تو کرک بازی یه پوشه پروفایل هستش که باید تو محل سیو بازی کپی بشه ، بعد کپی دیگه دیگه ثبت نام لازم نیست
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
تو کرک بازی یه پوشه پروفایل هستش که باید تو محل سیو بازی کپی بشه ، بعد کپی دیگه دیگه ثبت نام لازم نیست
رفیق کپی کردم ...ولی یه چیزی وقتی کپی کردم اصلا فایلی شبیه این نبود که مثلا ارور بده و بگه این فایل قبلا بوده ؟
ایا ماله شما هم همین طوری بوده ؟
فایلی نخواهد بود که بخواد با اون پروفایل قاطی بشه...واسه همه اینجوریه..فقط یه پوشه پروفایل هست که کپی می کنی اونجا که باید کپی می کردی...رفیق کپی کردم ...ولی یه چیزی وقتی کپی کردم اصلا فایلی شبیه این نبود که مثلا ارور بده و بگه این فایل قبلا بوده ؟
ایا ماله شما هم همین طوری بوده ؟
Xfati جان من تو این مسیر پروفایلو کپی کردم درست شد
C:\Users\Amir\Documents\Rockstar Games\Social Club
گرفتی؟ نباید بری تو پوشه max payne 3 . راهنما اشتباه گفته...
تموم فایلهای موجود توی پوشه نیو کرک رو توی پوشه_ی اصلی بازی copy &replace و آپدیتها رو هم نصب کن....
احتمالا توی پوشه_ی کرک بازی یه فایل هم به اسم profile وجود داره که باید توی مسیر زیر کپی کنی...
وحتما هم قبل از اجرای بازی باید از نت جدا بشی....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این اوصاف باید راحت بتونی بازی رو جرا کنی و اگه اجرا نشه ممکنه کرک مشکل داشته باشه و اگر خواستی میتونی کرک و پچ آپدیت سالم رو از آدرس پست قبلی من بگیری...
Last edited by mehdy.z; 24-07-2012 at 12:40.
دوستان این بازی رو PC من تیک میزنه. لپ تاپم ویندوز 7 SP1 نیست. راهی نداره که رو اون نصبش کنم؟
چه جوریبازی رو پاک کنم؟؟؟
میخوام دوباره از اول نصب کنم...
اگه ویندوز 7 هست از تو control panel و توprograms and features میتونی پاکش کنی
نیست اگه بود که مشکلی نبود...
تو فولدرشم آنیستال نداره...
آره مال منم همینطور بود ... بعد کپی دیگه ثبت نام نخواست و رفت تو بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)