با این کار هم چیزی حل نمیشه. چون Apple ID آمریکایی هست و با آدرس آمریکا رجیسترش کردند.
با این کار هم چیزی حل نمیشه. چون Apple ID آمریکایی هست و با آدرس آمریکا رجیسترش کردند.
هیچی گند بزرگ اپل = ایپد 4! هنوز ایپد جدید نداده بیرون ایپد 4 میده بیرون اونم بدون هیچی تغییر خیلی خاصی! من که ایپد نیو خریدم الان باید چیکار کنم؟!
خودتون دارید میگید "بدون هیچ تغییر خیلی خاصی!" تغییرات این نسل اندک بودن و شاید بشه گفت بالای 95% از کسایی که نسل 3 رو دارن رغبتی به خریدش نکنند.
تمام کسایی هم که طی یک ماه گذشته نسل سوم رو خریده باشند به طور رایگان میتونن اونو با نسل چهارم عوض کنند.
این وسط گند بزرگ اپل واسه چی بود؟ ممکنه توضیح بدید؟
دوستان سلام خسته نباشيد دستگاهم آيپد ٣ جلبريك نشده ٥٠١٠١ ديروز وي پي ان خريد كردم ولي متاسفانه وصل نشد و اين ارور داره ميده the server is unreachable.try reconnecting.if the problem continues verify your settings and contact your administrator وآلبته وقتي ميرم رو گذينه وي بي ان كلا وارد نميشه on وoff ميكنم اين ارور مياد چيكار كنم راستي إز روش دكمه هوم و لاك استفاده كردم خموش روشن شد ولي درست نشد تشكر
vpn مشكل داره
نوعش را مثل pptp. يا l2pt را درس انتخاب كردي؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
انصافا پردازندش حدود 2 برابر قویتر شد
بنچمارکهاشو پیدا می کنم میزارم
درضمن اپل توی این نسخه دیگه حسابی وابستگی به سامسونگ رو کاهش داد
نکته دیگه این هست که حدود 100 دلاری قیمت های نسل قبل پایین رفت
آره pptp گذاشتم ولي باز همين ارور رو داره نميدونم بأيد چيكار كرد البته pptp رو كه وارد ميكنم l2tp اتوماتيك خودش سيو مي كنه مشكل بخاطر سرويس vpn كشور ديگه با پارت نأمبر آيپد ميشه گفت باشه يا ربطي نداره؟
با ويندوز امتحان بكن ببين كار ميكنه كلا بعضي از جيز بي ان ها رو ايپد نميان بالا
Sent from my iPad using Tapatalk HD
درود به همه دوستان چند تا سول داشتم مممننون میشم جواب بدید یه ا پ دانلود. معرفی کنیدکه هرچی بخوام بتونم دانلود کنم هم پولی و هم رایگانش چون ایپدمو نمیخوام جیلبریک کنم ا پ هارو با گیفت کارت میخرم شرمنده تازه آیپد گرفتم زیاد وارد نیستم,,,,,,,,,,,,,,,,, یه پلیر خوب با لینکش. و برنامهٔ زیپ که تمام فایلهای زیپ win rar باز کنه ممنون میشم لینکشم بذارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)