تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 79 اولاول ... 26667273747576777879 آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من مدت یک ماه نبودم (سرباز) تا صفحه 30 رو خونده بودم که دیدم الان صفحه 115 خواهشی که د اشتم یک نفر به طور خلاصه بگه تو این مدت چی شد بازی کی میاد چرا دوتا دمو اومده؟؟ کلا ماجرا از چه قراره
    خیلی ممنون
    اتفاق خاصی نیفتاده کونامی 2 تا نسخه دمو بازی رو داده بیرون که ببینه گیمر ها ازش چه ضعف هایی رو میگیرن...اونطور که یکی از دوستان نوشته بود قراره 4 مهر کونامی یه خبر غافلگیر کننده به گیمر ها بده بعد 5 مهر بازی رو منتشر کنه...حالا این خبر چیه خدا میدونه فقط خدا کنه خبر خیلی خوبی باشه

2. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

اقا این پچ روی دموی 2 کار می کنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان سلام باید بگم من دموی دوم پی ای اس 12 رو نزدیک به 40 ساعت با دقت و وسواس تمام بازی کردم ، قبلا" هم یه نقد در مورد این بازی نوشتم که تو اون مقطع چیزی حدود 10 ساعت بازی کرده بودم و حالا اطلاعات تکمیلی تری از این گیم پلی در اختیار دارم .

با کمال تأسف و تعجب باید بگم این نسخه ضعیفترین نسخه منتشر شده از سوی شرکت کونامی هست ، دوستان خواهشن سریع موضع نگیرید و ناراحت نشید من دلایل خودمو تک به تک مطرح میکنم و شما هم برید و با بازیهایی که انجام میدید ، این موارد رو بررسی کنید تا به صحت گفتارم پی ببرید.

1- عملکرد دروازبانها بسیار بسیار ضعیفه چیزی در حد فاجعه ، اکثر توپها حتی شوتهایی که بسیار آروم هستند رو دو ضرب می گیرن و این اصلا" خوشایند نیست در pes11 دورازبانها رفلکس و عملکرد به مراتب بهتری داشتند.

2- عملکرد داورها بسیار عجیب و غریب و فاجعه آمیزه ، کوچکترین برخوردی رو سوت میزنن و بازی رو بارها نگه میدارن ، اینقدر این سوتها زیاد هست و بقدری بازی متوقف میشه که گاهی اوقات به شدت اعصاب گیمر رو بهم میریزه ، برخوردهای فیزیکی که در دنیای واقعی طبیعی و از بدیهیات فوتبال هست در این نسخه به بی رحمانه ترین شکل ممکن خطا گرفته میشه .

3- با بازیکنانی مثل اتوو و یا روبن و ریبری به راحتی میشه چندینو چند بازیکن حریف رو با چپ و راست کردن دسته و تو سر توپ زدن دریبل زد ، اگه این بازیکان در حالت رندوم قرمز بشن که دیگه هیچی شخصا" تماشاچیای استادیوم رو هم دریبل میزنم ، اینو بر اساس تجربه بهتون میگم نه یک ذهنیت اشتباه ، چراکه من با اتوو قرمز و با شروع بازی از مزکز زمین و بعد از دریبل زدن بازیکانان تیم حریف گل زدم !!!! این نسخه و این دریبل زدنها کاملا" خاطرات pes 09 رو زنده میکنه و قائم به فرد شدن در این نسخه مجددا" پر رنگ شده

4-یه موردی رو عرض میکنم خواهشن همتون امتحان کنید ، تیم بایرن رو بردارید و در مقابل هر تیمی که دوست دارید قرار بگیرید ، وقتی بازی شروع شد و توپ به کنارهای زمین رفت ، چشم بسته دایره رو با هر قدرتی که میخواید بگیرید و یه پاس هوایی عرضی بدید ، توپ بدون استثنا به بازیکن خودی میرسه ، این حرکت رو بارها و پشت سر هم با دادن پاس عرضی از کناره های زمین تکرار کنید ، خواهید دید که بیشتر از 90 درصد توپها به بازیکن خودی میرسه فارق از اینکه شما به چه میزان دایره رو فشار میدید .

بعد از اینکار ،، شروع به دادن پاس قطری با دایره کنید کنید یعنی مثلا" از مرکز زمین به کنارها توپهای نسبتا" بلند با دایره صادر کنید ، با کمال تعجب خواهید دید باز هم پاسها چشم بسته و بدون اشتباه به یار خوذی میرسه !!

