با سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه منم با نظر دوستان موافقم و با داشتن یک lw 65100 بسیار ناراضی هستم و هر کاری کردم یه تصویر خوب و بدون نویز و پرش و جا موندن تصویر بگیرم نتونستم!!! خلاصه اینکه حیف پول آدم CRT بخره خیلی بهتر از ایناست!!
با سلام خدمت همه دوستان
متاسفانه منم با نظر دوستان موافقم و با داشتن یک lw 65100 بسیار ناراضی هستم و هر کاری کردم یه تصویر خوب و بدون نویز و پرش و جا موندن تصویر بگیرم نتونستم!!! خلاصه اینکه حیف پول آدم CRT بخره خیلی بهتر از ایناست!!
آقای yasmas شما از 4 سالو نیم پیش این اکانتو داشتی و هیچ پستی باهش نداده بودی، خیلی جالبه!
همه پستات تو 4 روز گذشته بوده و درباره اینکه سامسونگو ال جی نخرید چون پنلهاشون ضعیفه، و یه سر به نئو پلاسماهای ویرا پاناسونیک بزنید بوده، بابا بیخیال!!!!!
Farhad_k1 هم همینطور،
شما اشانتیون میگیرین از پاناسونیک دوست من؟!!
ما رو هم معرفی کنین والا مام TV مجانی دوس داریم داداش اما نه به قیمتی که بوق و کرنا راه بندازیم اینجوری مثل شما،
التماس دعا![]()
چی بگه آدم بخدا!!!
هیچکی برنامه ای برای کنترل tv از طریق گوشی اندروید برای مدل 67100 نمی شناسه یه برنامه lg tv remote دانلود کردم برای مدل های 2011 ساخته شده و مدل های 2012 رو ساپورت نمیکنه
من 65100 دارم . بسیار راضیم از هر لحاظ تیوی عالی هست .........
Last edited by taxydo; 12-10-2012 at 22:33.
دوستان من یه lm 58000 گرفتم(32 اینچ} ولی متاسفانه نمیتونم قابلیت true motion رو فعال کنم.اصلا این قابلیتو داره؟ هرچی می گردم گزینشو پیدا نمیکنم.لطفا کمک کنین.
خو شبختانه نه نشت و نه لرزش. منکه چیزی ندیدم. من یه سورس قوی اچ دی بنام پلی ۳ دارم اگه مشگلی داشت حتما میفهمیدم. سورستونو عوض کنین یحتمل ایرلد در سورس پخش ویدیو دارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)