اخر سر معلوم نيست چه غلطي مي كنند خدا به خير كنه فقط خوب باشه![]()
بلی
خیر
اخر سر معلوم نيست چه غلطي مي كنند خدا به خير كنه فقط خوب باشه![]()
شاید ان هفته بیاید شاید ....
اصلا من مبهوت شدم از این ترسی که مسئولان از کاربران اینترنت دارند .خیلی حساب میبرند از ما.
قدر خودتون رو بدونید.
چیزی که مشخصه اینه که تا چند هفته اینده این طرح اجرا نمیشه بعد میان میگن یه سری مشکلات فنی بوده انشاا.. تو دهه فجر و همزمان این طرح افتتاح خواهد شد.تو دهه فجر هم که 22 بهمن هست و احتمالا بازار اغتشاشات گرم میگن فعلا اینو اجرا نکنیم و خلاصه طرح می افته واسه سال بعد و .....
الان سال 98 هست و هنوز طرح افتتاح نشده و مسئول این طرح گفته که اعتبارات کافی دریافت شده و قراره که همین هفته اجرا بشه...
-------------------
اخه میخوام بدونم این دوستانی که دارن حسابی فشار میارن رو خودشون که اره ما اینجا داریم اعتراض میکنیم کسی هست که به حرف های ما گوش بده ؟
اصلا صنفی وجود داره که از ما یعنی کاربران اینترنت حمایت کنه؟خب پس تو جلسات مسئولین کی می خواد از کاربران حمایت کنه در صورتی که هیچ صنفی وجود نداره و اگه هم باشه از خودشون هستند؟
وقتی اقای مسئول میاد میگه اکثر کاربران از سرعت اینترنت خود راضی هستند به نظرتون چه اتفاق خوبی میتونه اتفاق بیفته؟
تازه کلی هم خوشحالند که یه رتبه صعود کردیم و از 150 تا مثلا 146 ام هستیم.
مسئولان سازمان تنظیم گفته بودند:
شرکت ها تا شنبه وقت دارند تا لیست قیمتاشون را به سازمان تنظیم مقررات بدهند و این قیمت ها پس از بررسی و اصلاح تا 31 شهریور در اختیار شرکت های pap قرار می گیره
اینو کی گفته بودن؟
منبع این خبر کیه؟چیه؟
هنوز این طرح اجرانشده سرعت ترکیده حالا خدارحم کنه به وقتی که اجرا بخواد بشه
تر زدن تو 512
توی متن خبر هیچ زمان یا تاریخی برای اعلام تعرفه ها اعلام نکرده! :|کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این طرح موافقم به شرطی که قیمتش مناسب باشه
همون بهتر که اجرا نشه
هنوز صف دانلود هام پره !!!
کار به شکایت و شکایت کشی رسیده!
شکایت شرکت های اینترنتی از زیر ساخت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقیق یادم نیست ولی یادمه همون موقعی که این روز شنبه اعلام شد برای تحویل تعرفه ها از طرف شرکت ها به سازمان تنظیم بود
همین دیگه وقتی شرکت ها بهشون فشار بیاد از دزد بزرگ یعنی همون زیرساخت که پهنای باندی که به قیمت پایین میخره به چند برابر قیمت میفروشه شکایت می کنند
این که آقا مسعود میگه هر چی سرعت رو برای سرویس ها غیر واقعی ببندن پینگ بالا میره درست میگه برای اثبات:
من از مخابرات اصفهان (تاپیکش هست) اینترنت می گیرم چند وقتی بود سرعت همه رو روی 512 بسته بودند پینگ من با 4.2.2.4 حدود 109 تا 120 میلی ثانیه بود اما حالا بعد از اینکه سرعت همه رو روی 1 تا 2 مگ بستند پینگ من با همون آی پی شده 200 تا 210
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)