حالا انواع پوزیشنها رو با دادن پاس هوایی با دایره امتحان کنید خواهید دید بیش از 90 درصد پاسها و به شکل بسیار غیر طبیعی به بازیکن خودی میرسهه و این یعنی یک ناامیدی محض !!!

5-زمانیکه بازیکن من در میان خیل عظیم مدافعان گرفتار میشه و به شدت پرس میشه با چپ و راست کردن دسته به راحتی از مخمصه خارج میشم و پاس خودم رو به یار خودی میدم و ایجاد موقعیت میکنم .

6-قبل از دریافت توپ نوعی بی تعادلی در بازیکنم احساس میکنم که میتونم این احساس ناخوشایند رو با کمک دسته پوشش بدم ، این حالت بی تعادلی قبل از گرفتن پاس در بازیهایی که تراکم و فشار در مرکز زمین بسیار زیاد هست و انبوهی از بازیکنان دو تیم وجود دارند بیشتر به وجود میاد .

7- فرض کنید شما در فاز دفاع هستید و مدافع یا هافبک شما برای گرفتن توپ به دنبال بازیکن حریف هست ، در حینی که دارید میدوید برای تصاحب توپ یک لحظه دستتون رو از روی سرعت بردارید خواهید دید که بازیکن شما اندکی روی چمن لیز میخوره و حالت بی تعادلی پیدا میکنه و برای برگشت به وضعیت قبل اندکی زمان رو از شما میگیره ، همین فعل و انفعالات به شدت روی روند بازی و احساس گیمر تأثیر گذاره !

8-البته این نسخه نکته مثبتی هم داره مثل روون شدن پاسها

متأسفانه ایرادات اینقدر زیاد هست که کونامی نتونه همه اونها رو مرتفع کنه که اگر میتونست این ایرادات رو پوشش بده با یک برگشت به عقب دروازبانها مجددا" ضعیف نمیشدند و یا بحث دریبل زدن و قائم به فرد بودن در گیم پلی بازی اینقدر پررنگ نمیشد .

یکسال برای این نسخه انتظار کشیدم اما همه آرزوهام به یأس کامل تبدیل شد ، متأسفم
    دوست عزیز دلیل اینکه پاسهای شما دقیق جلوی پای بازیکن میافته اینه که امسال کونامی تو قسمت تنظیمات گزینه اضافه کرده به اسمpass support که 4تا لول داره اگه پر باشه تمام پاسهارو که میدی دقیق جلوی پای بازیکنت میافته و اگه خالی باشه پاسها کاملا دستی از طرف خودت کنترل میشه که با کوچکترین جهت مسیره پاس عوض میشه این عیب نیست بلکه یه قابلیته !

5. 7 کاربر از nesta1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز دلیل اینکه پاسهای شما دقیق جلوی پای بازیکن میافته اینه که امسال کونامی تو قسمت تنظیمات گزینه اضافه کرده به اسمpass support که 4تا لول داره اگه پر باشه تمام پاسهارو که میدی دقیق جلوی پای بازیکنت میافته و اگه خالی باشه پاسها کاملا دستی از طرف خودت کنترل میشه که با کوچکترین جهت مسیره پاس عوض میشه این عیب نیست بلکه یه قابلیته !

طبیعیه که وقتی چنین قابلیتی داخل آپشنها گذاشته میشه و گیمر برای استفاده از اون حق انتخاب داره ، آپشنی رو انتخاب میکنه که بدون کوچکترین دردسری پاسها به مقصد برسه ، تو رقابت بین دو تا گیمر طبیعیه که هر طرف از ساده ترین راه برای پاسکاری و در نهایت شکست حریف مقابل استفاده میکنه یعنی اینکه در چنین مسابقات حساسی گیمرها شاید علیرغم میل باطنیشون برای شکست حریف قدرتمند از آپشنی استفاده میکنن که پاسها به راحتی به مقصد برسه و یا در مسابقاتی که خیلی از بچه های این فروم برگزار میکنند ترجیح میدن برای تحمیل کردن برتریشون pass support رو تا میزان اخر پر میکنند ، رسیدن به نتیجه مطلوب و شکست رقیب سرسخت منتج میشه به اینکه شما از ابزار و امکاناتی که این نسخه به شما داده به صورت پرفکت و کامل استفاده کنی که همین خودش باعث دور کردن این نسخه از شبیه ساز فوتبال میشه .
    تنها در صورتی این روشی که شما فرمودین کاربرد داره که هر دو طرف ( هر دو گیمر ) به صورت توافقی آپشنها رو تغییر داده و یکسان کنند که pass support هم جزوی از اون هست .

ای کاش در چنین مواردی سازنده سعی میکردند روشهای پاس دادن رو به صورت یک بیس و استاندارد مشخص برای بازی تعریف میکرد و جزوی از گیم پلی معرفی میشد ، اینجا بود که گیمر بر اساس تمرین و توانمندی که داشت سعی در ارتقاء پاسهای خودش میکرد و تفاوت فنی بین گیمر ها بیش از پیش پر رنگ تر میشد .

من این مورد رو یک نقطه ضعف میدونم

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

طبیعیه که وقتی چنین قابلیتی داخل آپشنها گذاشته میشه و گیمر برای استفاده از اون حق انتخاب داره ، آپشنی رو انتخاب میکنه که بدون کوچکترین دردسری پاسها به مقصد برسه ، تو رقابت بین دو تا گیمر طبیعیه که هر طرف از ساده ترین راه برای پاسکاری و در نهایت شکست حریف مقابل استفاده میکنه یعنی اینکه در چنین مسابقات حساسی گیمرها شاید علیرغم میل باطنیشون برای شکست حریف قدرتمند از آپشنی استفاده میکنن که پاسها به راحتی به مقصد برسه و یا در مسابقاتی که خیلی از بچه های این فروم برگزار میکنند ترجیح میدن برای تحمیل کردن برتریشون pass support رو تا میزان اخر پر میکنند ، رسیدن به نتیجه مطلوب و شکست رقیب سرسخت منتج میشه به اینکه شما از ابزار و امکاناتی که این نسخه به شما داده به صورت پرفکت و کامل استفاده کنی که همین خودش باعث دور کردن این نسخه از شبیه ساز فوتبال میشه .
    تنها در صورتی این روشی که شما فرمودین کاربرد داره که هر دو طرف ( هر دو گیمر ) به صورت توافقی آپشنها رو تغییر داده و یکسان کنند که pass support هم جزوی از اون هست .

ای کاش در چنین مواردی سازنده سعی میکردند روشهای پاس دادن رو به صورت یک بیس و استاندارد مشخص برای بازی تعریف میکرد و جزوی از گیم پلی معرفی میشد ، اینجا بود که گیمر بر اساس تمرین و توانمندی که داشت سعی در ارتقاء پاسهای خودش میکرد و تفاوت فنی بین گیمر ها بیش از پیش پر رنگ تر میشد .

100% مخالفم!
    این یه نقطه ی قوت و + برای PES 2012 هستش.
    اگه دقت کرده باشی رو کاور بازی Pes و ّFifa نوشته بالای 3 سال
    پس بچه های کوچیکی که حرفه ای نیستند و برای تفریح و داشتن اوقات خوش میان بازی کنن چی میشن؟
    اگه اونا بخوان Fifa بازی کنن که اصلا هیچ لذتی نمیبرن و بدتر، کسل تر میشن!! و چند تا دلیل دیگه که اگه بازم مخالفت کردید مینویسم......

8. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نظر شما محترم ولی با شما مخالفم
    تا پارسال یه سبک واسه پاس دادن وجود داشت ولی این تغییر که خود گیمر انتخاب کنه به چه روشی پاسکاری کنه یه نکته جالبی هست .
    شاید ساده ترین راه همون تا اخر پر کردن pass support باشه ولی من خودم دارم از حالت کاملا دستی استفاده میکنم که با وجود دشواری ولی مزیت هایی هم نسبت به گزینه های دیگه داره که اگه لم انو بدست بیاری پاسهای تو عمق و فرارهای جالبی انجام میدی که منجر به تک به تک شدن میشه و همچنین قدرت پاس و جهت دقیق رو خودت انتخاب میکنی
    در کل برای من جالب بود چون شاید یه نفر با این قابلیت بتونه خیلی بهتر از کسه دیگه ای که از پاس خودکار استفاده میکنه بازی کنه

10. 4 کاربر از nesta1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نظر شما محترم ولی با شما مخالفم
    تا پارسال یه سبک واسه پاس دادن وجود داشت ولی این تغییر که خود گیمر انتخاب کنه به چه روشی پاسکاری کنه یه نکته جالبی هست .
    شاید ساده ترین راه همون تا اخر پر کردن pass support باشه ولی من خودم دارم از حالت کاملا دستی استفاده میکنم که با وجود دشواری ولی مزیت هایی هم نسبت به گزینه های دیگه داره که اگه لم انو بدست بیاری پاسهای تو عمق و فرارهای جالبی انجام میدی که منجر به تک به تک شدن میشه و همچنین قدرت پاس و جهت دقیق رو خودت انتخاب میکنی
    در کل برای من جالب بود چون شاید یه نفر با این قابلیت بتونه خیلی بهتر از کسه دیگه ای که از پاس خودکار استفاده میکنه بازی کنه

این بحث شما یعنی اینکه بر اساس حق انتخابی که وجود داره ممکنه برخی از گیمرها حالت دستی رو انتخاب کنند و تو این حالت از روش اتوماتیک تو صادر کردن پاسهای دقیق بهتر عمل کنند که قطعا" جواب شما منفیه و بعد از مدتها و در رقابت با گیمرهای حرفه ای تجربه خواهید کرد .

ارسال پاسهای بلند عرضی و قطری با دایره یکی از ضعف ها بود و نقاط ضعف دیگه ای مثل بحث دریبل ها که گاها" نتیجه یک دیدار رو قائم به فرد میکنه بحث دیگری است و یک برگشت به نسخه pes 09 .

و همینطور قضیه داورها .

ممکن خیلی از دوستان این ذهنیت براشون به وجود بیاد که من یک فیفا فن هستم اما باید بگم تنها 3 دست فیفا در عمرم بازی کردم و قطعا" در آینده هم بازی نخواهم کرد اما همه ما انتظارات به حقی از سازنده پی ای اس داریم که باید برآورده شه ، من تو نقد قبلی هم گفتم با همه این ایرادات در مورد نسخه جدید پی ای اس میشه کنار اومد غیر از بحث دریبل زدن !

اگر قضیه دریبلها در این نسخه اصلاح نشه یک شکست بزرگ برای pes12 خواهد بود ، امیدوارم این مشکل در نسخه نهایی مرتفع بشه اما بعید میدونم چنین اتفاقی رخ بده ، با همه این تفاصیل همچنان منتظر خواهیم موند و به محض نصب نسخه نهایی pes12 روی سیستم اقدام به دریبل زدن میکنم تا ببینم چنین ایراد بزرگی حل شده و یا خیر اگر اصلاح شده باشه یکسال رو با این نسخه سپری خواهم کرد .

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

کسی نیست جواب که چه طوری میشه این فایل را روی دموی 2 نصب کرد:

کد:

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کسی نیست جواب که چه طوری میشه این فایل را روی دموی 2 نصب کرد:

کد:
    به وسیله ی برنامه ی Kitserver ،اینجا رو بخون،توش اسکوربوردم نوشته:

کد:

14. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بچه های دوست داشتنی و خوبی که هنوز در دام این بازی نه چندان با ارزش هستن و همچنان از این بازی دفاع میکنن و اونم به دلایل مختلف از جمله نا آگاهی،باید عرض کنم که IGN همین الان به فیفا 12 ، نمره وحشتناک 9.5 داد
    این میدونین یعنی چی ؟ یعنی منتقدین بعد از بررسی و آنالیز این بازی،کف کردن و به قدرت این بازی ایمان آوردن
    من ازتون عاجزانه خواهش میکنم که فیفا 12 که اومد،بازی رو بگیرین،10 ساعت بازی کنین،اگه باز هم تشخیص دادین که باید PES بازی کنین که بسملا،اگرم که نه پس
    خوش اومدین به جمع ما فیفا بازها
    ببین دوست عزیز اینکه Fifa نسبت به PES برتری داره درسته ولی سبک گیم پلی این دو بازی زمین تا آسمون فرق میکنه بعضیا Fifa را میپسندند بعضی هم PES نمیشه که به زور طرفداران PES بکشونی طرف Fifa اصلا به نظر من این دو بازی قابل مقایسه با هم نیستند هر کدوم معیار های مخصوص خودشونو دارن! فکر میکنید Konami نمیتونه یه PES عین Fifa بسازه؟ به راحتی میتونه ولی اینکارو نمیکنه چون دیگه کسی PES بازی نمیکنه! PES با همین تخیلاتش هست که طرفدارانش را نگه داشته!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •