تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 103 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

دوست عزیز از گرافیکش راضی هستید؟ چون من زیاد باهاش بازی سنگین نکردم
    راستی مشکل داغ کردن رو شکر خدا حل کردم.تو محیط های گرم یه کتاب زیرش میزارم و راحت استفاده میکنم بدون داغ کردن تاچ پد.
    یه عیب دیگش از نظر من اینه که دکمه های کیبوردش زیاد محکم نیست
    والا اهل بازی نیستم دنبال یه بازی میگردم تست کنم ببینم چجوریاست.
    دقیقا دکمه هاش زیاد محکم نیست. البته اگه قصد کندنش باشه ولی خب خیلی تایپ باهاش کیفی میده

2. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M.R.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    سرزمین طلای سبز

پيش فرض

دوستان پنل اصلی صفحه نمایش n56jr گیر میاد؟!! من صفحم آب ریخته پکیده!!! الان سفارش دادم 450 تومن!! اگر دیدم اصلیه اینجا اطلاع میدم واسه نفرهای بعدی پس از خودم

4. این کاربر از M.R.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوست عزیز از گرافیکش راضی هستید؟ چون من زیاد باهاش بازی سنگین نکردم
    راستی مشکل داغ کردن رو شکر خدا حل کردم.تو محیط های گرم یه کتاب زیرش میزارم و راحت استفاده میکنم بدون داغ کردن تاچ پد.
    یه عیب دیگش از نظر من اینه که دکمه های کیبوردش زیاد محکم نیست
    860 گرافیک قدرتمندیه و مشکل خاصی باهاش نخواهید داشت اما اگر خیلی دیگه حساس هستید و میخواید خیالتون کلا راحت بشه گرافیک 760gtx رو مثل من بخرید که فوق العادست . تا الان بتلفلد 4 .. کال آو دیوتی جدید و sniper elitte 3 رو در حالت ultra بدون افت فریم بازی کردم .

6. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام من تازه مدل n56 jr خریدم با قیمت 3280000 تومان- فوق العادست همه چیز تمومه
    خیلی حساس دقیقم بعد از 2 ماه تحقیق و بررسی حتی با اینکه فقط 2500 پول داشتم ولی تصمیم گرفتم اینو بخرم چون هیچ نقصی جز وزنش نداره
    واقعا ارزش خرید داره سنگین ترین کارهارو به راحتی انجام میده
    وزنش به علت بدنه آلمینیومی محکمشه 2700 گرم هستش

فقط یه مشکلی هست حتی اگر شارژش 100% باشه و به شارژر هم وصل باشه با هر بار روشن شدنش 1 درصد از شارژش کم میشه! این مشکل طبیعیه؟
    5 بار که روشن بشه به 95 در صد میرسه و باطری شرو ع به شارژ میکنه
    یعنی حتی اگر نخوام از باطری استفاده کنم به 95 که رسید شروع به شارژ شدن میکنه که مجبورم شارژر رو قطع کنم و بذارم باطری کامل استفاده شه و باز دوباره تا 100 شارژ شه
    شما نرم افزاری میشناسید که وقتی شارژ باطری به 60 درصد رسید باطری شروع به شارژ کنه؟

این موضوع خیلی روی اعصاب منه آخه نمیتونم چند روز مداوم فقط از برق استفاده کنم و از عمر باطری هم کم میکنه

دوستان خواهش میکنم کمکم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستانی که مدل n56jr رو خریدن میشه بگن کیفیت تصویرش چجوره؟ در حالت افقی و عمودی مات نمیشه و کیفیت کم نمیشه؟ من بین این و n550jk موندم. میخوام ببینم این مدلم مثل n550jk خیلی داغ میکنه؟ و اگر آره کدوم قسمت کیبرد؟ 1میلیون فرق قیمتشونه اگر این مدل کیفیت نمایش خوبی داشته باشه و گرم نکنه و قدرت خوبی داشته باشه همینو میگیرم. در ضمن گارانتی ویستا چطوره؟ این مدلو یعنی n56jr با گارانتی ویستا 3250 چطوره؟ گرونه یا خوبه؟ درباره n550jk هم بگید ممنون میشم.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

این موضوع خیلی روی اعصاب منه آخه نمیتونم چند روز مداوم فقط از برق استفاده کنم و از عمر باطری هم کم میکنه
    نگران نباش حاجی لپ تاپ های سری جدید ایسوس بعد اینکه باطری 100 % شارژ شد تا قبل اینکه به 94 % برسه دیگه شارژش نمی کنه یعنی از برق شهر استفاده می کنه .. واسه همین مشکل خاصی پیش نمیاد.
    میتونی Wear Level دستگاه رو هم بعد اینکه چند روز اینجوری کار کرد با قبلش مقایسه کنی ببینی که شاید فرقشون در حد چند صدم درصد باشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستانی که مدل n56jr رو خریدن میشه بگن کیفیت تصویرش چجوره؟ در حالت افقی و عمودی مات نمیشه و کیفیت کم نمیشه؟ من بین این و n550jk موندم. میخوام ببینم این مدلم مثل n550jk خیلی داغ میکنه؟ و اگر آره کدوم قسمت کیبرد؟ 1میلیون فرق قیمتشونه اگر این مدل کیفیت نمایش خوبی داشته باشه و گرم نکنه و قدرت خوبی داشته باشه همینو میگیرم. در ضمن گارانتی ویستا چطوره؟ این مدلو یعنی n56jr با گارانتی ویستا 3250 چطوره؟ گرونه یا خوبه؟ درباره n550jk هم بگید ممنون میشم.
    کسی خونه نیست؟

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

من N56JN رو گرفتم.
    کیفیت تصویرش عالیه
    اصلا مشکل دید از بغل رو مثل بقیه لپ تاپ ها نداری ولی خب در حد IPS نیست.
    n550 که والا از نزدیک ندیدم. ولی خب هر سیستم پر قدرتی داغ میکنه.
    گارنتی منم ویستا. والا نمیدونم چجوریه و امیدوارم اصلا بهش احتیاج نشه
    قیمتی که دادی عالیه

12. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من N56JN رو گرفتم.
    کیفیت تصویرش عالیه
    اصلا مشکل دید از بغل رو مثل بقیه لپ تاپ ها نداری ولی خب در حد IPS نیست.
    n550 که والا از نزدیک ندیدم. ولی خب هر سیستم پر قدرتی داغ میکنه.
    گارنتی منم ویستا. والا نمیدونم چجوریه و امیدوارم اصلا بهش احتیاج نشه
    قیمتی که دادی عالیه
    ممنون از جوابتون. یه سوال دیگم داشتم و اونم اینکه مادربورد این دو مدل یکی هست؟ یعنی واسه نصب ssd سرعت یکیه و sata3 هستن؟ اگر n550 sata3 باشه و این n56 sata2 فک کنم همون n550 بهتر باشه. ممنون میشم کسی بدونه اینم جواب بده. احتمالا اوایل برج 6 یه هفته دیگه تقریبا بگیرم یکیشو دیگه. زودتر جواب بدین دوستان ممنون میشم

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنون از جوابتون. یه سوال دیگم داشتم و اونم اینکه مادربورد این دو مدل یکی هست؟ یعنی واسه نصب ssd سرعت یکیه و sata3 هستن؟ اگر n550 sata3 باشه و این n56 sata2 فک کنم همون n550 بهتر باشه. ممنون میشم کسی بدونه اینم جواب بده. احتمالا اوایل برج 6 یه هفته دیگه تقریبا بگیرم یکیشو دیگه. زودتر جواب بدین دوستان ممنون میشم
    دوست عزیز الان دیگه فکر نکنم لپتاپی تولید بشه که ساتا۳ نداشته باشه!
    هم N56 و هم N550 از چیپست Intel® HM86 Express Chipse استفاده می کنن. و این چیپست تا ۴ تا ساتا۳ رو ساپورت میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 2 کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •