تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 301 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

به نظرم میتونستیم بهتر باشیم و 3 امتیاز رو بگیریم اما خب همین یک امتیاز هم خوبه.
    به نظر من رقیب اصلی استقلال امروز ذوب آهن نبود بلکه زمین و وضعیت هوا بود که تیم رو اذیت کرد. البته نبود مهاجم برای تعویض هم خیلی به تیم ضربه زد!
    چرا تیم ما باید تو این هوای سرد 17:30 بازی کنه؟! والا اگه بازی ساعت13 یا 14 باشه به هیچ کس برنمیخوره!
    چرا همیشه باید بعد نتیجه نگرفتن غر بزنیم ؟ آخه چرا ؟ عادت کردیم به مولا .... همیشه تقصیر زمین و هوا و داور و ..... میشه .
    مثل مرد بیاین بگین بد بودیم و ذوب آهن روون بازی کرد و نذاشت 3 امتیاز رو بگیریم ....

نمیدونم تا کی میخواد این روند ادامه پیدا کنه ... که همیشه کوتاهی خودمونو گردن این و اون بندازیم ....

2. 6 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

چرا همیشه باید بعد نتیجه نگرفتن غر بزنیم ؟ آخه چرا ؟ عادت کردیم به مولا .... همیشه تقصیر زمین و هوا و داور و ..... میشه .
    مثل مرد بیاین بگین بد بودیم و ذوب آهن روون بازی کرد و نذاشت 3 امتیاز رو بگیریم ....

نمیدونم تا کی میخواد این روند ادامه پیدا کنه ... که همیشه کوتاهی خودمونو گردن این و اون بندازیم ....
    بد بودیم منم قبول دارم! خط اول اشاره کردم
    اما نبود مهاجم روی نیمکت و وضعیت هوا هم مشکل بود!
    چرا بازی رو زودتر برگزار نکردن؟!!

4. 6 کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پایان بازی با تساوی بدون گًل. زمین بازی خیلی‌ بد بود و بازیکن‌های تکنیکی‌ تیم اصلا در بازی نبودند، از جمله مجتبی‌. جای حاتمی‌ خالی‌ بود چون میشد از قدرت بدنی و ضربهٔ سرش استفاده کرد. تعویض ایمان موسوی، و اضافه شدن حنیف در خط حمله هم خیلی‌ به کار نیومد، و چون قدرت حفظ توپ رو از دست دادیم، فشار ذوب آهن زیاد شد، که موقعییت هم پیدا کردند. حنیف هم می‌تونست گًل بزنه که نشد. میشد ۳ امتیاز رو بگیریم، ولی‌ یک امتیاز خوبی‌ بود. تک و تنها، صدر جدول لیگ برتر ایران! همیشه، همه جا، آبیته و استقلال!

6. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

داداش اتفاقا شما همیشه شاکی هستی

شما باید توی یه بازیه فوتبال تمام جوانب رو در نظر بگیری . روی هوا که بازی انجام نمیشه . روی زمینه . غیر از اینه مگه؟ خوب این زمین اگه ایده آل نباشه روی بازیه تیم تاثیر میذاره . حالا روی چه تیمی بیشتر تاثیر داره . روی تیمی که زمینی و تکنیکی بازی میکنه . حالا استقلال تکنیکی تر بازی میکنه یا ذوب آهن؟

مشکلاتی هم برای ذوب آهن داره اما اونا دیگه عادت کردن میدونن چی به چیه ما که زمینو آنالیز نکردیم سالی یه بار میخوایم بریم بازی کنیم . خوب وقتی زمین بازی باعث شده ما افت کنیم و بد بازی کنیم چرا نباید بگیم .

شما میگی ما بیایم بگیم بد بودیم . خوب باشه بد بودیم اما بد بودن مگه دلیل نداره؟مگه ما توی این 4 بازیه اخیر با همین ترکیب موفق نبودیم و بالای 9 تا موقعیت گل نداشتیم؟خوب این یه بازی دلیل بد بازی کردن ما چیه؟

زمین بد یکی از دلایلش هست . سردی هوا یکی دیگه از دلایلش هست . الان بارسلونا این زمینو ببینه میاد توش دوستانه بازی کنه؟

یه مبحث کل که باید گفته شه بد بودیم یه دلیل اون بد بودن . ما مثل مرد میایم میگیم متوسط بودیم و مثل بازیهای قبل عالی بازی نکردیم . مثل یه آدم منطقی هم دلایل بد بودن رو بررسی میکنیم .

