اقا یه سوال ، من ی سیم اعتباری گرفتم، فروشنده گفت 3 روز طول میکشه تا فعال شه، واقعا اینجوریه؟ اگه اره بعد 3 روز خودش خود بخود فعاله دیگه؟
اقا یه سوال ، من ی سیم اعتباری گرفتم، فروشنده گفت 3 روز طول میکشه تا فعال شه، واقعا اینجوریه؟ اگه اره بعد 3 روز خودش خود بخود فعاله دیگه؟
من تا حالا از طرحش استفاده نکردم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
من برای دوستان متاسفم که پول خدماتی رو میدن که میدونن خوب نیست ، این رایتل فقط اسم اپراتور رو به یدک میکشه !
من تو کشور همسایه تری جی رو امتحان کردم سرعتش خیلی خیلی خیلی خیلی خفنگ بود. اینجا افتضاحه.
اونم با این سرویسای نصفه نیمه.بدون تماس تصویری.قیمت اینترنت فوق العاده گرون.کیفیت خدمات ضعیف.
سلام.میخاستم بدونم اگه من این طرح 128 کیلو بیتی 12هزار تومنی رو بزنم سرعت واقعی چقدر خواهد بود؟و اینکه پینگ زیادی افتضاح نیست؟واسه وبگردی حاضرم این پول رو در ماه بدم.اگه به نظر کسایی که تجربش کردن خوب باشه؟البته هنوز شهر ما فقط شبکشو پیدا میکنه.سیم کارتش هنوز موجود نیست.
سرعت دانلود حداکثر 30 تا 32 و پینگ بین 60 تا 120 متغیرهخوب هست اگه دسترسی به Adsl نداری ، خیلی زود حجم تموم میشه
![]()
یعنی 128 به اندازه 256 سرعت می ده؟!
تفاوت کیفیت سرعتی بین سیم کارت معمولی با دیتا هست یا نه؟
بله منم الان ۱۲۸ دارم به اندازه ۲۵۶ سرعت دانلود میده
تفاوتی هم بین کیفیت سرعت سیم کارت هاش نیست
مطمئن باش راضیت میکنه من 1024 مبین نت دارم اهوازم به لعنت خدا هم ارزش نداره. از رایتل استفاده میکنم واسه وبگردی عالیه. تو ماه رمضان هم روزی 5 قسمت سریال باش دانلود میکردم با سرعت متغیر بین 25 تا 40 ضمنا من با تعرفه 128 کار میکنم. تازه تو پوشش کامل رایتل هم نیستم .برخی از دوستان کم لطفی میکنن.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)