تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 308 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

تیتو ویانوا، مردی که شناختیمش/ بازی زندگی ورای تیکی تاکا

حمید رضا صدر

رویکرد او برخلاف همتایانش بود. برخلاف رقبایش. برخلاف بگیر و ببندهای مرسوم فوتبال. او را با چهره بیش از حد آرام و احتمالا بی حالتش شناختیم. مردی که کمتر حرف می زد. که از دوربین ها می گریخت. که از میکروفون ها بیزار بود. حالا که بیماری لعنتی اش بازگشته بیشتر در پیله اش فرو رفته و درونگرایی اش توجیه قابل قبولی دارد. او اولین نیم فصل را روی نمیکت بارسا برخلاف حریف پرسروصدایش به پایان رساند. برخلاف ژوزه مورینیو که پیش از دیدار با اتلتیکو مادرید برای مرعوب کردن لشگر اتلتیکویی ها به حربه قدیمی اش متوسل شد و به عصبی کردن آتلتیکویی ها روی آورد. او رو به دستیار دیگو سیمونه کرد و با اشارتی او را حقیر شمرد. ولی رویارویی با دستیار آرژانتینی سیمونه ورطه خطرناکی بشمار می رفت. تماشاگران روی سکوها و بینندگان تلویزیونی به مونو برگس غول پیکر خیره شدند که چگونه اواسط نیمه نخست برابر نیمکت رئال ایستاد و برابر مورینیو نعره کشید. داد زد و گفت "... من تیتو ویانوا نیستم. من سرت را از بدن جدا خواهم کرد". مورینیو دو روز بعد در مصاحبه پیش از نبرد با آژاکس در لیگ قهرمانان شانه هایش را بالا انداخت و گفت "... مونو برگس؟ مونو برگس کیه؟"

با اینها رخدادهای یک سال و نیم را به یاد آوردیم. زمانی که مورینیو در رویارویی رئال و بارسلونا در جام حذفی با حالت تمسخرآمیزی رو به ویانوا دستیار پپ گواردیولا - که آن زمان او را کمتر از حالا می دیدیم و می شناختیم - کرد و او را " Pito " - اصطلاح زشتی به زبان اسپانیایی - خواند. با این عتاب که تو کسی نیستی. آن حرکت مورینیو در تب و تاب رقابت رئال و بارسا فراموش شد و شیفتگان مرد پرتغالی آن را یکی از متلک های نمونه ای شیرین ژوزه قلمداد کردند. ولی حالا همان مردی که کسی قلمداد نمی شد بالای جدول لیگ ایستاده. بالاتر از مورینیو و فاصله 16 امتیازی اش رقابت لیگ را سوت و کور کرده (حداقل تا چند ماه پیش رو). او رکورد شانزده پیروزی و یک تساوی بارسا در هفده بازی را برجای گذاشت. 49 امتیاز از 51 امتیاز. آن چه با سکوت و آرامش تیتو رقم خورد. بی هیاهو. بدون درگیری. بدون متلک. بدون نیش و نوش. وقتی از تیتو در باره آن متلک مورینیو پرسیدند سرش را پایین انداخت و گفت "... وقتی مورینیو گفت مرا نمی شناسد ناراحت نشدم. همیشه سعی کرده ام سرم به کار خودم باشد".

در شرایطی که درگیری های مورینیو و طرفداران با ورود یک تنه اش به میدان چهل دقیقه پیش از آغاز بازی - با این عنوان که "این جا هستم تا هرکه می خواهد مرا هو کند" - بیشتر می شدند و دامنه اختلافاتش با برخی بازیکنان و همین طور فلورنتینو پرس گسترش پیدا می کرد تیتو در سوی دیگر نشان می داد می توان آنتی تز مورینیو بود و به توفیق دست یافت. بی سر و صدا. بی اعتنا به دوربین ها و میکروفون ها. بی تفاوت به ستایش های پر آب و تاب. در حالی که انتقادهای عمیق تری هم وجود داشتند. مثلا این که مدافعان بارسا متزلزل هستند و 19 گل خورده اند. دو تا بیشتر از مادریدی ها و هفت تا پیشتر از مالاگایی ها. این که بارسا پلان ب ندارد. این که فابرگاس در چینش های او خودش را پیدا نمی کند. این که قد بازیکنانش برای سر زدن در محوطه جریمه حریفان کوتاه هستند. این که بارسا بیش از حد درگیر رکورد شکنی لیونل مسی برابر گرد مولر شد... با این وصف آغاز غیر منتظره تیتو - چیزی که جانشین گواردیولا فقط با چنان آغازی می توانست خود و بارسا را از سایه بلند پپ رهایی بخشد - همه را متقاعد کرد توفیق همیشه با هیاهو کسب نمی شود. متقاعد کرد برغم ظاهر بی دست و پایش در گرداب جنگ های مورینیویی گرفتار نیامد. برخلاف گواردیولا که بارها برابر بازی های روانی مورینیو واکنش نشان داد. برخلاف پپ که مصاف با مورینیو آزارش داد و اواخر فصل آخر نظر می رسید زیر بار فشارها در آستانه خرد شدن قرار گرفته. در چنین قابی خیلی ها انتظار داشتند تیتو جنگجویانه ظاهر شود و حداقل تدافعی، ولی از حضور در رسانه ها پرهیز کرد و مسیرش را از روزنامه ها و دوربین ها جدا ساخت. او این فرضیه که مربی باید در مرکز رسانه ها فریاد بزند تا بار بازیکنانش را سبک کند مردود خواند. وقتی برابر ختافه به دلیل محرومیت روی سکوها به تماشای بازی نشست، دوربین ها نشانه اش رفتند. همان بازی که مردانش 1-4 ختافه را له کردند، ولی در او نشانی از شادی جاری نشد. به هوا نپرید و هورا نکشید. به تبریک گفتن اطرافیانش اعتنایی نکرد. آن چه نه تماشایی بود و نه رسانه ای، ولی برای بازیکنانی آرامش و تمرکز بیشتری به ارمغان آورد و بارسا را به ثبت رکورد تاریخی رساند. ژرارد پیکه در این باره گفته "تیتو فرمانده همه بازیکنان شده. در او چیزی خاص جاری است. او را از جوانی می شناسم. او مرد آرامی بود و اکنون هم برغم در دست گرفتن سکان تیم آرامشش را از دست نداده. همه به او اقتدا کرده ایم". در کنار همه اینها مارچلو بیلسا مربی بیلبائو ، پس از شکست 1-5 مردانش برابر بارسا قریحه فنی تیتو را هم ستایش کرده "... آنها همان قدرت را حفظ کرده اند. همان شیوه بازی را. همان استمرار در ایجاد خطر با توپ در هر میدانی را".

حالا تیتو مبارزه پیچیده تری از نبرد در میدان را دنبال می کند. جنگ با بیماری لعنتی را. با سلول های نکبتی که می خواهند تنش را درنوردند. جایی که می خواهیم باور کنیم شکیبایی فوتبالی اش او را قوی تر خواهد کرد. جنگنده تر و با صلابت تر. ای کاش زندگی هم مثل تیکی تاکا بود. ای کاش می توانستیم دردهایمان را به یکدیگر پاس بدهیم. با هم تقسیم کنیم. بار سنگین را کنار هم به دوش بکشیم. ای کاش.

منبع: خبرآنلاین

2. 11 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کلایورت: مسی بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است

اسطوره هلندی بر این باور است که میلان در نبود ایبرا و سیلوا خیلی ضعیف شده

سایت گل- پاتریک کلایورت، پنجشنبه 20 دسامبر یکی از میهمانان ویژه قرعه کشی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا و لیگ اروپا بود و در جریان این مراسم با دوستان قدیمی زیادی دیدار کرد. از هم تیمی های سابقش در میلان گرفته تا دوستان قدیمی در بارسلونا و در نهایت بعد از انجام قرعه کشی هم فهمید که به زودی شاهد رویارویی دو تیم محبوب و دوست داشتنی سابقش، یعنی بارسا و میلان خواهد بود.

محتوای مخفی: ادامه 
    کلایورت که یکی از بهترین مهاجمان سابق تیم ملی هلند بود حالا به عنوان دستیار لوئیس فان خال، در تیم ملی هلند به فعالیت می پرداخت و تردیدی در مورد دیدار دو تیم محبوبش یعنی بارسا و میلان ندارد:« بارسا در سطح دیگری است. بارسلونا مدعی اصلی لیگ قهرمانان اروپاست و خیلی باید اوضاع برایشان بد پیش برود که نتوانند میلان را از پیش رو بردارند.»

مهاجم سابق و هلندی باشگاه کاتالان در طول سالهای 1998 تا 2004 برای بارسا بازی می کرد و با گذشت حدود 8 سال از خداحافظی کلایورت با پیراهن بارسا، او هنوز عشق عجیبی به این تیم دارد. او بعد از یک سال حضور در میلان به آبی و اناری ها پیوست و در این تیم موفقیتهای زیادی را کسب کرد. به همین خاطر کلایورت تمایل زیادی به رویارویی دو تیم سابقش در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا ندارد. او در جریان این مراسم با رسانه های مختلفی از جمله ال موندو دپورتیوو و راک 1 شرکت کرد و روزنامه اسپانیایی روز جمعه این گفتگو را بازتاب داد. کلایورت در مورد شرایط بارسا گفت:« من از نزدیک، شرایط بارسلونا را دنبال می کنم و هنوز دوستان خوب زیادی در آنجا دارم. میلان هم تیم خوبی است و همیشه قادر به رقابت است. لیگ ایتالیا لیگ واقعا سختی است و میلان همیشه در رده های بالایی قرار دارد؛ هرچند که امسال اوضاع برایشان خیلی خوب پیش نرفته ولی مطمئنم که در نهایت میلان به جمع بهترین ها برخواهد گشت؛ چون آنها منابع خوبی دارند. در حال حاضر بارسلونا حریف بیش از حد بزرگی برای میلان است. البته این را می توان برای هر تیم دیگری به جز میلان هم گفت.»

در فصل گذشته رقابت های لیگ قهرمانان اروپا دو تیم بارسلونا و میلان 4 بار مقابل هم قرار گرفتند، یک بار در مرحله گروهی و سپس در مرحله یک چهارم پایانی. با این وجود کلایورت مطمئن است که این بار فاصله به مراتب بیشتر از فصل قبل و به نفع بارسا خواهد بود:« این بار کفه ترازو خیلی بیشتر از پارسال به طرف بارسلونا سنگینی می کند؛ چون میلان دو مهره خیلی ارزشمندش یعنی زلاتان و تیاگو سیلوا را از دست داده و در عوض بارسلونا همان ساختار تیم برنده ای که گواردیولا ایجاد کرده بود را حفظ کرده. این طور به نظر می رسد که بارسا زیر نظر تیتو هیچ تغییری نکرده. شیوه و سبک بازی کردن بارسا، همان سبکی است که در اولین فصل حضور ریکارد که آخرین فصل من در بارسا بود استفاده می شد. امیدوارم حال تیتو هم خیلی زود بهتر شود و به نیمکت بارسا بازگردد.»

کلایورت در مورد برنده توپ طلا که روز 7 ژانویه در سالن فیفا در شهر زوریخ جایزه اش را دریافت خواهد کرد گفت:« کریستیانو رونالدو خیلی خوب است ولی بدشانس است که همزمان با مسی در دنیای فوتبال حضور دارد. می پرسید که آیا مسی بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال است؟ از نظر من بله.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kluivert believes Messi is best player of all time

لاپورتا: گواردیولا سال آینده باز می گردد

رئیس سابق باشگاه بارسلونا بر این باور است که سرمربی سرشناس اسپانیایی سال 2013 به نیمکت داغ مربیگری بازخواهد گشت

سایت گل- خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا بر این باور است که پپ گواردیولا، سرمربی سابق تیم کاتالان، در سال 2013 به دنیای مربیگری بازخواهد گشت. سرمربی سابق بارسلونا با اتمام فصل گذشته رقابت های لالیگا، اعلام کرد که به دلیل خستگی برای یک سال از دنیای مربیگری جدا می شود و در حال حاضر در نیویورک زندگی را ادامه می دهد. بعد از جدایی پپ، بارسا به دست تیتو، دستیار او سپرده شد.

خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا که یکی از دوستان نزدیک او نیز هست بر این باور است که متدهای کاری او با پاری سن ژرمن جور در نمی آید و او به دنبال شغلی است که بتواند خلاقیت هایش رو بروز بدهد. لاپورتا در صحبت هایی به اکسپرسن گفت:« فکر می کنم که پپ سال آینده به دنیای مربیگری بازخواهد گشت. او شخصیتی بزرگ و ایده هایی کاملا روشن دارد و واقعا باهوش است. من این افتخار را دارم که روابط خوبی با او داشته باشم و از نظر من گواردیولا بهترین مربی دنیاست.»

لاپورتا ادامه داد:« تمام تیم های بزرگ می توانند گواردیولا را روی نیمکت مربیگری شان ببینند. برای متقاعد کردن او چه باید کرد؟ گواردیولا دوست دارد کار خلاقانه ای داشته باشد. دلایلی و نکات زیادی روی تصمیمات او تاثیر می گذارد. او باید تمام فاکتورها را آنالیز کند. فکر می کنم او می خواهد قدرت لازم برای تصمیم گیری درمورد تمام مسائل ورزشی را داشته باشد و باید از کار کردن در آن محیط احساس راحتی کند. پاری سن ژرمن؟ مشخص نیست که آنها چطور می خواهند گواردیولا را برای کار کردن در آنجا متقاعد کنند. نمی دانم آیا آنها ساختار مناسب برای به خدمت گرفتن پپ را دارند یا نه.»

Guardiola will return next year, says Laporta

4. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مسی از سوی IFFHS به عنوان مهاجم برتر سال نامیده شد.

فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار (IFFHS) لئو مسی را به عنوان برترین گلزن در سال 2012 در بین 60 لیگ برتر دنیا نامید.
    50 گلی که او در 37 دیدار به ثمر رساند افتخار دیگری را برای لئو مسی به ارمغان آورد. فدارسیون بین المللی تاریخ و آمار با در نظر گرفتن میانگین 1.37 گل در هر دیدار عنوان بهترین مهاجم سال را به این بازیکن بارسا اعطا کرد.

این ارقام باورنکردنی به این معنی است که او بالاتر از کریستیانو رونالدو است، که به طور متوسط 1.27 گل در هر بازی به لطف 46 گل در 38 دیداری که بازی کرده به ثمر رسانده است. مسی و کریستیانو تنها ستارگان لالیگا در این لیست نیستند، رادامل فالکائو از اتلتیکو مادرید در رده سوم و گونزالو هیگواین در رده پنجاه و دوم قرار گرفتند.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: معزالدین جامی / FCBarcelona.ir

6. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برخلاف گواردیولا که بارها برابر بازی های روانی مورینیو واکنش نشان داد. برخلاف پپ که مصاف با مورینیو آزارش داد و اواخر فصل آخر نظر می رسید زیر بار فشارها در آستانه خرد شدن قرار گرفته.
    کی؟ پپ؟!!!
    نه دیگه جناب صدر
    با احترام به قلمتون و 90 درصد مطلبتون، اینجا رو دچار اغراقی غیر حقیقی شدین

گواردیولا بیشتر از اونکه از حضور مورینیو و رفتارش خسته بشه از سکوت راسل و البته فشارهای چهار سالش در بارسا خسته شده بود
    بعد هم هر چقدر حافظه خودم رو کند و کاو کردم چیزی مبنی بر بارها «واکنش پپ به بازیهای روانی مورینیو» پیدا نکردم

گواردیولا یک بار به شکل مشخص به مورینیو تاخت اون هم قبل از نیمه نهایی UCL بود
    قبل و بعد از اون همیشه سعی کرد وارد بحثها و حواشی مورینیو نشه

نکته اصلی اینه که تیتو دقیقا در مسیر پپ حرکت میکنه و من به جز تفاوتهای جزئی در رفتارهای فردی چیز دیگه ای ندیدم که بشه با معیار قرار دادن اون تیتو رو از پپ جدا کرد و مسیر مستقلی براش در نظر گرفت
    دکتر صدر نقل قولی آوردن از بیلسا:
    آنها همان قدرت را حفظ کرده اند. همان شیوه بازی را. همان استمرار در ایجاد خطر با توپ در هر میدانی را
    و من فکر میکنم علاوه بر تیم و سبکش، تیتو هم تا حدود زیادی به شخصیتِ نیمکتی که پپ پرورشش داد متعهد و وفادار بوده

8. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

تماشاگران روی سکوها و بینندگان تلویزیونی به مونو برگس غول پیکر خیره شدند که چگونه اواسط نیمه نخست برابر نیمکت رئال ایستاد و برابر مورینیو نعره کشید. داد زد و گفت "... من تیتو ویانوا نیستم. من سرت را از بدن جدا خواهم کرد". مورینیو دو روز بعد در مصاحبه پیش از نبرد با آژاکس در لیگ قهرمانان شانه هایش را بالا انداخت و گفت "... مونو برگس؟ مونو برگس کیه؟"
    Amazing !!!!!!!!
    خبر نداشتم از این مسئله
    به یکی از مربیان محبوب من تبدیل شدن ایشون
    واکنشم به قسمت قرمز رنگ :

و من فکر میکنم علاوه بر تیم و سبکش، تیتو هم تا حدود زیادی به شخصیتِ نیمکتی که پپ پرورشش داد متعهد و وفادار بوده
    باهات موافقم علیرضا جان
    واقعا علاوه بر سبک دوست داشتنی پپ ، تیتو یه خصوصیاتی رو به تیم اضافه کرد که خلأ اونها واقعا احساس میشد توی یک فصل آخر حضور گواردیولا

مراسم توپ طلا کی هست؟کدوم شبکه ها پخش می کنن؟

10. 9 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

مسی: «سال 2012 می توانست برای بارسا بهتر باشد».

با وجود برتری 16 امتیازی بارسا نسبت به رئال مادرید در لالیگا و ثبت رکورد شخصی 91 گل زده طی یک سال، لیونل مسی معتقد است که عدم موفقیت در قهرمانی جام های مهم باعث شده است که 2012 سال ناکامی برای باشگاه باشد.
    مسی 25 ساله پس از عملکرد باور نکردنی خود در سال 2012، مدعی دریافت توپ طلا می باشد، او در این سال آقای گل لالیگا شد، برای چهارمین سال متوالی برترین گلزن لیگ قهرمانان لقب گرفت و از رکورد 85 گل گرد مولر در یک سال پیشی گرفت و رکورد جدیدی بر جا گذاشت.
    چلسی لیگ قهرمانان را فتح کرد، رئال مادرید قهرمان لالیگا شد و بارسا تنها توانست جام حذفی را از آن خود کند؛ چیزی که این بازیکن آرژانتینی بیش از آن را می خواهد.
    مسی به ال موندو دپورتیوو گفت: «با گلها و رکورد هایم خوشحال هستم، اما این سال با جام های قهرمانی می توانست بهتر باشد. همیشه می گویم که چیزی که مهم است تیم است، گلهایم بدون قهرمانی اهمیتی ندارند».
    مسی اخیرا قراردادی تا سال 2018 با بارسا به امضا رسانده است و تصریح کرد که مایل است تا زمانی که ممکن است در نیوکمپ بماند: «رویای من این است که فوتبال خود را در بارسلونا به اتمام رسانم و با این تمدید قرارداد، گامی برای تحقق رویای خود برداشتم».

منبع: ESPN
    مترجم: علی شکرانه / FCBarcelona.ir

12. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آبیدال: «در اینجا کسانی عاشق من هستند و من باید برای همیشه در اینجا بمانم».

اين بازيكن فرانسوی، درباره بارسلونا احساس عالی دارد.
    خوش بین، صادق، احساساتی و با ایمان؛ مدافع بارسلونا در برنامه ای در TV3 بنام «ماراتن بزرگ آبیدال» در مورد یک سال و 9 ماه جنگ با بیماری اش صحبت کرد: «من از موانع بسیاری عبور کرده ام، اما هنوز هم موانعی برای گذر از آن‌ها مانده است. تاکنون من تمام آن ها را پشت سر گذاشته ام، اما اگر باز هم مانده باشد، تا جایی که بتوانم آن ها را نیز می گذرانم. احساس خیلی خوبی دارم. 8 ماه از عمل جراحی من گذشته است و هر روز تلاشم را ادامه می دهم. سخت است اما من در حالت خوبی هستم و مشتاقم که به بازی کردن برگردم».
    آبیدال به مدت 9 روز است که با تیم تمرین می کند و اکنون می گوید: «من دوباره به آرامی تمرین می کنم و هدفم این است که مجدداً بازی کنم و این به من کمک کرد. هیچگاه به تسلیم شدن فکر نکردم چراکه فوتبال و خانواده ام زندگی من هستند». درباره آینده اش نیز گفت: «این عالی است که اینقدر احساس عشق و محبت بکنید. در این جا کسانی هستند که محبتشان را به من نشان می دهند و من می دانم که باید برای همیشه در این جا بمانم».
    قدردانی بی پایان
    این مدافع هیچگاه بازگشتش به فوتبال را در نیمه نهایی ليگ قهرمانان اروپا 2010/11 از یاد نمی برد. نيوكمپ با تشویق ایستاده تماشاگران از او استقبال کرد: «آن استقبال به من قدرتی فوق العاده داد. می خواهم برای همه چیز از مردم تشکر کنم و همیشه این جا می مانم تا هر کاری می توانم برای باشگاه انجام دهم». او با اشاره به گواردیولا و حمایت هایش و اجازه دادن به او برای بازی در ومبلی و هم چنین با اشاره به حرکت پویول در اجازه دادن به او در بالا بردن جام، از آنها قدردانی کرد: «من به سختی برای بازگشتم تلاش کرده بودم و آن روز برای من بسیار مهم بود». پویول به من گفت: «زمانی که تو جام را بالا ببری، این حس را داری که جهان متوقف شده است كه البته حق با او بود».
    او از تیتو ویلانوا نیز بدلیل آنچه که در هنگام مراسم معارفه اش بعنوان سرمربی بیان کرد، قدردانی کرد: «من فهمیدم که سرمربی در مورد من صحبت کرد. این نشان می دهد که باشگاه و بازیکنان عاشقم هستند و امیدوارند که من دوباره بتوانم بازی کنم. آن روز من بسیار خوشحال بودم چرا که پس از مدت ها، این برای اولین بار بود که لباس بارسا را می پوشیدم».
    نه یک الگو
    این بازیکن در پایان صحبت هایش گفت که دراز کشیدن روی تخت بیمارستان و شنیدن تشویق و فریاد زدن اسم او در هر بازی و در دقیقه 22 که شماره پیراهن او بود، حس فوق العاده ای به او می داد. بسیاری از مردم بر این عقیده اند که او نمادی برای مبارزه با سرطان است اما آبیدال می گوید: «من نمی خواهم بعنوان یک الگو به حساب بیایم. من کاری را که باید، انجام می دهم و این طرز فکر من است. بابت این که فوتبالیست هستم و نماینده بسیاری از مردم تلقی می شوم، بسیار خوش شانس هستم. پیام ما زمانی که با کودکان در بیمارستان ملاقات می کنیم، باعث انگیزه دادن به آنها می شود و مشوق آنهاست».

منبع: سایت رسمی باشگاه

14. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گزارش روز: در سفر زمستانی کاسیاس به بارسلونا، سوبی سارتا درهای موزه را به روی ایکر باز کرد

دروازه بان رئال مادرید در حال سپری کردن تعطیلات زمستانی است

سایت گل- شاید باورش کمی سخت باشد ولی ایکر کاسیاس، بخشی از تعطیلات سال نوی میلادی را در بارسلونا سپری کرد. دروازه بان باشگاه مادریدی بعد از نیمکت نشینی در بازی با مالاگا (که به صلاحدید مورینیو و بنا بر تصمیم فنی او صورت گرفت) تعطیلات زمستانی اش را شروع کرده و روز 26 دسامبر در بارسلونا دیده شد. همین سفر باعث شد تا روزنامه های کاتالان به صورتی جنجالی به بازتاب این خبر بپردازند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه کاتالان ال موندو دپورتیوو، برخی از شهروندان شهر بارسلونا با دیدن کاسیاس با دفتر روزنامه ال موندو دپورتیوو تماس گرفتند و از کاسیاس در خیابانهای شهر بارسلونا عکسهایی تهیه کردند. یکی از این عکسها در آستانه ورود کاسیاس به موزه اف سی بارسلونا بود. دروازه بان مادریدی برای آنکه کمتر در دیدرس باشد، یک عینک آفتابی به چشمانش زده بود ولی برتن کردن یک پیراهن آستین کوتاه در ماه دسامبر، به اندازه کافی جلب توجه می کرد. برای خیلی ها عجیب بود که کاسیاس، دروازه بان رئال را در شهر بارسلونا ببینند. برخی های دیگر با تماس با دفتر این روزنامه کاتالان اعلام می کردند که ایکر و نامزدش سارا کاربونرو را در کتدرال بارسلونا و یا در منطقه کانالتس، یکی از مراکز توریستی شهر بارسلونا دیده اند.

این عکس که دراین گزارش می بینید هم مربوط به زمانی است که سارا کاربونرو برای خرید به Passeig de Gràcia رفته بود و کاسیاس در حال سوار شدن به تاکسی بود تا او را به موزه باشگاه بارسلونا ببرد.

برخی از منابع نزدیک به باشگاه بارسلونا به روزنامه ال موندو اعلام کردند که کاسیاس بدون آنکه از تعطیل بودن موزه باشگاه در روز جشن سنت استیو، اطلاعی داشته باشد، به این موزه رجوع کرده و به درهای بسته خورده بود. البته آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی بارسا در دفترش مشغول به کار بود و وقتی مطلع شد که ایکر پشت درها مانده، دستور داد تا درها را به روی او باز کنند. کاسیاس هم در صحبت هایی گفت:« من هم مثل کاتالان ها حق دارم که در مورد آینده ام تصمیم بگیرم. من از اینکه این کوچولوی آرژانتینی شما این قدر به من گل می زند خسته شده ام.»

در فرودگاه ال پرات، راننده تاکسی ای که کاسیاس را جابه جا می کرد، از او پرسید:« ایکر، چرا در بارسلونا هستی؟ اینجا چه می کنی؟» و ایکر گفته:« هیچی.»

بعد از سفر به بارسلونا کاسیاس و سارا برای سپری کردن ادامه تعطیلاتشان به لندن رفتند. آنها در جریان این سفر، از مراکز دیدنی لندن از جمله قصر باکینگهام و سیرک پیکادیلی بازدید کردند و به استادیوم لوفتوس رود و دیدار گرانرو، بازیکن سابق رئال رفتند و جالب اینجا بود که مثل هر توریست دیگری با وسایل حمل و نقل عمومی در شهر گردش می کردند. خود ایکر این عکس را در اینستاگرامش قرار داده

این زوج جوان مسافرت را خیلی دوست دارند و اخیرا با هم به رم، چین، مکزیک، آمریکا و برزیل سفر کرده اند.

2012/12/30

16. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

سال 2012 در يك نگاه
    بارسا 175 گل در این سال به ثمر رسانده است: 121 گل در لالیگا، 26 گل در لیگ قهرمانان، 24 گل در جام حذفی اسپانيا و 4 گل در سوپر کاپ اسپانیا. در اروپا، میانگین مالکیت توپ 74.6% بود.

منبع: سايت رسمی باشگاه
    مترجم: معزالدين جامی / FCBarcelona.ir
    آیا پپ آماده رفتن به انگلستان است؟

شایعاتی در اسپانیا به وجود آمده است که احتمال دارد پپ گواردیولا کار مربیگری در یکی از تیمهای لیگ برتر انگلستان را قبول کند؛ در حالی که اظهارات واقعی از طرف پپ پدید نیامده است، برخی علائم به بی صبری این مرد برای بازگشت به صحنه فوتبال اشاره دارد.

می دانیم که گواردیولا در ماه دسامبر از نیویورک به بارسلونا، ظاهراً برای دیدار با خانواده اش در سنت پدور بازگشت. اما او از این لحظات برای مشورت با وکیلش، جوزپ ماریا اوروبیتگ، با هدف روشن برای برنامه های آینده اش استفاده کرد. گواردیولا هرگز در مورد بازگشت اجتناب ناپذیرش به مربیگری، محافظه کارانه برخورد نکرده است؛ آنچه مبهم مانده، جزئیات سناریوی بازگشت وی به عرصه فوتبال می باشد.

در حال حاضر، به گزارش موندو دپورتیوو، و همچنین شایعاتی که ابتدا به وسیله خدای شایعه، گیلم بیلاگو، پخش شد، به لندن یا منچستر به عنوان محتمل ترین مقصد گواردیولا اشاره کرد. موندو دپورتیوو احتمالات را به سه باشگاه محدود کرد: چلسی، منچستر سیتی و منچستر یونایتد.

منبع: سایت توتال بارسا

بهترین و بدترین

طبق یک نظر سنجی که روزنامه ی مارکا انجام داده ، ژوردی آلبا از بارسلونا و لوکا مودریچ از رئال مادرید به ترتیب به عنوان بهترین و بدترین خرید های سال 2012 انتخاب شدند.

آلبا در مدتی که با پیراهن بارسا به میدان رفته بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشته و گلهای حساسی هم به ثمر رسانده است. برای نمونه می توان به گلش در ثانیه های پایانی بازی با سلتیک اشاره کرد.

در نقطه ی مقابل لوکا مودریچ قرار دارد که با امید های بسیاری به سانتیاگو برنابئو آمد اما هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند و در نوزده بازی ای که در رئال مادرید انجام داده تنها یک بار موفق به گلزنی شده است.

بارسایی‌های تیم ملی که عامل اصلی قهرمانی اسپانیا بودن

Last edited by runner; 31-12-2012 at 13:50.

18. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سال 2012 در يك نگاه
    بارسا 175 گل در این سال به ثمر رسانده است: 121 گل در لالیگا، 26 گل در لیگ قهرمانان، 24 گل در جام حذفی اسپانيا و 4 گل در سوپر کاپ اسپانیا. در اروپا، میانگین مالکیت توپ 74.6% بود.

منبع: سايت رسمی باشگاه
    مترجم: معزالدين جامی / FCBarcelona.ir
    آیا پپ آماده رفتن به انگلستان است؟

شایعاتی در اسپانیا به وجود آمده است که احتمال دارد پپ گواردیولا کار مربیگری در یکی از تیمهای لیگ برتر انگلستان را قبول کند؛ در حالی که اظهارات واقعی از طرف پپ پدید نیامده است، برخی علائم به بی صبری این مرد برای بازگشت به صحنه فوتبال اشاره دارد.

می دانیم که گواردیولا در ماه دسامبر از نیویورک به بارسلونا، ظاهراً برای دیدار با خانواده اش در سنت پدور بازگشت. اما او از این لحظات برای مشورت با وکیلش، جوزپ ماریا اوروبیتگ، با هدف روشن برای برنامه های آینده اش استفاده کرد. گواردیولا هرگز در مورد بازگشت اجتناب ناپذیرش به مربیگری، محافظه کارانه برخورد نکرده است؛ آنچه مبهم مانده، جزئیات سناریوی بازگشت وی به عرصه فوتبال می باشد.

در حال حاضر، به گزارش موندو دپورتیوو، و همچنین شایعاتی که ابتدا به وسیله خدای شایعه، گیلم بیلاگو، پخش شد، به لندن یا منچستر به عنوان محتمل ترین مقصد گواردیولا اشاره کرد. موندو دپورتیوو احتمالات را به سه باشگاه محدود کرد: چلسی، منچستر سیتی و منچستر یونایتد.

منبع: سایت توتال بارسا

بهترین و بدترین

طبق یک نظر سنجی که روزنامه ی مارکا انجام داده ، ژوردی آلبا از بارسلونا و لوکا مودریچ از رئال مادرید به ترتیب به عنوان بهترین و بدترین خرید های سال 2012 انتخاب شدند.

آلبا در مدتی که با پیراهن بارسا به میدان رفته بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشته و گلهای حساسی هم به ثمر رسانده است. برای نمونه می توان به گلش در ثانیه های پایانی بازی با سلتیک اشاره کرد.

در نقطه ی مقابل لوکا مودریچ قرار دارد که با امید های بسیاری به سانتیاگو برنابئو آمد اما هرگز نتوانست انتظارات را برآورده کند و در نوزده بازی ای که در رئال مادرید انجام داده تنها یک بار موفق به گلزنی شده است.

بارسایی‌های تیم ملی که عامل اصلی قهرمانی اسپانیا بودن

تو قهرمانی تیمه ملی اسپانیا والدز که نقشی نداشت
    ولی ژاوی و انیستا خیلی خوب بودن
    و اینکه لوکا مودریچ هم بد نبوده ولی خیلی خوب هم نبوده

20. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •