قرار بود نتایج نیمه مترمکز فرهنگیان رو ساعت 6 بزنن ولی نزدن هنوز!
قرار بود نتایج نیمه مترمکز فرهنگیان رو ساعت 6 بزنن ولی نزدن هنوز!
سلام دوستان ... امسال رشته ی علوم کامپیوتر رو ناحیه ای کردن و خیلی جالبه که فقط 13 دانشگاه این رشته رو دارند و اونم که 6 تاشون فقط مال تهرانه ... الان سواله من با رتبه ی 1200 منطقه 2 که تو سنندجم ( ناحیه 6 ) و ناحیه ی 6 هیچ کدوم از دانشگاه هاش این رشته رو ندارند نمیتونم علوم کامپیوتر قبول شم ؟... ( پارسال 1400 از همینجا علوم کامپیوتر شریف رو اورده بود
) ... هیچ شانسی ندارم ؟
نتایج در تاریخ .....
15 تا 17 شهریور 91------15/6/1391
..... می اید......
من با توجه به این خبر من اولویت 36 37 و 38 رو شاهد زدم با رتبه 4300 حتی به مصاحبه هم دعوت نشدم نمیدونم چرا کانون سال 89 با رتبه من تو سخت افزار شاهد قبولی داده بود ولی من حتی مصاحبه هم دعوت نشدم
به اطلاع کلیه علاقه مندان به تحصیل رشته های تحصیلی دارای شرایط خاص دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجائی (وابسته به وزارت آموزش و پرورش)،دانشگاه علوم قرآن وحدیث-غیرانتفاعی (دانشکده علوم حدیث سابق) ، دانشگاه هنراسلامی تبریز ، دانشگاه شاهد و مرکز آموزشی (بندرعباس) دانشگاه مذاهب اسلامی(کدهای6994و7000) می رساند، درصورتیکه مجاز به انتخاب رشته باشند بدون محدویت در انتخاب رشته میتوانند رشتههای این دانشگاهها را از اولویت 1 تا 100 درهر اولویتی که تمایل داشته باشند، انتخاب نمایند. اسامی معرفیشدگان چندبرابر ظرفیت براساس اولویت انتخاب رشتههای تحصیلی در فرم انتخاب رشته انجام خواهد شد و داوطلبان در صورت تمایل می توانند نسبت به انتخاب رشتههای این دانشگاهها براساس شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی (دفترچه شماره 2) اقدام نمایند. ضمناً فهرست معرفی شدگان چندبرابر ظرفیت برای انجام مراحل مصاحبه ، معاینه وسایر مراحل گزینش بعد از مرحله انتخاب رشته و در هفته اول شهریور ماه اعلام خواهد شد.![]()
راستی ما که دعوت نشدیم برای مصاحبه ولی این pdf رو برای اونایی که دانشگاه شاهد دعوت شدن میذارم یه سری نکات وسوالات این مصاحبه توش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با توجه به این جدول هایی زمانی که برای مصاحبه دادن باید منتظر نبود نتایج زود بیاد
واقعا عجیبه که ما رو هم حتی به مصاحبه دعوت نکردن ! با رتبه 2000 انسانی !
پارسال با رتبه های بدتر از این برای مصاحبه دعوت شده بودند !
خدا امسال رو به خیر کنه !
من 1400 منطقه سه شدم اسمم تو دانشگاه فرهنگیان(دبیری فیزیک یزد)نیست ؟
تو انتخاب رشته هم کد مربوطه رو وارد کرده بودم.یعنی قبول نشدم؟
من تمام امیدم به دانشگاه شاهد بود که اونم نیاوردم حالا باد برم شهرستان ...............![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)