ، همه میگن آفرین به کفاشیان که دستیار فرگوسنو آوردی !

ازون طرف داورزنی میره یکی از بهترین مربیان جهان به اسم خولیو ولاسکو رو میاره ، آیا کسی اهمیت داد ؟ آیا اخبارهای ورزشی غیر از بخش خبرهای کوتاهشون درین مورد حرف زدن ؟

همه میگن 40 ساله تیم فوتبال نرفته المپیک ، ازونور تیم بسکتبال بعد از بیش از 50 سال میره المپیک (پکن) ، کسی اهمیت داد ؟
    اصلا اهمیت بسکتبال المپیک به حدیه که ستارگان NBA که مسابقات جهانیو مسخره می کنن با کمال میل میان ولی فوتبال المپیک جذاب هست اصلا ؟

شما خودتو بزار جای مسئول اگه بودجه بیاد دستت چی کار می کنی ؟ باید بدیش به فوتبال ! چرا ؟ چون در مورد رشته های دیگه مردم سریع فراموش می کنن ولی اینجا نه ! هنوزم میگن تیم 98 !

البته مشکل فوتبال پول زیاد نیست مشکل اینه از بالا تا پایین باند بازی و دلالی بیداد می کنه !

4. 7 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

و یک نکته بد هم اینه که فکر کنم با توجه به اختلاف ساعت با برزیل دوره بعد باید نصفه شب بشینیم پای بازی ها اگه زنده بودیم
    اگه بخوره به ماه مبارک من که همرو بیدارم

به نظر من ؛بعد از بازیهای گوانجو هم مسولا و هم ورزشکارا دیدن که اره؛وقت گذاشتن و هزینه کردن روی ورزشهای انفرادی (هرچیزی غیر از فوتبال )نتیجه بخش تره.پس بهتر عملکردند و نتیجه رو هم گرفتن.
    مطمئن باشید دوره بعد خیلی بهتر از این هم خواهیم شد!

من هم خیلی امیدوارم ، ولی متاسفانه یه بدیی ی ی که ورزش ما داره و دچارش شده ، اینه که " 30یاست " رو دارن قاطیش میکنن ، همونجوری که تو بعضی از رشته های ورزشیمون وارد کردن و این جزء ضرر چیزی برامون نداره ، ورزش ذاتش پاکه ، نباید به این جور چیز ها آلوده بشه .

بدون شک اگر باند بازی کمتر بشه ( نمیگم نشه ، چون محاله ) مطمئنا نتیجه ی بهتری میگیریم .

موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببخشید بچه ها ولی فکر می کنم دیگه زیادی تحت تاثیر این جو کاذب صدا و سیما قرار گرفتید. طبق معمول این رسانه ی ملی هرچی می خواد میگه و ملت شریف هم باور می کنن .
    نا داوری به اون صورت نشد .
    توی راند اول که عبد ولی از آرنجش استفاده کرد که داور به درستی گرفت.
    توی راند دوم هم از ران حریف بارانداز کرد که بازم داور تصمیم درست گرفت (اینا رو خوده کارشناس کشتی تلویزیون هم گفت) .
    تنها گیری که می شد به داور داد سوت های پی در پی و تذکراتش بود که روی روحیه کشتی گیر ما تاثیر داشت و به خاطر همونم فیلا بهش اخطار داد .
    اینا که اومدن گفتن داوره محروم شده که همه دیدن که بازی های آزاد رو قضاوت کرد.
    فکر کنم مسابقه عبدولی داور اینقدر کار اشتباه کرد که هر چی بخوای طرفش بگیری و بگی اشتباه نکرد نمیشه. اولا تو راند اول داور به خاطر استفاده از پا از عبدولی خطا گرفت که من هرچی صحنه آهسته می بینم بیشتر به ناداوری مسابقه پی میبرم . و اون اخطاری که الکی به خاطر کم کاری عبدولی میخواست بده چی؟؟؟ که حتی ببقیه شون ردش کردن . اون طرز برخوردش با عبدولی چی؟؟ اگه دستش می اومد که کتکش می زد . آخر راند 2 اگه بارانداز عبدولی
    خراب بود و امتیازی نداشت چرا داور ادامه کشتی رو ایستاده داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوهشا توجیه نکنین . این ربطی به رسانه ها نداره . ما که کور نیستیم .حالا یه کارشناس بین این همه کارشناس گفته حق با داوره . دیگه حرف بقیه کارشناسا همه خرابه .
    Last edited by parkook; 13-08-2012 at 10:15.

7. 2 کاربر از parkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر کنم مسابقه عبدولی داور اینقدر کار اشتباه کرد که هر چی بخوای طرفش بگیری و بگی اشتباه نکرد نمیشه. اولا تو راند اول داور به خاطر استفاده از پا از عبدولی خطا گرفت که من هرچی صحنه آهسته می بینم بیشتر به ناداوری مسابقه پی میبرم . و اون اخطاری که الکی به خاطر کم کاری عبدولی میخواست بده چی؟؟؟ که حتی ببقیه شون ردش کردن . اون طرز برخوردش با عبدولی چی؟؟ اگه دستش می اومد که کتکش می زد . آخر راند 2 اگه بارانداز عبدولی
    خراب بود و امتیازی نداشت چرا داور ادامه کشتی رو ایستاده داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خوهشا توجیه نکنین . این ربطی به رسانه ها نداره . ما که کور نیستیم .حالا یه کارشناس بین این همه کارشناس گفته حق با داوره . دیگه حرف بقیه کارشناسا همه خرابه .
    عبدولی راند اول با آرنجش پای حریفش رو در حد چند لحظه نگه داشت داور هم که معلوم بود مشکلی داره با اون سریع خطا رو گرفت. در واقع تصمیمش درست بوده ولی خیلی سخت گیرانه
    در مورد اینکه چرا کشتی ایستاده دنبال شد. چون عبدولی از پای حریف استفاده کرد خطا محسوب میشه و حریفش امتیاز میگیره پس کشتی هم سرپا ادامه پیدا می کنه.
    متاسفانه مقصر همه ی این جریان هم عامل هست که احساسی گزارش می کنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اعتقاد من بر اینه که هر ورزشکار باید بر اساس لیاقت و افتخارآفرینی اش دستمزد بگیره نه به خاطر رشته ورزشی اش. اگه صدا و سیما به اندازه ای که برای فوتبال بها میده و تبلیغ میکنه و تمام مسابقانت فوتبال نشون میده به بقیه ورزش ها بها میداد . ما تو المپیک جز 3 کشور برتر میشدیم . میدونین چقدر استعداد داره تو ایران هدر میره و هیچ استفاده ای ازشون نمیشه . اگه تمام شهرها همون طور که زمین فوتبال دارن امکانات بقیه ورزشها هم داشتن فکر میکنین اوضاع این بود ؟؟ اگه استعداد یابی تو سطح کشور میشد اوضاع این بود؟؟؟ باور کنین من یه بچه روستایی میشناسم که قد بلندی داره و پرشش عالیه ولی کی تو کشور هست که بیاد این استعداد ها رو پیدا کنه .اگه یکی اینا رو پیدا میکرد و پرورششون میداد ما تو المپیک هنوز بهتر از اینا بودیم . ولی همون بچه روستایی حالا جز اوباش شده در صورتی که میتونست بهترین ورزش کار شه .
    تفوت بین فوتبال و بقیه ورزش ها خیلی فاحشه . چرا یاید بودجه سالانه فدراسیون بوکس اندازه هزینه یه اردوی خارجه باشه .
    به نظر من علاقه به فوتبال در ایران کاملا الکیه . آخه فوتبال ایران چی داره ؟؟
    البته در اینکه مسئولین و بعضی از مردم چند روز دیگه دوباره میرن سراغ فوتبال و از دیگر ورزش ها غافل می مونن تا المپیک بعدی که شکی نیست.