وقتی هم میبریم میگیم خوب بودیم و دلایل خوب بودن رو بررسی میکنیم . یعنی ما الان گفتیم بد بودیم و دلیلش رو بررسی کردیم مثل مرد نیستیم؟بانو تشریف داریم؟

اگه اینجوریه فقط توی این تاپیک از فردا بچه ها بیان بگن خوب بودیم بد بودیم . همین . دیگه نقد و بحث و بررسی نمیخواد که !

8. 7 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

داداش اتفاقا شما همیشه شاکی هستی

شما باید توی یه بازیه فوتبال تمام جوانب رو در نظر بگیری . روی هوا که بازی انجام نمیشه . روی زمینه . غیر از اینه مگه؟ خوب این زمین اگه ایده آل نباشه روی بازیه تیم تاثیر میذاره . حالا روی چه تیمی بیشتر تاثیر داره . روی تیمی که زمینی و تکنیکی بازی میکنه . حالا استقلال تکنیکی تر بازی میکنه یا ذوب آهن؟

مشکلاتی هم برای ذوب آهن داره اما اونا دیگه عادت کردن میدونن چی به چیه ما که زمینو آنالیز نکردیم سالی یه بار میخوایم بریم بازی کنیم . خوب وقتی زمین بازی باعث شده ما افت کنیم و بد بازی کنیم چرا نباید بگیم .

شما میگی ما بیایم بگیم بد بودیم . خوب باشه بد بودیم اما بد بودن مگه دلیل نداره؟مگه ما توی این 4 بازیه اخیر با همین ترکیب موفق نبودیم و بالای 9 تا موقعیت گل نداشتیم؟خوب این یه بازی دلیل بد بازی کردن ما چیه؟

زمین بد یکی از دلایلش هست . سردی هوا یکی دیگه از دلایلش هست . الان بارسلونا این زمینو ببینه میاد توش دوستانه بازی کنه؟

یه مبحث کل که باید گفته شه بد بودیم یه دلیل اون بد بودن . ما مثل مرد میایم میگیم متوسط بودیم و مثل بازیهای قبل عالی بازی نکردیم . مثل یه آدم منطقی هم دلایل بد بودن رو بررسی میکنیم .

وقتی هم میبریم میگیم خوب بودیم و دلایل خوب بودن رو بررسی میکنیم . یعنی ما الان گفتیم بد بودیم و دلیلش رو بررسی کردیم مثل مرد نیستیم؟بانو تشریف داریم؟

اگه اینجوریه فقط توی این تاپیک از فردا بچه ها بیان بگن خوب بودیم بد بودیم . همین . دیگه نقد و بحث و بررسی نمیخواد که !
    سلام داش ممد .... نقد شما رو که اصلا قبول ندارم . صفحه ی قبل رو نیگاه کن چطوری نظر دادی .

شما که چشماتو میبندی و هر چی به نفع استقلال باشه چه با عدالت چه بی عدالت میگی .... نیست که 4 بازی قبل تیکی تاکا بازی میکردیم این بازی نتونستیم ... بازی های قبل هم شانسی با یه گل بردیم .... کلا عادت داریم که باخت و مساوی و در کل نتیجه نگرفتن تیم رو گردن زمین و هوا و تماشاچی و داور و رنگ توپ و وزش باد و چشم کمک داور و ... بندازیم ...

درسته استقلالی هستی اما تعصب هم حدی داره . منم استقلالی هستم . استقلال رو دوست دارم ... اما هر چی واقعیته رو میگم ... چه به ضرر تیمم باشه چه به نفع تیمم .... در مورد زندگی شخصی خودمم همینطوریم ....اگه اشتباه کنم مثل مرد میام میگم . نه اینکه اشتباهمو گردن کس دیگه بندازم .....

تبریک بابت امتیازی که گرفتیم . توی بازیه خارج از خونه توی این زمین یه امتیاز تبریک گفتن داره .
    اینو نگی الان باید چی بگی ؟ از شروع صحبت هات داری بازی بد و ضعیف استقلال رو یه جوری دیگه ای جلوه میدی که ارزشمند باشه . مگه غیر اینه ؟ تعصب زیاد خوب نیست .

+

بد بودن دلیل داره . دلیلش زمین و اینا هست اما 10%
    بقیش ربطی به اینا نداره ... تاکتیک ضعیف تیم ... تعویض های اشتباه مربی .... و .......

یه نکته ی جالبی هم که به چشمم خورده ... پست های که به نفع استقلال گفته میشه تشکر فراوان زده میشه اما پست هایی که به ضرر این تیمه تو اکثر موارد خالی از تشکر ... این نشان دهنده ی اینه که نقد پذیر نیستیم و تعصب جلوی عقلمون رو گرفته ....
    Last edited by Eblis 2011; 05-01-2013 at 22:07.

10. 7 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام ..
    به نظر من هیچکس منکر این قضیه نمی تونه بشه که این بازی هم بازیکنا و هم خصوصآ امیر خان اشتباه کردن .
    هر تیمی افت و خیز داره و ما هم یکیش .
    این بازی همه بد بودن و امیر خان هم که بدترش کرد .. ایمان موسوی داشت عالی کار می کرد و تنها بازیکن خوبمون بود رو کشید بیرون ! به محض اینکه حنیف رو برد جلو ذوب آهن حملاتش شروع شد .
    خسرو حیدری هم چند وقتیه اون خسرو نیست . ویسنته آرزه هم میطلبید دقیقه 60 به بعد بیاره .

اما همین افت و خیز ها رو تیم های دیگه به شکل بدتری دارند و برای همین که استقلال ازشون متمایز شده ...

12. 9 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

این موارد که نباید چشم به روی ضعف های تیم بست درسته .. ولی ما باید نسبتی جلو بریم .. الان استقلال نسبت به بقیه ی تیم های لیگ داره بهتر نتیجه میگیره .! و غیر از فولاد اگه بخوایم بگیم از بقیه ی تیم ها بهتر داره بازی میکنه ..
    درسته تیم هر بازی 7 تا موقعیت گل خراب میکنه ، ولی ملوان 8 تا خراب میکنه ،سپاهان 6 تا و کلا لیگ ایران همینه ... نسبت به بقیه ی تیم ها ، وضعیت استقلال اون قدر ها هم بد نیست ... ولی همین که تو آسیا خیلی وقته نتیجه نمیگیریم نشون دهنده ی اینه که توی آسیا عقبیم !

+
    شما نمیدونید زمین فولاد شهر چه وضعیتی ... اگه از نزدیک دیده بودین ، میفهمیدین ...
    جدا از کچلی های زمین و پستی و بلندی هاش ، وقتی هوا سرد میشه ( که باید بگم این چند روزه هوای اصفهان بس ناجوانمردانه سرد است ) زمین به شکل فجیعی سفت میشه .. یعنی خودمونیم یه چیزی میشه در حد آسفالت !
    توی بازی دقت میکردین بازیکن ها توپ رو که استپ میکردن توپ نیم متر فاصله میگرفت از پاهاشون ... اگه با توپ قانونی برین رو آسفالت کوچه فوتبال بازی کنید متوجه میشید چی میگم ..
    بارسلونا هم رفت تو پامپلونا توی یه همچین وضعیت زمین از اوساسونا شکست خورد !!!! فصل قبل .. بعد گواردیولا گفت زمین از عوامل اصلی باخت بود .. دیگه تیم بهتر از بارسا که نیست ...

تاکتیک استقلال هم امسال بیشتر بر پایه ی اینه که توپ رو با پاس های ترکیبی به کناره ها برسونن و از اونجا یه فراری ، یه حرکتی باعث ایجاد موقعیت سانتر برای تیم بشه و تیم گل بزنه ... درسته بیشتر گل ها هوایی زده شده و به زمین بستگی نداره ، ولی امروز هیچ حرکت ترکیبی خوبی انجام نشد ! نمیتونیم بگیم به خاطر زمین نبوده ! چون بازی قبل این کار ها انجام میشد ...
    در کل بد بودن زمین در روند کلی بازی تاثیر گذار بود !

در بازی که بیشتر از همه به حاتمی نیاز داشتیم نبود ... یعنی اگه یه بازی تو کل فصل این بازیکن واقعا نیاز بود ، همین بازی بود !

تعویض های قلعه نوعی هم واقعا بد بودن ... ایمان موسوی واقعا خوب کار میکنه .. اون فراری که نیمه اول کرد واقعا خوب بود .. نشون از انگیزه ی خیلی بالاش داره ..
    تعویض ها حتی باعث شدن آخر های بازی که ما باید حمله میکردیم ، ذوب آهن سوار بر بازی شد !

فعلا نکات مثبت رو بخوایم نگاه کنیم باید به اختلاف خوب در صدر جدول و 5 تاکلین شیت پیاپی اشاره کنیم ...

[ وجود یک منتقد در بین هوادارا ی تیم خیلی خوبه ، چون هم بحث های خوبی شکل میگیره و هم قضیه دوستانه جلو میره .. دو طرف هم دلسوز تیم هستن ]

14. 10 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قلعه‌نويي: انگار روي آسفالت بازي مي‌کرديم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: متاسفانه کيفيت زمين خوب نبود و انگار روي آسفالت بازي مي‌کرديم، اما نبايد از قدرت تيمي ذوب‌آهن بگذريم.

امير قلعه‌نويي پس از تساوي بدون گل تيمش مقابل ذوب‌آهن در کنفرانس مطبوعاتي گفت: خوشحاليم که يک سري از دوستانمان را مجددا در اينجا ديديم و جا دارد به مديرعامل ذوب‌آهن تسليت بگويم.

به گزارش فارس،وي افزود: اعتقاد دارم ذوب‌آهن به مراتب بهتر از ما بازي کرد و به فرهاد کاظمي تبريک مي‌گويم که تيمش يک فوتبال سرعتي و روان را به نمايش گذاشت چيزي که ما در فيلم مي‌ديديم و چيزي که در واقعيت اتفاق افتاد تفاوت‌هاي زيادي داشت اما بايد بگويم که اين زمين براي استقلال که فوتبالي تکنيکي و تاکتيکي بازي مي‌کند، کار سخن مي‌‌کند و سرماي هوا نيز خيلي تأثيرگذار بود. نمي‌دانم چرا اين بازي در اين ساعت برگزار شد.

سرمربي استقلال‌ تاکيد کرد:‌ما در مجموع در حد و اندازه‌هاي خودمان نبوديم و اين بخاطر قدرت ذوب‌آهن و البته زمين مسابقه بود. از بازيکنان تيمم تشکر مي‌کنم که تلاش کردند و ما وقتي ديديم کيفيت زمين اينگونه است رو به بازي فيزيکي آورديم. ذوب‌آهني‌ها در 20 دقيقه آخر بهتر بودند و ما خوشحال هستيم که با اين شرايط با امتياز به تهران برمي‌گرديم. البته نبايد از بازي خوب آنها و پرس تيمي ذوب‌آهن ياد نکنيم.

سرمربي استقلال در ادامه صحبت‌هايش گفت: بازيکنان ما نظم دفاعي و تيمي را خوب انجام داده‌اند و به غير از دقايق آخر موقعيت آنچناني به حريفمان نداديم. هنگامي که بازي‌هاي سپاهان را مي‌ديدم، تعجب مي‌کردم که چرا اينگونه بازي مي‌کنند اما حالا فهميدم که يکي از مشکلات سپاهان همين زمين فولاد شهر است انگار روي آسفالت بازي مي‌کرديم و چمن بسيار سفت بود و صاف هم نبود حالا نمي‌دانم چرا اين زمين به اين روز افتاده است.

خبرنگاري پرسيد: ذوب‌آهن با اين شرايط مي‌تواند از منطقه خطر عبور کند که قلعه‌نويي گفت: همه تيم‌ها 4 پخش سراسري دارند. 2 بازي رفت و برگشت مقابل استقلال و پرسپوليس به آنها انگيزه مي‌دهد ولي امروز ذوب‌آهني‌ها خيلي خوب مي‌دويدند. بازي آنها مقابل فجر را آناليز کرده بوديم ولي واقعا با بازي امروز تفاوت داشتند و اگر اينگونه باشند تک رقمي خواهند شد.

قلعه‌نويي در خصوص اينکه نکونام و رحمتي با هم به سمت تماشاگران رفتند، گفت: همه مي‌دانند که من صريح حرف‌هايم را مي‌زنم، دغدغه‌اي بابت اين موضوع نداريم و اگر مسئله‌اي بود در بندرعباس تمام شد. تعجب مي‌کنم که چرا تماشاگران ما اينقدر حساسند و ناخودآگاه سؤال‌هايي مي‌پرسند که اينگونه جو بوجود بياورد. اميدوارم مسئولان به فکر مشکلات مالي باشند و اين دغدغه ما را برطرف ‌کنند چون ما شرايط خوبي داريم و از بازيکنانم ممنون هستم که خالصانه به خاطر مردم کار مي‌کنند.

خبرنگاري پرسيد: نظرتان در خصوص صحبت‌هاي بعد از بازي استقلال و سپاهان در نشست خبري چيست، که قلعه‌نويي گفت: حرف‌هايي که بايد بگوييم زديم و اينکه بخواهيم آنها را بازگو کنيم درست نيست. دوستان اهل قلم خودشان بهتر مي‌دانند و بازتاب آن در جامعه ورزش مشخص است.

وي در خصوص اينکه چه تيم‌هايي مدعي قهرماني هستند، گفت: به نظر من چند تيم مدعي هستند که سپاهان يکي از آنهاست. تراکتورسازي و فولاد هم مي‌توانند مدعي باشند. سپاهان تيمي به تمام معنا است و با آمدن رحيمي که يک مدير ورزشي است، جايگاه خود را حفظ کرده ولي يکي از حريفان اين تيم در ادامه ليگ همين زمين فولادشهر است. حالا آلودگي هوا و وضعيت دلار و اين مسائل هم به مشکلات اضافه کنيد.

وي در پايان در خصوص جوّ ورزشگاه گفت: در مجموع اتفاق خاصي نيفتاد ولي ما در جاهاي ديگر چيزهايي شنيديم که اين بازي براي ما ميهماني بود!

ورزش3

16. 5 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

هیچوقت بردن حنیف به حمله جواب نداده ولی بازم اینکارو تکرار می کنیم !!!

من که 30-40 دقیقه بیشتر از بازی ندیدم ولی همونشم چنگی به دل نزد ! ولی خط دفاعی خفنی داریم خداییش .... !!

خسرو حیدری خوب نبود ساموئل هم همینطور !!!!!!

بقیه هم خیلی خوب نبودن ولی اینا خیلی تو چشم بودن !! تعویضا هم که اصلا خوب نبودن !!!!

18. 5 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام داش ممد .... نقد شما رو که اصلا قبول ندارم . صفحه ی قبل رو نیگاه کن چطوری نظر دادی .

شما که چشماتو میبندی و هر چی به نفع استقلال باشه چه با عدالت چه بی عدالت میگی .... نیست که 4 بازی قبل تیکی تاکا بازی میکردیم این بازی نتونستیم ... بازی های قبل هم شانسی با یه گل بردیم .... کلا عادت داریم که باخت و مساوی و در کل نتیجه نگرفتن تیم رو گردن زمین و هوا و تماشاچی و داور و رنگ توپ و وزش باد و چشم کمک داور و ... بندازیم ...
    داداش تیکه تیکه جواب میدم که راحتر بشه صحبت کرد . اولا من در حدی نیستم نقد کنم اونا نظرای شخصیمه و خوب بلاخره بعضیا موافقن بعضیا مخالف . اما مخالفت هم باید منطقی باشه حالا میگم که اینطور که شما هم میگی نیست .

