مرسی از پاسختون . یک سیم کارت دیگه ایرانسل رو پانچ کردم و دوباره نخوند . البته یهو میبینی میخونه برای مدتی ولی بعد دوباره آنتنش میره . البته زده No sevice irancell . از کجا میدونه ایرانسله![]()
مرسی از پاسختون . یک سیم کارت دیگه ایرانسل رو پانچ کردم و دوباره نخوند . البته یهو میبینی میخونه برای مدتی ولی بعد دوباره آنتنش میره . البته زده No sevice irancell . از کجا میدونه ایرانسله![]()
شما که ایرانسل استفاده می کنید می تونید مستقیما سیم کارت میکرو تهیه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری دیگه خیالتون از بابت پانچ راحته.
اگه مشکل بازم ادامه داشت ایراد از تبلت هست.
موفق باشید
یک خبر فوق العاده!
گوگل سورس کد Android L رو برای سری Nexus ارائه کرده که شمال Nexus 4 و Nexus 7 هر دو مدل هم میشه!
در نتیجه احتمال خیلی زیادی هست ک Android L به صورت رسمی برای ما هم ارائه بشه!
مرسی گوگل!
پ.ن: این فایل ها سورس کد هستند و هنوز نسخه قابل نصبی ارائه نشده.
پ.ن۲: گویا این ها سورس کد کامل هم نیستند و فقط چند پروژه Android L هستند. من که دقیق نفهمیدم چیه ولی در کل خبر خوبیه!
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by IceLord; 02-07-2014 at 12:17.
به به بسیار عالی!بنظر که خیلی امیدوار کننده میاد.
اقا چند وقته تبلت نکسوس7 2012 من که اندرویدش۴.۴.۲ هست هی وای فایش میپره و میزنه انتن ضعیفه درصورتی که فاصله من تا مودم ۲ سانته به نظرتون چیکارش کنم درست شه!؟!؟ ممنون
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
سلام دوستان
تبلت من مشکل اسپیکر پیدا کرده. قبلا اینطوری نبود ولی الان اگه صدا رو بالای 30-40% ببرم گز گز میکنه و آزار دهنده است.
مشکل از چی میتونه باشه؟ راه حلی داره؟ مدل 2012 . گارانتیش هم تموم شده
سلام فکر کنم مشکل از اسپیکرتون باشه شاید خراب شده باشه ببرید مغازه تا براتون درست کنن![]()
با دستگاه دیگه ای هم تست کنید اگه مشکل داشت که ایراد از مودم هست و اگه نه که مشکل از تبلت هست.
ان دو سانت رو هم اگه اغراق نکرده باشید باید با فاصله بیشتری تست کنید. حدود 2 متر خوبه!
تبلت من هم همینجوری شده بود.
اگه تبلت رو باز کنید اون پایین دو تا اسپیکر هست که احتمالا یکیشون (شایدم هر دوش) خراب شده.
باید تعویضش کنید. قطعه اش رو مشهد پیدا نکردم. از eBay سفارش دادم اومد و عوضش کردم.
اگه تهران هستید احتمالا تعمیراتی های گوشی بتونن درستش کنن.
موفق باشید
Last edited by IceLord; 25-07-2014 at 23:54.
دوستان بنده برام از استرالیا یک نکسوس 7 2012 3g آوردند چند قیمت میخوره اگه بخوام بفروشمش فقط برای تست باز شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)