10. 2 کاربر از parkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من مسایقه رو ندیدم ولی از کار گزارشگرهای ایران اصلا راضی نبودم بد گزارش می کردند . شبکه ورزشم به نظرم خیلی کار داره تا این مجریاش و کلا کارمنداش راه بیوفتند. کلا کار مجریاش به نظرم خیلی خوب نبود. و زیر نویس ها که باید خبری باشه اصلا استاندارد اخبار زیر نویسی رو نداشت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عبدولی راند اول با آرنجش پای حریفش رو در حد چند لحظه نگه داشت داور هم که معلوم بود مشکلی داره با اون سریع خطا رو گرفت. در واقع تصمیمش درست بوده ولی خیلی سخت گیرانه
    در مورد اینکه چرا کشتی ایستاده دنبال شد. چون عبدولی از پای حریف استفاده کرد خطا محسوب میشه و حریفش امتیاز میگیره پس کشتی هم سرپا ادامه پیدا می کنه.
    کجا تو راند 2 پاش گرفت بیچاره . با دست پای حریف گرفتن هم که اشکال نداره .

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

راستش من یه احساس دوگانه ای دارم.
    از یه طرف آمار میگه که بهترین عملکرد رو در تاریخ ورزشمون در المپیک داشتیم و انصافاً اون شبی که در فوق سنگین و کشتی و پرتاب دیسک دو طلا و دو نقره گرفتیم هیچوقت یادم نمیره.
    ولی از یه طرف دیگه حالم از مسئولان آش..ل ورزش کشور که گند زدن به روحیۀ ما و ورزشکارا به هم میخوره. اون از رژه که بیشتر مربیا بودن و اون علی آبادیِ ... که خودش اومد رژه، اون از وضع فدراسیون ها که چند تاشون رو از بین بردن و ورزشکاراشون سردرگم بودن. اون از چند تا رشته که مربی نداشتن. و مسالۀ تقریباً زندانی کردن ورزشکارا که همیشه این کار رو میکنن. و باز وقت مدال دادن به وزنه بردارها سروکلۀ علی آبادی پیدا میشد.

کلاً از دست مسئولین بیلیاقت ورزش حال خیلی ها به هم میخوره و با این وضعیت این احساس به وجود میاد که پتانسیل ورزشکاران حتی در همین حالت بدون زیر سازی اساسی باید خیلی بهتر از این میشد و این احساس بد که باید خیلی بهتر از این میشدیم.

14. 12 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کفاشیان یه مربی درجه 2 مثه کی روش میاره کل اخبارو روزنامه و سایت و خبرگذاری و... تیتر اولشون میشه اون ، همه میگن آفرین به کفاشیان که دستیار فرگوسنو آوردی !
    کی روش مربی درجه 2 نیست.شما اطلاعاتت از فوتبال ناقصه.فقط می دونی کی روش دستیار فرگوسن بوده!در حالی که کی روش سرمربی تیم ملی بزرگسالان و جوانان پرتغال بوده و جوانان پرتغال رو قهرمان جهان کرده.سرمربی رئال مادرید هم بوده.فکر می کنی چرا سرمربی رئال مادرید کردنش؟چون بیشتر افکار تاکتیکی منچستر رو کی روش برنامه ریزی می کرد نه فرگوسن!الان هم از هر طرفدار یونایتد که بپرسی آرزو دارن کی روش برگرده به تیمشون/در ضمن با پرتغال توی جام جهانی با یک گل به اسپانیا قهرمان جهان باخت،اون هم در لحظات پایانی.نسل طلایی پرتغال مثل لویز فیگو هم دست پرورده ی کی روش بودن.اگر مثل شما فکر کنیم فقط یک مربی درجه 1 توی دنیا هست اون هم مورینیو!

16. 3 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •