1- بله ( خیلی گران هست)
2-شرکت پارس پک(فکر کنم) (ارزون میده) من 7-8 ماه پیش داشتم.
(پول الکی خرج vps نکن ) یا اگه گرفتی واسه بازی های کنسولی سرور بزن.
1- بله ( خیلی گران هست)
2-شرکت پارس پک(فکر کنم) (ارزون میده) من 7-8 ماه پیش داشتم.
(پول الکی خرج vps نکن ) یا اگه گرفتی واسه بازی های کنسولی سرور بزن.
اه چقد اصبانی ییبه خدا تا بخوام الماس هارو ازت بگیرم اشکم در اومد یزره مهربون باش عین داداشت
آه چقد ناراحت میشی بیا بهت الماستو بدمببخشید خوب بیا دوباره اخه اعصابم خورد بود بابا یع اتاق الماس میدونی چیههههههههههههههههه ؟ حالا ناراحت نشو بیا
نه بابا منصرف شدماصلا نمیشه ترک کرد این سروره باحالو اومدم 9 تا الماس بخرم موردم پولشو جور کردم
اصلا نمیشه ترک کرد
اخه معتاد مگه خودش میره ترک
میرن ترکش میدن منم ترک نمیکنم
منم زمانی که الماس ارزون بود 15 تا خریدم .... گمونم جواد با سود حساب کرده که 56 تا الماس ازم گرفت .... واقعا ک
هوی خواستین سرور بزنین منم هستم
ببین به سیستم عامل Vps بر میگرده ... الان Vps توی پارس پک با رم 1 ویندور 64 تومان و لینوکس اگه اشتباه نکنم 36 تومان ..... ماینکرافت روی لینوکس هم ثبت میشه با سرچی که کردم من موندم چرا جواد رفته ویندوز گرفته ؟
مهران یه لحظه گفتم واقعا میخوای بری!!!! خیلی ناراحت شدم
بابا ارزش نداره به خدا منم 3 تا مرغ داشتم دزدیدن
جلو خونم شیشه گذاشتم شکستن
نصف دیوارمو برداشتن!!!
جان من بس کنید دیگه
راستی جواد ما که نمیبینیم کی میای هر وقت اومدی اون خونه من بود... که حالا قصر شدهبیا ضد ضربش کن ! مرسی
عجبا اون پست بره 99999999999 سال پیش بود باباتازه جواب میدی ؟
راستی بیا اون 2 تا الماستو بدم ببخششید اون پله هاتو خراب کردمدرستش کردم
راستی چرا تا یکی الماساش زیاد میشه میگن تقلب میکنی ؟ بابا به پیر به پیغمبر خودم خریدم پیدا هم کردم اتاقه الماسمم که diamond block بود همشو ور داشتم کردم diamond تو رو خدا دیگه نگید تقلب
راستی جواد میشه مود ماشین رو بزاری ؟اینم عکسش ولی بلد نیسشتم چطوریه مود گذاشتن
اینو از تو سایت خارجی آوردمولی خدایی باحاله ها
جواد بزاری ممنون میشیم![]()
واقعا که انگار نه انگار ادمینی سالی یه بار که بیشتر نمیای قیمتارم همش میبری بالا (پول ملتو میچاپی)
بعدشم یه ... به نام ramin king میاد گند میزنه به دیسکو یه وقت نیای بنش کنی خسته میشی .
این یکی از کاراشه خودتم بودی که داشتیم میرفتیم رو خونش لاوا بریزیم یکی اومد به نامه (یادم نیست) بعد من افتادم مردم همه ی وسایلامو که یه شمشیر 2 کلنگ 1 بیل 1 تبر و یه ست زرهه الماسی بود رو ورداشته زره هارو پوشیده بعد میگه ایتم هات دست من نیست هیلی خندیدم باحال خالی میبست
واقعا که
جواد بیا اینو بن کن
فکنم جفتشون یه نفرن هم از هم دفاع میکردن هم عین هم خالی میبستن .راستی جواد نصف چیزارو که قبلا میفروختیم دیگه نمیشه فروخت یا قیمتاشون خیلی پائینه مثلا گندم 1$؟ بعد سنگ قلوه ای هم 1$؟ الان اینا باهم هم ارزشن؟
خب نمیشه گفت با هم هم ارزشن یا نه
من قیمت هارو به بهترین نحوی که تونستم گذاشتم تا از تقلب پرهیز بشه
مثلا:
قبلا یه سنگ قیمتش 3$ بود
میرفتی 200 تا میخریدی ...
باهاش 100 تا شمشیر سنگی درس میکردی
اونوقت قیمت شمشیر سنگی 40$ بود!
حالا حساب کن ببین چی میشد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)