تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 129 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1284

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

سلام
    من نسخه windows 8 security رو نصب کردم.فایروال این برنامه مد داره به نام paranoid که هر وقت برنامه ای می خواد به اینترنت متصل شه پیغام میده .ولی الان جاوا رو نصب کردم دیدم خودش rule اضافه کرده و اجازه دسترسی داده.به نظرتون باگ نیست؟ شاید جاوا چون شناخته شده هست این کار رو کرده!!! ولی اصولا باید هشدار فایروال بیاد و کاربر تصمیم بگیره!

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    من نسخه windows 8 security رو نصب کردم.فایروال این برنامه مد داره به نام paranoid که هر وقت برنامه ای می خواد به اینترنت متصل شه پیغام میده .ولی الان جاوا رو نصب کردم دیدم خودش rule اضافه کرده و اجازه دسترسی داده.به نظرتون باگ نیست؟ شاید جاوا چون شناخته شده هست این کار رو کرده!!! ولی اصولا باید هشدار فایروال بیاد و کاربر تصمیم بگیره!
    windows 8 security رو نمیدونم ولی توتال باید سوال کنه و سوال میکنه . شما از rule درش بیار ببین باز با روشن یودن paranoid بدون اجازه میره تو rule

3. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohammad_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

windows 8 security رو نمیدونم ولی توتال باید سوال کنه و سوال میکنه . شما از rule درش بیار ببین باز با روشن یودن paranoid بدون اجازه میره تو rule
    از قسمت Rule حذف کردم این دفعه سوال می پرسه ولی خوب مهم دفعه اوله.این قابلیت در آنتی ویروس نود خیلی خوب پیاده سازی شده (اصلا خودش rule نمی سازه). این قابلیت از این جهت برام اهمیت داره چون بعضی برنامه ها نباید به اینترنت وصل بشن (به خاطر بحث لایسنس ! ) تو کسپرسکی هم همچین مدی به صورت مجزا برای فایروال نداره متاسفانه.
    شاید برم همون کسپر رو نصب کنم.تو نسخه 2014 بهتر شده .

5. این کاربر از mohammad_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از قسمت Rule حذف کردم این دفعه سوال می پرسه ولی خوب مهم دفعه اوله.این قابلیت در آنتی ویروس نود خیلی خوب پیاده سازی شده (اصلا خودش rule نمی سازه). این قابلیت از این جهت برام اهمیت داره چون بعضی برنامه ها نباید به اینترنت وصل بشن (به خاطر بحث لایسنس ! ) تو کسپرسکی هم همچین مدی به صورت مجزا برای فایروال نداره متاسفانه.
    احتمالا وقتی paranoid خاموش بوده به بخش rule اضافه شده و شما متوجه نشدی و وقتی paranoid رو روشن کردی دیگه سوال نکرده

یا احتمال داره خودتون اجازه داده باشد و یادتون نباشه یا متوجه نشده باشید

کلا من باگی تو توتال در ویندوز 7 ندیدم و شما windows 8 security دارید که من تاحالا نصب نکردمش و باهاش کار نکردم .
    Last edited by pedram_01; 09-10-2013 at 11:58.

7. 3 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

سلام دوسنان
    میخوام اینترنت سکوربتیمو عوض کنم
    دو سه تا نکته یرام مهمه
    میخوام زیاد سیستم رو کند نکنه چو سیستمم دووممه و ضعیفه
    نمیخوام الکی پلکی زیاد به کرک ها و وب سایت های ایرانی گیر بده و فیلتر کنه
    نمیخوام بدون اجازه من برنامه ها خودبخود روول بسازن و به نت وصل شن برا مشکل نپریدن کرک و لایسنس!
    خودمم راحت بتونم دستی هر برنامه ای بخوام بلاک کنم یا تیک به عنوان سیف بزنم
    کلا میخوام اینترفیس ساده باشه کومودو داشتم خیلی پیچیده بود یه عالمه تنظیمات داشت و به همه چیزی گیر بیخودی میداد نمیخوام اونجوری باشه!!
    بیت دفندر خوبه اصلیشو بخرم/ راضی هستین؟ ؟ از مشکلات بالا کدوما رو داره؟ پیشنهاد بهتری دارین؟ ممنون
    ممنون

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان میتونن با اینم تست کنن کامپیوترشون رو اگه مشکوکن

پروفشنال ~~~'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    همه از خدائیم و بسویش بازمیگردیم

پيش فرض

سلام دوسنان
    میخوام اینترنت سکوربتیمو عوض کنم
    دو سه تا نکته یرام مهمه
    میخوام زیاد سیستم رو کند نکنه چو سیستمم دووممه و ضعیفه
    نمیخوام الکی پلکی زیاد به کرک ها و وب سایت های ایرانی گیر بده و فیلتر کنه
    نمیخوام بدون اجازه من برنامه ها خودبخود روول بسازن و به نت وصل شن برا مشکل نپریدن کرک و لایسنس!
    خودمم راحت بتونم دستی هر برنامه ای بخوام بلاک کنم یا تیک به عنوان سیف بزنم
    کلا میخوام اینترفیس ساده باشه کومودو داشتم خیلی پیچیده بود یه عالمه تنظیمات داشت و به همه چیزی گیر بیخودی میداد نمیخوام اونجوری باشه!!
    بیت دفندر خوبه اصلیشو بخرم/ راضی هستین؟ ؟ از مشکلات بالا کدوما رو داره؟ پیشنهاد بهتری دارین؟ ممنون
    ممنون
    شما بهتر بود اینجا میگفتین
    ولی نود خوبه برای شما یا خواستی نورتون

11. 2 کاربر از ~~~ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amirkalak6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام

دوستان من کرک کامل این نسخه رو میخواستم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

جالب بود دوست عزیز
    ولی اکثر آنتی ویروسها قسمتی برای اسکن این موارد دارند که معمولا زمان کمی میره
    کسپر هم چنین قابلیتی داره.باید از داخل تنظیمات تیک گزینه selec action automatically رو بردارین.البته یه سری تنظیمات جزیی هم باید انجاام بدیدن.
    در صورت تمایل در انجمن کسپر سوال نمایید.
    اگه میخواهید کرک کنید همون بهتر که نصب نکنید.برای بیت دیفندر یک trial reseter در پستهای قبلی قرار داده شده که فقط لازمه ماهی یکبار اونرو اجرا کنید تا لایسنس 30 روزه تمدید بشه.

14. 3 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب دوستان همونطور که میدونید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو نسخه 2013 گیر کرده ولی بیت خیلی وقته که نسخه 2014 رو بیرون داده و کسانی که از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردند وقتی میخوان نسخه 2014 رو فعال کنند سریال رو قبول نمیکنه و فعال نمیشه .

من با پشتیبانی سایت اصلی بیت دعوا افتادم . گفتم من نمیدونم من انتی شمارو خریدم میخوام 2014 نصب کنم به من ربطی نداره سایتی که تو ایرانه هنوز اماده پخش نسخه 2014 نیست

جالب اینجا بود با احترام کامل جواب منو میدادن با اینکه داشتم باهاشون دعوا میکردم

و یک راه حل بهم گفتن این بود که نسخه 2013 رو از سایت ایران دانلود و نصب کنم و با کلیدی که از سایت ایران خریدم فعال کنم حالا نسخه 2014 رو دانلود کنم از سایت اصلی خودشون

و روش دوتا کلیک کنم اینجا دو گذینه میاد تعمیر (ریپر) و پاک کردن باید رو گذینه پاک کردن بزنید بعد دوتا گذینه میاد پاک کردن و ارتقا نرم افزار و دومی پاک کردن کامل

پاک کردن و ارتقا نرم افزار رو انتخاب میکنیم بعد نسخه 2013 رو پاک میکنه و ریستارت و وقتی سیستم بالا امد کمی صبر میکنیم تا خودش فایل نصب رو اجرا کنه بعد

یک چیز میاد میگه انلاین نصب بشه یا نه شما روی نه کلیک میکنید و شروع میکنه به نصب شدن و کار که تمام شد چند گزینه میاد یکی وارد کردن کلید یکی دیگه استفاده از کلید قبلی تیک اونو میزنید و تمام

شما نسخه 2014 رو نصب کردید

هرجا مشگلی داشتین بگین

16. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •