مورینیو در حال یادداشت برداری از بازی منچستر - لیورپول
مورینیو در حال یادداشت برداری از بازی منچستر - لیورپول
گل اول یونایتد روی پاسکاری های نزدیک، سریع و تک ضرب خوب + تمام کنندگی عالی ون پرسی (که مطمئن هستم دروازه رئال رو هم باز میکنه!) به ثمر رسید.
طبق آمار سه ال کلاسیکو اخیر، باید بتونیم جلوی این سبک بازی رو بگیریم. اما گل دوم که رو ارسال ایستگاهی و ضربه سر بود، دقیقاً جایی هست که رئال توش ضعف داره.
با توجه به اینکه همبستگی اعضای تیم و مربی داره خوب میشه (حداقل جلوی دوربین)، در صورتی که تیم مصدومینش برگردن، به عبور از این مرحله خوشبین هستم.
اگه رئال بخواد اینجوری بازی کنه قطعا یک 3 یا 4 تایی میخوره تو یونایتد چون تجربه حداقل به من که طرفدار دو تیم هستم نشون داده یونایتد با تیم های بزرگ تو ورزشگاه خانگی عالی بازی میکنه ون
پرسی هم که عالی بازی میکنه و خطر بزرگی محسوب میشه برای رئال اگه په په بود یه چیزی ولی متاسفانه اونم نیست .در کل بازی بسیار سختی داریم
مگه مصدومیت په په چقدره که تا یک ماه نیست؟؟؟؟؟
په په به احتمال زیاد تا اون موقع میرسه. ضمن اینکه کونترائو و مارسلو هم آماده هستن و کوئنترائو تجربه بازی در گوش راست رو داره، میشه از راموس و آبلوا در مرکز استفاده کرد. هرچند شخصاً واران رو ترجیه میدم! اما تو این بازی ها تجربه خیلی مهم هست. حتی کاروالیو هم جلوی منچستر زیاد بازی کرده و تجربه زیادی داره.
به نظر من تنها مشکل الان رئال، عدم ثبات روحی روانی در بین اعضای تیم هست. که خوشبختانه همه دارن خوب میشن. مورینیو از کاسیاس تعریف میکنه، کاسیاس قبول کرده که نباید تصور کنه جاش همیشه رزرو هست و کریس هم از مورینیو طرفداری کرده.
از این گذشته، هرچند دلیل اصلی 18 امتیاز کمتر از بارسلونا، خودمون هستیم، اما مصدومیت ها و داوری هم کم تاثیر نبودن. ظاهرا جلو اوساسونا هم یک گل سالم زدیم که به اشتباه آفساید گرفته شده (یه جا خوندم). حالا که مصدومین دارن بر میگردن، نباید مشکلی باشه.
په په هم برسه فکر نکنم مستقیم بره تو بازی اونم بازی با منچستر ...
گل به اوساسانا هم آفساید بود یعنی سر بازیکن تو آفساید بود
با توجه به بازی هایی که در حال حاضر از منچستر دیدم به نظرم در هر صورت اصلا تیم منچستر قابل مقایسه با رئال نیست ُ مگر اینکه برای بازی با رئال معجزه رخ بده....! با این وضعیت خط دفاعی که منچستر داره اگه قصد بازی هجومی رو جلوی ما داشته باشه مطمئنن خیلی اوضاعش به هم میریزه ُ آمار گل های خورده این تیم هم کاملا گویای این قضیه است.از طرف دیگه تو خط هجومی فقط فن پرسی و رونی شدیدا خطرناک هستند و قطعا ما برای مدیریت بازی این دوتا بازیکن به یک سیستم مثل سیستمی که تو برنابئو جلو ManCity به اجرا در آوردیم (حضور اسین در خط هافبک) احتیاج داریم.در صورتی که این دو بازیکن مهار کنیم ۸۰٪ قدرت منچستر از دست میره و اگر اشتباهات فردی رو هم کاهش بدیم ُمطمئنا نتیجه خوبی جلوی منچستر میتونیم بگیریم.
په په هم ۱۰۰٪ به بازی با منچستر میرسه![]()
رونالدو: تا پايان قراردادم در مادريد ميمانم
ستاره پرتغالي رئال مادريد اعلام کرد که تا پايان قراردادش در پايتخت اسپانيا ماندني خواهد بود.
کريستيانو رونالدو امروز خبرهاي متفاوتي را براي باشگاهش داشت.
رونالدو در گفتوگويي که با فيفا انجام داد، هدف خود را به پايان بردن قراردادش در رئال مادريد عنوان کرد اما از تکذيب حضورش در باشگاه ديگري پس از پايان قراردادش امتناع کرد.
اين مصاحبه در زماني انجام شد که رئال مادريد بدون ستاره پرتغالي مقابل تيم قعرجدولي اوساسونا با نتيجه تساوي بدون گل متوقف شد.
پس از اين نتيجه روزنامه آس در يک نظرسنجي از هواداران خواست تا نظر خود را در مورد اولويت تمديد قرارداد با رونالدو بيان کنند که 70 درصد شرکت کنندگان با آن موافق بودند.
رونالدو در اين گفتوگو اظهار داشت: ميخواهم قراردادم را در رئال مادريد به پايان برسانم. در اين باره شفاف هستم اما نميدانم پس از آن چه اتفاقي خواهد افتاد.
رونالدو با وجود انتقادهاي اخير از ژوزه مورينيو به دليل اختلاف 18 امتيازي با صدر جدول به دفاع از وي پرداخت و گفت: مطمئنم که مورينيو هميشه بهترينها را براي باشگاه ميخواهد و تا پايان از او دفاع مي کنم. همه ما که در تيم او هستيم اين را ميدانيم. من فکر ميکنم او بهترين مربي دنيا است، تجربه زيادي دارد و همه افتخارات را به دست آورده است.
مورينيو با پورتو و اينترميلان ليگ قهرمانان اروپا را فتح کرده است و قهرماني در اين مسابقات اکنون مهمترين هدف اين فصل مادريد است.
رونالدو با بيان اينکه در ديدار رئال با منچستر يونايتد در مرحله يکهشتم هيچ تيمي از پيش برنده نيست، افزود: تمام هواداران مادريد ميخواهند ما براي دهمين بار قهرمان شويم و همه ما اين را ميدانيم. ما سال گذشته در نيمهنهايي مقابل بايرنمونيخ شکست خورديم و اين بسيار ناراحتکننده بود اما اين بار اين فرصت را داريم که انتقام خود را بگيريم هرچند که بايد با منچستريونايتد بازي کنيم.
وي خاطرنشان کرد: فکر مي کنم فشار بيشتري بر روي ما نسبت به منچستريونايتد وجود دارد و من فکر ميکنم اين به خاطر آن است که ما بر روي کسب دهمين قهرماني تمرکز کردهايم. اين اضطراب ايجاد مي کند و هر لحظه ميتوانيد اين استرس را احساس کنيد.
رونالدو تا کی قرارداد داشت؟
تا 2016 قرارداد داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)