من سی دی نو نو گذاشتم و میخوام بازی نصب کنم که اینطوری میشه
چیا غیر فعال کنم؟؟؟
کجای DEVICE MANAGER رو ببینم؟؟(چی باید نوشته باشه؟؟؟)
من سی دی نو نو گذاشتم و میخوام بازی نصب کنم که اینطوری میشه
چیا غیر فعال کنم؟؟؟
کجای DEVICE MANAGER رو ببینم؟؟(چی باید نوشته باشه؟؟؟)
وقتی می خوای وارد مای کامپیوتر بشی alt رو نگه دار سیستم properties میاد .سمت چپ گزینه هارو ببین بعدش برو تو دیوایس منیجر.
بلوری هم متاسفانه خیلی حساس هستش.وبه سختی cd می خونه.
شما روی my computer کلیک است کنید و وارد properties بشید و از اونجا وارد devicd manager بشید و ا اونجا روی dvd/cd/bd ray یا یه هم چین چیزایی شکلشون کنارش هستش اونجا کلیک راست کن و اونو disable کن و بعد دوباره اونو enable کن
البته بینشون ریست کن سیستمت رو
برنامه explore xp رو هم دانلود کن و با اون محتویات دیسکت رو نگاه کن
این مشکلات گاهی اوقات برای من م پیش میاد مخصوصا زمانی که دیسک رایتی باشه و اصل نباشه
من خودم تا حالا بلوری نداشتم ولی از خیلی ها شنیدم که تو خوندن DVD ها مشکل داشتن ، و حتی DVD هایی که به راحتی DVD RW میخوند رو نمیتونستن تو بلوری ها بخونن .
موفق باشید .
اینجوری نگو دوباره گریش می گیره
بلوری یه زمانی (4-5 سال دیگه که بلوری زیاد بشه)به درد می خوره
دوستان مشکلم حل شد
داستان از این قراره که
اگه دقت کنید وسط درایوهای لپتاپ یه چیز گردی وجود داره که سوراخ وسط سی دی داخل اون قرار میگیره و اگه ریزتر نگاه کنید سه تا پیم فنری داره که بعد جا زدن رو یا بغل سی دی چفت میشن
من وقتی سی دی رو جا میزدم یکدونه از این پیم ها جا نمی افتاد و درایو سی دی رو نمیخوند
چند بار اینطوری زده بودم که خدا رو صد مرتبه شکر شانس اوردم سی دی داخل لپتاپ نشکست
اول فکر میکردم اشکال از درایوه که بعدا متوجه شدم اشکال از منه
البته اینم اضافه کنم که برای من این پیم ها فوق العاده سفت هستن و وقتی میخوام سی دی ای جا بذارم دو دستی و محکم باید بذارم و دور وسط سی دی هم باید فشار بدم تا سی دی (یا پیم ها) جا بره
خوب دیگه خیلی حرف زدم
ممنون از دوستان
حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه وای فای لپتاپ پیدا نمیشه توسط دستگاهای دیگه(گوشیم)؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------
یه چیزی یادم رفت بگم یه بارم همینطوری سی دی رو گذاشتم و درایو صدای بدی میداد که ضبط کردم و براتون میذارم
روی سی دی نو نو هم خشهای بدی انداخته بود
خدارو شکر که درایوم چیزیش نشد
---------- Post added at 04:20 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
خوبه؟؟؟؟
میگم شما مشکلت حل شد؟؟؟
یه چیز دیگم بالاخره ما کجا درایوهامونو اپدیت کنیم؟؟؟ اصلا نیاز هست؟؟؟؟
موقع استفاده از لپتاپ برای 12 ساعت(مثلا) باتری و سیم به برق با هم داشته باشم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یا اینکه باتری رو در بیارم و فقط از برق مستقیم استفاده کنم؟؟؟
اینم صداش!!
فقط موقع گوش دادن نگید عجب ادم بووووووق هستش چون نمیدونستم اشکال از منه و فکر میکردم اشکال از درایوه!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by SEDRASOUL; 16-03-2012 at 16:51.
سلام
باتری رو هیچ موقع در نیار .
بهتره این مقاله رو بخونی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
پسر تو چیکار داشتی میکردی ؟ انصافا برو یه 2 رکعت نماز بخون، DVD توش نشکسته ، انصافا خیلی صدای بدی میداد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)