تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 120 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ولی من شنیدم بیشتر روی سرعت بوت تاثیر داره تا خود ویندوز!
    حالا قیمت چند؟
    روی بوت که خیلی تاثیر داره.روی سرعت خود ویندوز هم اکثر مواقع تاثیری نداره ولی بعضی موقع ها هم خیلی تاثیر داره.به هر حال هارد الان واسه سرعت سیستم یه جور ترمزه.شما تو تسک منیجر اگه نگاه کنی هیچ وقت cpu یا ram ت 100 نمی شه ولی هاردت خیلی وقتا 100 می شه!

در مورد قیمت هم نرفتم تو بازار دقیق بپرسم ولی ظاهرا واسه یه 60 گیگش باید بین 200 تا 250 بدیم!
    راستش من می خواستم بخرم ولی دوستم خرم کرد! گفت دیوونه 250 تومن بده یه هارد اکسترنال بخر حالشو ببر.منم که خیلی نیازمند هاردم دیدم خدایی راست می گه! اینه که فعلا پشیمون شدم

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

روی بوت که خیلی تاثیر داره.روی سرعت خود ویندوز هم اکثر مواقع تاثیری نداره ولی بعضی موقع ها هم خیلی تاثیر داره.به هر حال هارد الان واسه سرعت سیستم یه جور ترمزه.شما تو تسک منیجر اگه نگاه کنی هیچ وقت cpu یا ram ت 100 نمی شه ولی هاردت خیلی وقتا 100 می شه!

در مورد قیمت هم نرفتم تو بازار دقیق بپرسم ولی ظاهرا واسه یه 60 گیگش باید بین 200 تا 250 بدیم!
    راستش من می خواستم بخرم ولی دوستم خرم کرد! گفت دیوونه 250 تومن بده یه هارد اکسترنال بخر حالشو ببر.منم که خیلی نیازمند هاردم دیدم خدایی راست می گه! اینه که فعلا پشیمون شدم
    در تایید حرف شما روی سرعت رندر هم خیلی تاثیر داره....
    واقعا تکنولوژی هارد ها خیلی کند تر از سایر قطعات کامپیوتری رشد کرد....
    31,800,000
    اوه اوه...هنوز قیمتش خیلی بالاس.....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

31,800,000

قیمت واسه 3 روز پیش
    با ssd این قیمت؟ از کجا قیمت گرفتید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من یه لپتاپ برای گیم میخواستم با توجه به بودجه ام که حدود 2220 بود تصمیم به خرید y850 گرفتم اما متاسفانه انگار قیمتش خیلی رفته بالاالان تا 2 ماه اینده میتونم صبر کنم به نظرتون قیمت ها کم میشه یا نه؟؟؟
    میشه این لپ تاپ رو قسطی هم برداشت؟؟؟
    ممنون میشم اگه جواب بدید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من یه لپتاپ برای گیم میخواستم با توجه به بودجه ام که حدود 2220 بود تصمیم به خرید y850 گرفتم اما متاسفانه انگار قیمتش خیلی رفته بالاالان تا 2 ماه اینده میتونم صبر کنم به نظرتون قیمت ها کم میشه یا نه؟؟؟
    میشه این لپ تاپ رو قسطی هم برداشت؟؟؟
    ممنون میشم اگه جواب بدید.
    اگه نرخ دلار همین قدر ثابت بمونه یک مقدار قیمت‌ها میاد پایین تر ولی قیمت y580 به ۲۲۲۰ نمی‌رسه. چون اون قیمت برای دلار ۱۷۰۰ بود. الان دلار ۲۸۰۰ هست. البته قیمت‌های فعلی بازار روی دلار ۳۲۰۰ - ۳۴۰۰ بسته شده. بنابراین انتظار می‌ره اگه دلار همین قیمت بمونه قیمت‌ها کمی پایین تر بیاد.
    اگر می‌تونید صبر کنید منتظر شید تا y500 به بازار بیاد. با همون قیمت یک لپ‌تاپ بسیار قوی تر رو می‌تونید تهیه کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از kelp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه albertoperanc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files\Adobe\Adobe After Effects

8. این کاربر از albertoperanc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان.اما y500 که گرافیکش کمتر از 580 هست.قیمتش چقدر هست؟نمیدونید کی میاد؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

گرافیک 650m خیلی تفاوتی با 660m نداره چون هر دوی اونا gddr5 و از نوع گرافیک‌های کلاس ۱ هستند.
    660m: 835 MHz, 384 - unified, DX11 | 2000 MHz, 128 Bit
    650m: 735 - 850 MHz, 384 - unified, DX11 | 900 MHz, 128 Bit
    تفاوت فریم ریت اونا فقط در حد چند فریم در ثانیه برای هر بازی هست.
    اما تفاوت‌های اصلی y500 اینه که با همون قیمت داره رم ۱۶ گیگ میده و همچنین صفحه فول اچ دی و سی پی یو قوی تر.
    البته نمی‌دونم چرا تو ایران اینقدر فول اچ دی کم وارد می شه چون y580 هم مدل فول اچ دی داشته!
    همچنین اگه خیلی گرافیک نگرانتون کرده یه کانفیگ sli داره که از دو تا 650m به صورت crossfire استفاده می‌کنه و خیلی خیلی قوی تر از 660m روی y580 می‌شه!
    باز بستگی به این داره که چه کانفیگ‌هاییش وارد ایران بشه.
    معمولا حداقل ۲ تا ۳ ماه از معرفی یه محصول تا رسیدنش به بازار ایران طول می‌کشه.

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

گرافیک 650m خیلی تفاوتی با 660m نداره چون هر دوی اونا gddr5 و از نوع گرافیک‌های کلاس ۱ هستند.
    660m: 835 MHz, 384 - unified, DX11 | 2000 MHz, 128 Bit
    650m: 735 - 850 MHz, 384 - unified, DX11 | 900 MHz, 128 Bit
    تفاوت فریم ریت اونا فقط در حد چند فریم در ثانیه برای هر بازی هست.
    اما تفاوت‌های اصلی y500 اینه که با همون قیمت داره رم ۱۶ گیگ میده و همچنین صفحه فول اچ دی و سی پی یو قوی تر.
    البته نمی‌دونم چرا تو ایران اینقدر فول اچ دی کم وارد می شه چون y580 هم مدل فول اچ دی داشته!
    همچنین اگه خیلی گرافیک نگرانتون کرده یه کانفیگ sli داره که از دو تا 650m به صورت crossfire استفاده می‌کنه و خیلی خیلی قوی تر از 660m روی y580 می‌شه!
    باز بستگی به این داره که چه کانفیگ‌هاییش وارد ایران بشه.
    معمولا حداقل ۲ تا ۳ ماه از معرفی یه محصول تا رسیدنش به بازار ایران طول می‌کشه.
    البته تفاوت GTX 660 m با GT 650 m خیلی بیشتر از اعداد و ارقامه .... اولی از سری Gaming هست دومی Multi media .... فرکانسشون هم خیلی متفاوته اون 850 آخرین حدش در صورت اورکلاک توسط کارخانس که معمولا این کار انجام نمیشه و با همون مدل Base ارائه میشه....رم هم که خودتون میتونید y580 رو به 16 ارتقا بدید ( گرچه رم دیگه خیلی چیز مهمی نیست .... هنوز برنامه ها اینقدر توسعه نیافتن که 16 گیگ رم نیاز باشه)

اما باز هم با حرف شما موافقم که در نهایت y500 از y580 بهتر خواهد بود..... به علت جدید تر بود و آپدیت و ساپورت بیشتر .... معمولا کانفیگ full hd رو وارد نمیکنن چون دیگه کسی بقیه ی محصولات رو نمیخره
    یه سوال فنی حرفه ای...من تو کانفیگ های y580 به هیچ عنوان هارد 750 نمیبینم....این سازگار خودش لپتاپ رو باز میکنه هاردش رو عوض میکنه یا سفارش میده به لنوو براش عوض کنن؟

12. این کاربر از M A M M U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ممنون از راهنمایی دوستان دلار امروز شد 2700 و تا ماه اینده احتمالا به زیر 2500 برسه.تا اون موقع صبر میکنم تاببینم چی میشه.در ضمن یه سوال داشتم چون من لپ تاپ رو برا گیم میخوام میخواستم بدونم که این لپتاپ قابلیت ارتقا گرافیک داره؟؟؟؟و اگه یه روز برا بازی کم اورد فقط باید گرافیک رو ارتقا داد؟ و سی پی یو رو هم باید ارتقا داد؟ و تهیویه لپ تاپ اجازه ارتقا گرافیک رو میده؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •