تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 396 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض دوستانی که مشکل crash دارن

منم مشکل کرش رو داشتم.تو یه سایتی خوندم. این کار و می کنم درست میشه :
    When you are about to press the play match button, after changing the team management and everything, press
    Alt+TAB, and when you're in the desk, enter again and it will not crash . Do the same thing after finishing a match when you wanna go to the menu

2. 2 کاربر از dani.la10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

When you are about to press the play match button, after changing the team management and everything, press
    Alt+TAB, and when you're in the desk, enter again and it will not crash . Do the same thing after finishing a match when you wanna go to the menu
    دوست عزیز میشه فارسیش رو هم بگی....انگلیسیمون چندان جالب تبست...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوست عزیز میشه فارسیش رو هم بگی....انگلیسیمون چندان جالب تبست...

وقتی شما وارد بازی شدید بعد از انجام تغییرات و چیدن ترکیب تیم Alt+TAB را فشرده تا به محیط دسکتاب بیایید سپس دو باره Alt+TAB را بزنید تا وارد بازی شوید و ادامه ی بازی را دنبال کنید.
    همین کار را هنگام بازگشت از بازی به منوی بازی (پایان یک دست) انجام دهید تا دیگر بازی ارور ندهد.

...
    ویرایش: من فقط ترجمش کردم...

5. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بچه ها
    برای اجرای بازی روی ایکس باکس به Lt3 نیاز نیازه یا با lt2 هم اجرا میشه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

وقتی شما وارد بازی شدید بعد از انجام تغییرات و چیدن ترکیب تیم Alt+TAB را فشرده تا به محیط دسکتاب بیایید سپس دو باره Alt+TAB را بزنید تا وارد بازی شوید و ادامه ی بازی را دنبال کنید.
    همین کار را هنگام بازگشت از بازی به منوی بازی (پایان یک دست) انجام دهید تا دیگر بازی ارور ندهد.

...
    ویرایش: من فقط ترجمش کردم...
    دست هر دو عزیز درد نکنه...
    مشکل من به صورت کامل برطرف شده و به راحتی بازی می کنم...

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

باید فرمیشن رو Edit کنی. یعنی روی فرمیشین دکمه مربع ( یا X در ایکسباکس) یا همون دکمه شوت رو میزنی ، بعد میتونی جای بازیکن ها رو عوض کنی. بعد اگر بخوای پست بازیکنی رو عوض کنی ، روی بازیکن دوباره همون دکمه مربع رو میزنی ، اونجا گزینه player postion.... رو میزنی. بعد میتونی پستش رو عوض کنی.
    نشد.اصلا هیچ گزینه ای نیست.شایدم بخاطر دموست.توی فیفا 12 میشد همچین کاری کرد؟

هر وقت توپ از سطح زمین جدا شد دیگه خودتون رو خسته نکنید چون CPU هر طور شده ضربه رو میزنه حتی اگه بازیکنش وسط زمین هم باشه خودشو به محوطه میرسونه و ضربه رو میزنه!
    و همون مشکل قدیمی توی این نسخه هم هست.CPU خیلی راحت دستتو میخونه.پاس بدی وسط راه با تکل توپو میگیره،بخوای شوت بزنی پاشو میندازه جلو و توپو دفع میکنه
    با تعریفهایی که از فیفا میشد انتظار بیشتری ازش داشتم.بوفون تک به تکهارو عالی میگیره ولی شوتهای پشت محوطه راحت میره توی گل.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بچه ها
    برای اجرای بازی روی ایکس باکس به Lt3 نیاز نیازه یا با lt2 هم اجرا میشه؟؟؟
    تموم بازی های جدید نیاز به LT3 دارن . خیلی شانس آوردیم که FIFA 12 جز XGD3 ها نبود !

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

نشد.اصلا هیچ گزینه ای نیست.شایدم بخاطر دموست.توی فیفا 12 میشد همچین کاری کرد؟
    بله توی فیفا 12 میشد سیستم رو ادیت کرد
    این امکان توی نسخه دمو نیست ولی تو نسخه نهایی خواهد بود

11. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

خب منم بعد دو سه روز بازی کردن نظرمو در مورد این نسخه بگم:

- گرافیک

گرافیک بازی اصلا برای من دلچسب نیست! یه خورده مصنوعی و کارتونی شده. یه جور حالت رنگ پریدگی تو بازی هست که با تغییر ساعت بازی تغییر خاصی بجز یکمی کدرتر شدن و اضافه شدن سایه کنار بازیکنا نداشت و تو غیر طبیعی نشون دادن بازی نقش مهمی رو داره. تو حالت برف که اوضاع فوق العاده افتضاح و اصلا اصلا جالب نیست. تو وضعیت بارانی هم که من تو زمین اصلا تاثیر بارندگی رو ندیدم ، نه سرعت توپ موقع برخورد گرفته میشه ، نه بازیکنا این اثر رو نشون میدن ، نه محیط و... . چمن بازیم که دقیقا یه موکته و اصلا تغییری نکرده! البته این موارد شاید مربوط به ورزشگاه باشه ولی با یه مقایسه ساده نسبت به نسخه قبل به نظرمن افت داشته.

- گیم پلی

این قابلیت First touch بنظر من درسته تو طبیعی نشون دادن بازی تاثیر بسزایی داشته ولی تو چند ساعت بازی اعصاب منو بشدت داغون کرده تا اونجایی که میترسم یه پاس بدم یا توپو با بازیکن بگیرم و بچرخم یا بخوام یکمی مانور بدم! تا میخوای بیای توپو بگیری یه دو متر حرکت کنی یا بازیکن توپو از دست میده یا بازیکنای حریف میان خیلی راحت توپو ازت میگیرن!! یه حسیم که موقع گرفتن توپ به من دست میده احساس لیز بودن زمینه! یعنی وقتی توپ از بالا میخوره زمین بسرعت خیلی زیاد رد میشه میره یا وقتی بازیکن پا به توپ میشه همین جور یا وقتی با بازیکن میخوای مانور بدی که وضع اصلا قابل تعریف نیست!

- صداگذاری

صدا گذاری بازی خیلی عالیه من که واقعا خوشم اومد ، هیجان تماشاگرا ، گزارشگر بازی ، صدای تماشاگرا بعد گل زدن یا خوردن و.... خیلی عالیه و طبیعی کار شده

یه چند تا مورد:

- این مورد Match Day که اضافه شده ، خیلی مورد جالب و خوبیه ولی فوق العاده نیست! تنها تاثیری که میتونه داشته باشه افزایش Overall هست و تاثیری که رو گزارشگری داره! بنظر من همچین چیز مفیدیم نیست بخصوص وقتی که ما نسخه کرک شده رو بازی میکنیم البته تو پویاتر شدن بازی و بروز بودنش تاثیر غیرقابل توصیفی داره

- شوتها تو بازی شدیدن تو ذوق میزنن ، شوتا آنچنان تند و تیز میرن که یاد PES 11 افتادم! البته با یکمی اوج گیری کمتر! شوتای فنی هم از حالت غیر طبیعی که داشت خارج شده و بهتر و طبیعیتر شدن

- تو یه بازی داور 3 تا پنالتی افتضاح گرفت! کمپانی تکل زده ، توپو گرفته ، بازیکن پاش گیر میکنه میفته زمین (از اون باگای معروف فیفا) و به همین راحتی پنالتی!

نتیجه گیری:

بنظر من نسخه 12 تا اینجا برای من خیلی خیلی بهتر از این نسخه بوده و اون چیزی نبود که من انتظارشو داشتم! بازی روانتر ، گرافیک بهتر ، کنترل بهتر ، حالت طبیعی تر و... برتری 12 نسبت به نسخه 13 هست. البته باید اینم در نظر داشته باشیم این نسخه دمو از بازیه و امیدوارم EA یه اصلاحاتی تو بازی بده البته با وقت کمی که به انتشار مونده یکم بعید به نظر میرسه!

+

خب دوستان این نظر من بود و من یه نقاد حرفه ای بازی نیستم ، این فقط نظر منه و مطمئنا نظر خیلیا با من موافقه و نظر خیلیا مخالف! همونجوری که تو همین تاپیک نظر خیلیا به بازی مساعده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

شرمنده بازم سوال می کنم.
    منم از اول رفتم تو setting ولی از کجا باید گزینه 60fps رو بزنیم .
    ممنون میشم اگه جواب بدید
    کسی نیست جواب ما رو بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •