آقا قیمت ها باز کشید بالا .
دی جی کالا 810 تومان کردش دو ساعت پیش 780 بودا . البته ناگفته نماند که دلار هم امروز به 1980 رسید ( نرخ حواله نقدی از هنگ کنگ ) .
آقا قیمت ها باز کشید بالا .
دی جی کالا 810 تومان کردش دو ساعت پیش 780 بودا . البته ناگفته نماند که دلار هم امروز به 1980 رسید ( نرخ حواله نقدی از هنگ کنگ ) .
یعنی چی !؟چرا این صفحش انقد توه؟ مثل نئو میمونه
اگه منظورت انحنا هست که باید بگم نصف زیبایی این گوشی به همین انحانایی هست که داره ( صفحشم انحنا داره )
رام jelly bean هم اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته غیر رسمی هست
JellyBean ریختم. :X
خیلی بیشتر از وقتی که از iOS 5 رفتم iOS 6 هیجان زده شدم.
فوق العاده روون شده ، انیمیشن ها یه مقداری تفاوت کردن و به نظرم عالی شدن.
هرچند تحت هیچ شرایطی یک آپدیت ماژور حساب نمیشه.
یه نرم افزار به اسم Google (!) اضافه شده که هنوز باهاش کار نکردم ، ولی مثل اینکه یه جور Assistant ــه.
الان JellyBelly Rom ریختم ، اصلا امکانات شخصی سازی نداره و فعلا کار با گوشیو شروع نکردم ، دارم موداکو دانلود میکنم بعد از اون بیشتر خبر میدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیر ، خودش هم روت میکنه ، هم CWM میریزه ، هم ملّق میزنه ، هم آپدیت میکنه ، خلاصه هر کار بگی میکنه.آقا این نکسوسه الان رسید دستم فقط اندرویدش 4.0.2ـــه آپدیت هم نمیکنه میگه آپدیته اینم مشخصاتش:
Baseband version
I9250XXKK6
Kernal version
زیاده حسش نیست بنویسم
Buiid number
ICL53.I9250JPLA1
چجوری آپدیتش کنم؟ چون واسه خودم نیس نمیخوام رامو اینا واسش بریزم... ولی اگه رام عوض کردنش دردسر نداشته باشه شاید کردم...
چرا این صفحش انقد توه؟ مثل نئو میمونه
ویرایش:
رفتم یکم سرچ کردم این یکجو تکجو دیگه چه مسخره بازی ایه
S3مو سه سوت روت کردم انقد جنگولک بازی نداشت ریکاوریو روت همه باهم یه جا نصب شد....
رام ریختنش هم دردسر نداره ، خودش بوت لودر رو آنلاک میکنه و روت میکنه و CWM میریزه ، بعدش راحت میتونی AOKP یا حتی رام های JellyBean بدون دردسر بریزی واسش.
البته هنوز رسمی نیست
ایشالا رسمیش بیاد کاستوم های عالیه aokp یا black ice رو نصب کنیم حال کنیم
من چجور میتونم از مارکت برنامه بردارم ؟ تو قسمت ثبت میمونه!
بیخیال مارکت شید
از مارکت های دیگه استفاده کنید
مثل بازار و 1mobile market
نصب نمیکنه! میگه برای امنیت گوشی بلاکه برو از مارکت بردار! البته من از نت برداشتم!
نه انحناشو که دوست دارم باحاله... فقط مثل گوشی های دیگه صفحه نمایش زیر انگشتت نیس انگار تو ویترینه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)