گردان رو مفت از دست دادیم.
بدون گرفتن پول و بازیکن قردادش رو فسخ کردن و راحت رفت سپاهان
این حرکت رویانیان عجیب بود
این بازیکن صربستانی هم چنگی به دل نمیزنه.یکسالی و خورده ای هست که درست حسابی بازی نکرده.من اصلا بهش امیدی ندارم
گردان رو مفت از دست دادیم.
این بازیکن صربستانی هم چنگی به دل نمیزنه.یکسالی و خورده ای هست که درست حسابی بازی نکرده.من اصلا بهش امیدی ندارم
Last edited by aluminum; 22-12-2012 at 19:30.
پرسپولیس با مشکل دروازبان به زودی دچار میشه اگه داروازه بان نگیره
این دروازه بان خارجیه هم چنگی به دل نیزنه
نیلسون که کارش خیلی درسته.
دروازبان رو برای بازیهایی میخواهیم که به هر علت نیلسون توی دروازه نباشه
به نظر میرسه بارضا محمدی توافق کردن
خوبی این انتقال اینه که محمدی میدونه از اول باید روی نیمکت بشینه و زیاد دچار حاشیه نمیشیم
ولی با تموم شدن فرصت نقل و انتقالات مشکل تیم رو حل نکردن.تیم هافبک بازیساز میخواد.اگه روز کریمی و نوری روزشون نباشه اصلا بازیکنی برای جایگزینی اینها نداریم
به نظر من نباید کاظمیان رو میدادیم به تراکتور
کاظمیان میتونست یه تعویض خوب واسه تیم باشه و این رو هم بارها با اومدنش به زمین ثابت کرده.دوندگی زیادی داشت و همین انرژیک بودنش به تیم کمک میکرد
الان که رفته خط حمله و نیمکتمون خلوتتر شدن و اگه مصدوم بدیم دچار دردسر میشیم...
کیست این مرد؟
به نظرم فصل نقل و نباتات برای ما خوب پیش نرفتو تنها خرید خوبمون رضا حقیقی بود که اونم چند وقتیه جذب کردیم و عملا تو این چند روز اخیر ناموفق بودیم تو خرید بازیکن های مورد نظر...
بیشتر از اینکه ورودی خوب داشته باشیم خروجی داشتیم.
اصلا دوست نداشتم جوونی مثه اسماعیل زاده از تیم بره... علی عسگر هم درسته بازیکن متوسطیه و این فصل خوب نبوده ولی خب تو این فوتبال ایران تو این سن از خیلیا بهتر بوده و امیدوارم قردادش قرضی بوده باشه و اخر فصل برگرده... از اون طرف کاظمیان هم رفت تا تو فاز تهاجمی یکم دستمون بسته بشه در کناره ها و یه ذخیره خوب رو از دست دادیم ... فشنگچی که اصلا بهش اعتمادی نیس.. شهاب هم که با هزار تا ارزو اورده بودیم موفق نبود وپرید سپاهان.....
اسم سپاهان اوردم یاد یه چیز مشترک در این دو تیم تو انتقالات نیم فصل افتادم... هر دو تیم بازیکن های بحث برانگیز( از نظر تماشاگرا) و یکمی یاغیشون رو رد کردن رفت ... اونطرف عادل ، زنیدپور ، اشجاری و تامینی این طرف هم گردان ، اقازمانی ،کاظمیان و غیره
به نظرم بهترین خرید ها رو هم استقلال داشته![]()
یکی دیگه که اسمش خارجیه برداشتن آوردن تو تیم
به نظرم اونقدرهام خوب نیست
عقاب اسیا هم توی نوجوونی حرفا داشت واسه گفتن . امیدوارم که پسرش هم مث خودش باشه . میدون دادن به عابدزاده جوون باعث میشه تا سالای سال بازم توی دروازه احساس امنیت کنیم .طبق صحبت هایی که گردان کرده ، معلومه یحیی از عابدزاده خوشش میاد و بعید نیست میدون هم بده بهش .
............
در مورد جام حذفی همین بسه که دست نشان چطور تیمش توی تهران بعد از نتیجه اید آل رشت بازی رو وا داد و از تیم کشید کنار !!!!!!!!!!! عدد شیش داره مقدس میشه واسه ما ( اینهم مورد داره فک کنم و قابل ادیت و ویرایش و حذف و ... هست !!!!!!! )
توی فیسبوک هم بعضتا" ملوانیا بدجور ناراحتیشون رو دارن ابراز میکنن از رشتیا !! فک کنم فعلا" ملوان جوابگوی باختش به پرسپولیس باشه بهتره تا کوبیدن تنها نماینده شایسته گیلان !!!
از مازیار واسه حرفای طنازانش که میخواست بعد گل زدن انواع دنس رو پیاده کنه توی مستطیل سبز ممنون ؛ حرفای سرمربی و بازیکن ملوان انگاری یه کپسول انرژی وارد پاهای بچه ها کرد و نتیجه به جوش اومدن غیرت پرسپولیس همینه ! تا شیش تای بعدی ...
...............
گردان !!! ؟؟؟؟ فعلا که عابدزاده هم برا بازی کردن مشکلی نداره . فعلا توی پستایی که داره یحیی بیرون میکنه جایگزین بگیره بهتره تا به گردان و جانشینش فک کنیم . سردار فقط بلده پول بریز بپاش کنه فکر اقتصادی نداره که !!! همین الان بگن یه میلیارد بده گردان بره سریع دست به جیب میکنه!!!توی همه اینها علی عسگر و گردان و زاید حیف بودن.
حداقل اگر گردان رو میخوان به سپاهان بدن جاش دو تا بازیکن بگیرن و یا بازیکنی که بدردمون بخوره
فوقش دروازبان هم میرفیتم از لیگ یک میگرفتیم.....
Last edited by MoJtaBa.R; 23-12-2012 at 00:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)