نویز من از مال تو زیاده ولی پینگم خیلی کمه
اگه این نویز لعنتی رو نداشته باشم همون پینگهای مخابراتم رو میگرفتم اه لعنتی![]()
نویز من از مال تو زیاده ولی پینگم خیلی کمه
اگه این نویز لعنتی رو نداشته باشم همون پینگهای مخابراتم رو میگرفتم اه لعنتی![]()
یه سوال؟
حوزه اتصال یعنی چی؟
نوین نت تو سایت برای ثبت نام یکی از قسمتاش اینطوریه:
حوزه اتصال: پورت (رایگان) شهری(3000) استانی (4500) کشوری(6000)
misam5526: من ازشون پرسیدم گفتن یعنی اگه با یه خط تلفنی که پورت نوین نت باشه تو این محدوده ها باشی میتونی با یوزر پسورد خودت لاگین کنی.. این زیاد فایده نداره من اول فک کردم یه چیزی تو مایه های Wireless میشه که همه جا میشه برد ولی اونطوری نیست![]()
Last edited by gnewer; 17-10-2012 at 02:42.
دوستان توی پنل چطوری میشه فهمید چقدر دریافت رایگان داشتی ؟! شارژ حجمی یعنی چی ؟ احساس میکنم توی ساعات رایگان هم از حجم اصلیم کم میشه !! یا شایدم چون نمیدونم چطوری این فکر رو میکنم![]()
من اگه بخوام مودمو عوض کنم همین جوری وصل میشه یا باید بدم Mac آدرس اکانتو برام ریست کنن؟
شارژ حجمی در واقع همون حجم مصرف شدست... تو بخش مشترکین گزارشات رو بزنی همه تفکیک شده هست : مقدار کل دریافت = دریافت رایگان+ دریافت حجمی
مودم جدید هم باید تنظیم بشه ...
خوب دوستان کسی وایرلس اینجا رو تو تهران و مرکز مفتح امنحان کرده؟ همون تهران هم بگید ما که خونه مون تا خود این شرکت فقط 2 تا کوچه رو به رو هست
زنگ زدم گفته انتن 200 تومان
مودم 100 تومان
بررسی خونه و انتن دهی توسط کارشناس 50 تومان
میگم برو بابا خونه ما 2 تا کوچه ان ور تر این 50 تومان چیه خودم دستش رو میگیرم پیاده یک دقیقه میارمش اینجا طرف میخندید
این دوست دوست ما یعنی این مدیر عاملشون که خیلی میلیونره باباش فرماندار گیلان بوده
چقدر دیگه از این ملت پول میخوان
خلاصه می ارزه نامحدود 512 که 100 تومان باید بشه؟
1 مگش که 200 تومان....
Last edited by italodance; 17-10-2012 at 19:29.
تست از سرور خارجی:امروز خوب شده:
![]()
Last edited by ruzbeh1; 18-10-2012 at 11:17.
خوب... گویا نوین نت هم تو کرمانشاه کم کم داره تموم میشه پورتای خالیش و ظرفیتش تکمیل داره میشه...
چند تا از مراکز رو دیگه پورت خالی ندارن ... بقیشونم دارن پورتای آخر رو میفروشن!!
من موندم وقتی بازار ADSL تو شهر کرمانشاه اینقدر داغه چرا شرکتا تلاش بیشتری نمیکنن برای بدست آوردن سهم بیشتر؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)