لینک دانلود که ازش دانلود کردید را بذارید اینجا تا بررسی کنم
لینک دانلود که ازش دانلود کردید را بذارید اینجا تا بررسی کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این قسمت مدل 55lb6520 رو بزنید 1قسمت در پایین صفحه softwareupdate زده شده که اونجا من 1کی از فایل های 92مگابایتی رو دانلود کردم و 1کی هم 6مگابایتی
سلام و خسنه نباشید
آپدیت 32lb552u-tb رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
جواب منم بدید ممنون میشم
دوست من اصلا فایل اپدیت تو این سایت نذاشته.اونایی که واسه دانلود گذاشته دفتر چه های راهنما و فایل های pdf اند
بله 1قسمت ماله دفترچه است و 1قسمت دیگه که زده software بااین فایل ها Software_File(Version_04.30.16).7z.008 چی هست؟من اینارو دانلود کردم برای اپدیت.
درسته.ببینید چند تا فایل 90 مگی هست.به عدد اخرش توجه کنید 008 هست.یعنی پارت 8 را دانلود کردید.از پارت اول تا پارت اخر داملود کنید و با winrar از حالت فشرده خارج کنید.یه فایل حدود300 مگ یا فرمت epk تشکیل میشه که همون فایل اپدیته.
با سلام وعرض ادب
فریم ویر جدید تلویزیون مدل47LW65100 در سایت ال جی ایران برای دانلود گذاشته شده است به شماره 34;01;06 که شامل دو قسمت است و قسمت دوم آن ظاهرا مشکل دارد و آن زیپ نمیشود بیزحمت شما هم چک بفرمایید و اگر از نظر شما هم مشکل داشت لینک سالمی را معرفی بفرمایید
ببخشید منظور از TB که در آخر مدل نوشته شده چیست؟
من مدل 42LA66000 دارم که ورژن خودش 3.0 هست الان آپدیت 4.25.02 اومده.
1-خواستم بپرسم اصلا نیازی به آپدیت هست؟
2-و اینکه بعد از آپدیت چه امکاناتی به دستگاه اضافه میشه؟
3-اگر بعد از آپدیت ناراضی بودم میتونم دوباره همون ورژن 3 رو نصب کنم؟ چون شنیدم ممکنه باگ داشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)