یا مقدس اردبیلی!
یعنی ماهی حدوداً 4 تومن پولِ اینترنت دادی!!
چرا آخه؟!
چرا اینهمه تبعیض؟! این بود آرمان های امام؟!![]()
یا مقدس اردبیلی!
یعنی ماهی حدوداً 4 تومن پولِ اینترنت دادی!!
چرا آخه؟!
چرا اینهمه تبعیض؟! این بود آرمان های امام؟!![]()
سهیل جان خیالت راحت این جونورا که من دیدم یه جا دیگه میزنن از دماغش در میارناینا عمرا بزارن ارمان های امام زیر پا بره
کیوان جان همین حالا خودت برو اعتراف کن مخابرات شاید 20:30 هم نشونت دادن به خاطر اینکارت![]()
دوستان توجه کردین هر شب که از اینترنت شبانه استفاده می کنین 110 مگ از ترافیکتون کم میشه و اصلا هم تو ریز کارکرد ثبت نمیشه اینطوری اگه 20 شب از اینترنت شبانه استفاده کنین ترافیک 2 گیگ تموم میشه یعنی عملا اصلا چیزی برا وب گردی نمیمونه تازه 10 روز هم باید سماق بمکید
البته بنده سهیل نبیدم! شُعیب
کیوان جان نظرم به نظرِ maskot نزدیک تر است!
20:30 که سهله، به اسمِ جاسوسِ استکبار و صهیونیسم و چه و چه ازت اعترافاتِ زورکی هم میگیرن!
پس همین الان خودت محترمانه برو بگو همچین اتفاقی افتاده!![]()
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزيز
با اين حرفاتون از دماغ و چشم و از جاهاي ديگه زد بيرونمن ميرم اعتراف ميکنم، و ميگم من آدم خوبي بودم، ولي دوستاي بنده جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اغفالم کردند والّا منه بچّه مسلمون اهل اين حرفا نبودم
حالا بازم برم اعتراف کنم؟
دوست عزيز، شما زحمت بکش، ساعت شروع دانلود و اتمام دانلودتون را تغير بديد؛ يعني شروع دانلود را بذاريد رو 1:10 اتمام دانلود رو 5:45 اينجوري به احتمال قوي درست ميشه، اوايل بنده هم دچار اين مشکل ميشدم، الان کمتر پيش مياد اينجوري بشه، هر چند که اين دوستان دولتي و مخابراتي از راه امام تخطّي نميکنند
![]()
Status: Up
Downstream Rate: 4096 kbps
Upstream Rate: 1184 kbps
اساتید نظر بدن وضعیت در چه حالیه با سپاس
خیلی خوبه.
دانلود روی 4 مگا بیت بسته شده و آپلود روی 1 مگا بیت بسته شده.
این برا کدوم سرویسه؟ اخیرا" تمدید کردین ؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ساعت 1.20 صبح شنبه
برای شبانه که خیلی خوبه!!![]()
سلام دوستان
دیشب ساعت یک وصل میشدم ولی حتی یه صفحه ناقابل هم بالا نمی اومد.
ساعت صبح4 بود که دوباره وصل شدم ولی سرعت به 120 تا هم نمیرسید برای دو لینک هم زمان و بسیار هم متناوب بود برای شما چطور بود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)