تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 421 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

دوستان سلام.چهره چقدر تاثير داره؟
    اگه با تيپ ساده و بي آلايش تر باشيم بهتره يا مدل هاي روز و يكم سوسولي؟؟

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    تیپ کاملن سلیقه ایه ، ممکنه من یه تیپ خاص رو دوست داشته باشم ولی شما نه
    من خودم به شخصه تیپ اسپرت رو میپسندم و اگه تعریفتون از سوسول با من یکی باشه اصلن پیشنهاد نمیکنم (ابروهای برداشته - موهای خیلی سیخ - لباس های خیلی تنگ )
    ولی مهمتر از همه اینه که همیشه مرتب باشید و بوی خوش بدید (عطر و ادکلن رو فراموش نکنین)
    البته این مشکل خود من هم هست همیشه موقع خرید میمونم اما جدیدن یاد گرفتم لباسی که میپوشم به سلیقه ی خودم باشه نه بقیه (البته نظر سنجی از دوستانتون هم میتونه مفید باشه )

3. 2 کاربر از Aryana_b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

لباس پوشیدن خیلی مهمه
    چه بسا کسانی باشن و دلشون بخواد گونی بپوشن و بگن سلیقه ی خودم مهمه برای دیگران ربطی نداره

آیا میگیرن کتکش میزنن؟؟ نه اصلا اصلانم کسی باهاش کار نخواهد داشت چون خودش حساب خودشو رسیده . شخصیت خودشو نابود کرده
    لباس باید با عرف جامعه همخونی داشته باشه. عرف یعنی دیدگاه اکثریت مردم و جامعه نسبت به مسائل. احترام به عرف جامعه یعنی احترام به نظر و دیدگاه مردم .وگرنه هرکی لنگه جوراب تو دستش بکنه یا به هر دستش یه کلاه کابوی اوزیون کنه یا ... دیگه نمیشه.مگر اینکه عرف جامعه این باشه
    عرف جوامع تحصیل کرده و با فرهنگ و پیشرفته برای محافل رسمی لباس ست مثله کت شلوار هست و نسبت به فصول تغییر میکنه
    برای محافل غیر رسمی و نیاز به تحرک بالا لباس اسپرتی
    و برای جاهای غیر رسمی معمولی لباس مناسب و آمیزه ای از این دوتا . یعنی لباسی که نه ماله حموم باشه و نه لباسی که با دیدار با رئیس جمهور میپوشن

5. 10 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masterpiece's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Behind You

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم:نهادی ارگانی خلاصه جایی هست که مشاوره رایگان بده به عوام راستش من یه سری مشکلات دارم خیلی دوست دارم با یه مشاور درمیون بزارمو مشکلاتمو رفع کنم
    ولی نمیخوام جلسه ای خدا تومن پول بی زبونو خرچ مشاوره کنم
    مرسی واسه وقتتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داشتم:نهادی ارگانی خلاصه جایی هست که مشاوره رایگان بده به عوام راستش من یه سری مشکلات دارم خیلی دوست دارم با یه مشاور درمیون بزارمو مشکلاتمو رفع کنم
    ولی نمیخوام جلسه ای خدا تومن پول بی زبونو خرچ مشاوره کنم
    مرسی واسه وقتتون
    شما اگه دانشجو باشین تو خوده دانشگاه مشاوره های خوبی هستن!!رایگان هم هست

8. 2 کاربر از hosein_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

یک شماره هم هست ندای مشاور....برای سازمان بهزیستی هست
    فقط هزینه ی تلفن می افته ...مشاوره های خوبی هم میدن معمولا فکر کنم شماره اش 148 باشه
    ندای مشاور

10. 3 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان برخوردتون با آدمایی که یه طوری حرف میزنن انگار ۴۰ سال از شما بزرگترن و همه چی میدونن چیه؟
    نمی خوام بگم برخورد طرف مغرورانه است ولی نهایتا ۲-۳ سال از شما بزرگتره ولی با نگاه عاقل اندر سفیه حرف میزنه.....
    بالاخره آدم با این افراد سر و کار داره و یه وقتهایی لازم میشه باهاشون در مورد برخی مساپل بحث کنه. کلا گیج میشم که چی بگم

12. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Behind You

پيش فرض

شما اگه دانشجو باشین تو خوده دانشگاه مشاوره های خوبی هستن!!رایگان هم هست
    یک شماره هم هست ندای مشاور....برای سازمان بهزیستی هست
    فقط هزینه ی تلفن می افته ...مشاوره های خوبی هم میدن معمولا فکر کنم شماره اش 148 باشه
    ندای مشاور
    ممنون دوستان قضیه دانشگاهو میدونستم ولی دانشجو نیستم برای همین گفتم مشاوره به عموم و در صورت امکان حضوری .همین جاییی نیست تو کشور؟

14. این کاربر از Masterpiece بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ممنون دوستان قضیه دانشگاهو میدونستم ولی دانشجو نیستم برای همین گفتم مشاوره به عموم و در صورت امکان حضوری .همین جاییی نیست تو کشور؟
    دوست من
    اولابرخی از خانه فرهنگ ها و اینا از این کارا با قیمت کم و یا رایگان انجام می دند اما باید بری بپرسی دیگه
    دوما ابن حرف منو شاید قبول ندارشه باشی ولی به نظرم منطقی میاد که یه مشاور خوب پول خوبی هم بگیره بالاخره کارشه شاید به نظز شما کار نیاد ولی خوب تخصص اش رو گرفته و مثل دکتر داره برای شما کار انجام میده اینکه تو کشور ما برای این کارها زیاد ارزش قائل نیستیم بده. با این مقدمه می خواستم بگم من خودم پیش یه مشاور خوب می رفتم تا پارسال فکر کنم 1 ساعت جلسه 20 تومن یا 25 تومن بود . البته من زیاد نرفتم یکی دوبار به دلیلی اما یه نظر من برای یک مشاور خوب مبلغ زیادی نیست. حالا ببین دیگه کمی تونی از دوروربریات و دوستات بپرسی بعد زنگ بزنی مطبشون بپرسی که چقدر است حق مشاورشون اگر به نظرت منطقی اومد یه جلسه بری خوشت اومد ادامه بدی. چون فکر می کنم آدم های منصفی هم در میان مشاوران مملکت موجود می باشد.

16. 3 کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Behind You

پيش فرض

ممنون
    من اصلا مخالف این قضیه نیستم ولی همین طور که میگیم پیشگیری بهتر از درمان هستش اگه بهش اعتقاد داریم باس در کنار این مشاوره های پولی یه نهادی هم بود که رایگان این قضیه رو رسیدگی میکرد.من معتقدم مشکلات روحی و اجتماعی به اندازه بیماری های جسمی نیاز به توجه دارن چرا ؟ چون خودم درگیر این مشکلات هستم و دارم ثمره این معضلاتو میبینم. وقتی جامع رو قبل شیوع بیماری واکسینه میکنن طبیعه که باس مشکلات روحی و اجتماعی رو هم قبل از تبدیلشون به بیماری درمانشون کرد. من ناامید شدم از اینکه نهادی مثل بهزیستی این کارو انجام نمیده(طبق اماری که دوستان دادند)ای کاش یه کمم به بهداشت اجتماعی افراد توجه بشه.

18. این کاربر از Masterpiece بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •