آره خیلی قویتره.من دو سال پیش 600 پول دادم البته از من V2 هست وکلاکش از معمولیش بیشتره
cpu:phenom II 1090T
ram:4gb
![]()
آره خیلی قویتره.من دو سال پیش 600 پول دادم البته از من V2 هست وکلاکش از معمولیش بیشتره
cpu:phenom II 1090T
ram:4gb
![]()
سلام
من صفحه های قبلی تاپیک رو خوندم ، فکر کنم ارزش این بازی بیش از ایناس که من قسمت داستانیش رو تموم کردم و دیگه بازی نمی کنم
ولی با این که داستانی رو تموم کردم دیگه حال نمیده ماموریت های فرعی که 99 درصدشون دست نخورده هستن رو نرم !!!! باید برم از اول داستانی رو شروع کنم و همینطوری ماموریت های فرعی رو هم تموم کنم ، از همه امکانات استفاده کنم ! مثلا من اصلا این سری از سرنگ ها استفاده نکردم
به دوستانی هم که مثل من بازی کردن توصیه میکنم از اول شروع کنن و ماموریت های فرعی رو هم برن...
فارکرای دو هم خیلی قشنگه باید جور کنم و بازیش کنم !
من تصمیم دارم بعد امتحانام از اول بازی کنم، این دفعه قشنگ یادگرفتم با تجهیزات کامل تر میرم واسه انجام ماموریت ها.
داستان بازی رو خیلی دوس داشتم و دلم میخواد دوباره صحنه ها و دیالوگاشو ببینم.
مواجه شدن با ریلی توی زندان و کشتن سام توسط هویت واقعا غافلگیر کننده بود.
البته اینکه میگم بعد امتحانام بخاطر اینه که الان دارم اساسین بازی میکنم![]()
دوستان لپتاپ من اینه مییونم با ultra بازی کنم؟
cpu:i7 2670k
graphic:geforce 635M
ram:8 gig
میتونی ولی فکر نکنم فریم خوبی بگیری
لپ تاپ دوست منم تو همین مایه هاست فقط لودینگ اول بازیو سریع آورد.
فریم افتضاحی میگرفت.کلا بازیش از نظر فریم دهی مشکل داره.20-25 فریم میده
حالا آپدیت اومده براش ولی زیاد مالی نبودن.![]()
این هیولا که از تو قلعه میاد بیرون و باید با تیرکمون بزنی به صورتش که نمیشه بکشیش/همش آتیشم میده/چیکارش کنم؟
به اخرای بازی نزدیکم؟
فقط باید تیر بزنی تو صورتش.همین
فقط هواست باشه بعدش کسی پیشت نباشه.یه نمه ستمه+18
نصف بیشتر بازیو رفتی.
لپتاپ من N55 Asus هست دقیقا با همین مشخصات با Ultra و Full HD نمیتونی بیشتر از 16 17 فریم بگیری. با 768p هم تازه بیشتر از 25 تا نمیشه. ولی با 768p و گرافیک High حداقل 35 36 تا میگیرم...
سلام دوستان عزیز
اینم صحنه ای از فیلم Far Cry 3
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)