من چشامو روی هیچی نبستم . شما همون پست قبلی من رو ببین اول گفتم بد بازی کردیم . گفتم یا نه؟بعد گفتم دلیل داره یکی میتونه چمن و دیگری هوای سرد باشه . خوب پس هر جفتشو گفتم . اولیش به ضرر استقلاله دومی به نفعشه . اما شما میگی کلا ما وقتی میبازیم دنبال دلیل نباشیم و فقط بشینیم بگیم بد بازی کردیم . خوب اونو میگیم چشم . اما دلیل هم حق نداریم بگیم؟اگه بگیم یعنی چشامونو رو عدالت بستیم؟

میگی بازیهای قبل شانسی با یک گل بردیم . نگاه شما از شانس چیه؟اینی که از 9 تا موقعیت گل و 6 تا تک به تک 100% یکیش میره تو گل شانسه مائه یا تیم حریف؟ مطمئنا شانس ما نیست اما نزدن تو گل که الان شما اینجوری میگی . بازیهای قبل ما خیلی روون و خوب نیمه ی دوم بازی میکردیم دیگه تمام آمارها و ارقام ها مشخصه دیگه .

بعدشم تو لیگ ایران کدوم تیم تیکی تاکا بازی کرد که ما بکنیم؟شما مثال بزن الان ما هم بدونیم دیگه . باید در سطح فوتبال خودمون بازی ببینیم . شما 90 رو ببین موقعیت گل ها رو ببین . مال ما و سپاهان از همه بیشتره . خوب بعد شما میگی بازیه خوب به موقعیت گل نیست . خوب یه تفسیر باید برای این جملت بدی ! چون بارسلونا به اون عظمت وقتی جلوی چلسی نتونست خلق موقعیت کنه گفتن بد بازی کرده ! غیر از اینه مگه؟پس موقعیت گل 100% مستلزمه یه بازیه خوب و هجومیه .

مگه بازی با آلومینیوم داور در حق ما کم لطفی نکرد؟من کلی از شایستگیای تیم تعریف کردم آخر هم گفتم داور باید یه پنالتی میگرفت یه گلمون هم آفساید نبود . خوب یعنی میگی نباید گفته شه اینا؟مطمئن باش اگرم بد بازی میکردیم و میباختیم بازم میگفتم بد بازی کردیم و باز هم تاکیید میکردم داور یه پنالتی نگرفت یه گلمون هم سالم بود ! چیز خیلی طبیعیه . هر اتفاقی توی یه مسابقه فوتبال میفته باید گفت ! اینارو که دیگه به چشم میبینیم . اولش هم اعتراف میکنیم آخر جلمه هامون اینو میگیم !

درسته استقلالی هستی اما تعصب هم حدی داره . منم استقلالی هستم . استقلال رو دوست دارم ... اما هر چی واقعیته رو میگم ... چه به ضرر تیمم باشه چه به نفع تیمم .... در مورد زندگی شخصی خودمم همینطوریم ....اگه اشتباه کنم مثل مرد میام میگم . نه اینکه اشتباهمو گردن کس دیگه بندازم .....
    من هیچ وقت با تعصب نظر ندادم و نخواهم داد . شما بری تو اون یکی تاپیک که قفل شد زمان آقای مظلومی بنده خودم یکی از منتقدای سرسخت بودم و الانم همینم و همیشه حقیقت رو میگم . اما شما دوست داری ما هی تکرار کنیم بد بودیم بد بودیم . فقط به خاطر بازیه بد خودمون بود که باختیم ... نه اینجوریام نیست . بد بودیم رو یه بار آدم میگه شرایط زمین و آب و هوا هم میگه . جفتشم مثل مرد میگه . فکر نکنم جنس مونثی تو کار باشه ! من مثل یه مرد میگم باختیم بد بازی کردیم اما زمین هم بد بود هوا هم سرد بود .

اینو نگی الان باید چی بگی ؟ از شروع صحبت هات داری بازی بد و ضعیف استقلال رو یه جوری دیگه ای جلوه میدی که ارزشمند باشه . مگه غیر اینه ؟ تعصب زیاد خوب نیست .

+

بد بودن دلیل داره . دلیلش زمین و اینا هست اما 10%
    بقیش ربطی به اینا نداره ... تاکتیک ضعیف تیم ... تعویض های اشتباه مربی .... و .......
    جز این چیزی نه من نه کس دیگه باید بگه دوست عزیز . خوب خیلی غیر منطقی موضع گرفتی نسبت به تیم . من نمیدونم الان چه مبحثی رو برای شما توضیح بدم همه چی قاطی پاتی شده !

توی بازیه خارج از خانه تساوی نتیجه ی افتضاحیه؟الان ما سرمونو نمیتونیم بگیریم بالا از خجالت؟باید زار زار گریه کنیم که توی خارج از خانه تساوی کردیم؟الان کل جوامع فوتبالی داره مارو تحقیر میکنه؟؟

والا من نمیدونم اما توی فوتبال حرفه ای روز دنیا تساوی توی خونه ی حریف نتیجه خوبیه . عالی تر از اون برده . اما تساوی اینجوری که شما داری جلوه میکنه بد نیست !

مقیاس درصد گیریت هم نمیدونم با چیه ! صد در صد بازی روی زمین انجام میشه . آخر بازی ببین نوشته درصد مالکیت توپ روی زمینننن . بعد شما میگی زمین کلا 10% ؟ 200% بازی زمینشه ! شما داری رو زمین بازی میکنی رو زمین پاس میدی رو زمین دریبل میزنی رو زمین شوت میزنی ... بعد همه اینا میشه 10% فقط؟!

بله تعویض اشتباه مربی هم بود مگه من خودم نگفتم؟ پس پستهای من رو با دقت نمیخونی دیگه . چون تمام این نکات رو خودم گفتم اما الانم میگم زمین مساعد نبود و نیمی از افت کیفیت بازی استقلال به خاطر اینکه تیم روی زمین و تکنیکی هست برای این زمین بود . چون نمیتونست کارش رو درست انجام بده . تعویض مربی هم اشتباه بود خودمونم زیاد عالی کار نکردیم میتونستیم بهتر و شاداب تر از این حرفا باشیم .

بعدشم من تبریک رو از این یک امتیاز بابت در صدر بودنمون گفتم و اینکه از اون زمین حداقل یه امتیاز آوردیم ! قرار نیست با یه مساوی من بیام اینجا هوار بزنم آقاا این چه وضعشه جمع کنید این فوتبالو از بازیه بعد من دیگه پامو تو استادیوم نمیذارم این سرمبی کیه اون بازیکن چرا اونجوریه اصلا دیگه تیممو عوض میکنم و ...

با یه مساوی؟ 5 تا بازیه ما گل نخوردیم . این جای تبریک گفتن نداره؟شما میخوای من نکات منفیه تیمو توی بوق کنم و جار بزنم و نکات مثبت و اتفاقات و حواشی بازی و زمین رو نگم اما من اینجوری نیستم من همه چیو میگم و بیشتر هم تمرکزم روی نکات مثبت و امیدواریه چون تیم صدر جدوله بهترین بازیکنا رو داریم و با فرهاد هم تکیمل میشیم بهترین سرمبی لیگ برتر هم بالای سرمونه بازیهای مهم اکثرا توی آزادین و توی جام حذفی هم مدعی هستیم و امسال هم انشاالله توی آسیا حضور داریم و خیلی امیدهای دیگه داریم که بهتره به جای تخریب این امیدها به تیم و هوادار روحیه بدیم ورزشگاه ها رو پر کنیم از بازیکن و سرمربی حمایت کنیم تا موفق شیم . عرض بنده همینه

در ضمن اینم اضافه کنم من تعصب روی هر چیزی دارم منطقی دارم چون تعصب غیر منطقی باعث این میشه که توی یه جمعی که صحبت میکنی هم اعصاب خودت خورد شه هم دیگران . دیگه کسی برات ارزش قائل نیست هر کی بخواد باهات هم صحبت شه میگه ولش کن بابا این همش ... میگه . بنا به این دلایل من هیچ وقت تعصبم رو توی بحث فنی دخالت ندادم اما تنها موردی که من تعصب شدید دارم و واقعا سرش جوش میارم هفت مقدسه . یعنی دوستام میدونن جلوی من از فرهاد حرفی نمیزنن چون اگه بخواد کوچیکترین حرفی از دهنشون در بیاد ...

میخواممم این لیگ نباشششششششهه

اگههه فرهادددد نباششششششششششه

میخوام فوتباللللل نباشههههههههه

اگه فرهاد نباشهههههههههههههه

بمیره هر کی میخوادددددد

داداش فرهاد نباشههههههههههه
    Last edited by MohammadT15; 06-01-2013 at 01:57.

20. 5 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •