این جای سیم کارت زیر لبتاب برای چیه؟من که توش گذاشتم چیزی نشد.
این جای سیم کارت زیر لبتاب برای چیه؟من که توش گذاشتم چیزی نشد.
دوستان من میخوام یک هارد اینترنال به لپ تاپم وصل کنم از چه طریق و کابلی و چیزی میشه این کارو کرد؟؟
یه پورت esata سمت راست لپ تاپ هست.فکر کنم این کابل به هارد داخلی وصل میشه و میشه باهاش تبادل داده کرد.
البته بازم تحقیق کنید چون امتحان نکردم
ممنون فقط یه سوال برای کابل برق هارد چیکار باید کرد یا اگه همین کابل رو به هارد و لپ تاپ وصل کنیم
هارد میاد بالا؟؟؟؟
اگه قرار باشه بیاد بالا با همین میاد یعنی برقشو احتمالا از همون لپ تاپ از طریق پورت میگیره.
سوال دیگه ای که داشتم در مورد آپدیت دستگاه هست من تا الان فقط کارت گرافیک NVIDIA رو آپدیت کردم ایا قسمت های
دیگه هم آپدیت دارن و لازم هست که بشن؟؟؟ و به چه صورت و در چه سایتی میتونم و از کدوم قسمتش میتونم دریافت کنم؟؟
دردو بر همگی:
مشکل هنگ بازی در XPS
من چندتا مطلب در مورد هنگ کردن لپ تاپم گذاشته بودم تو اینجا و دوستان هم کمک کردن با اینکه مشکل لپ تاپ من حل نشد!!!ولی واقعا از همشون ممنونم.
مشکل این بود که توی بازی ها لپ تاپ من هنگ میکرد(همه کاری که میشد انجام دادم:از خنک کننده بگیر تا گذاشتن روی حالت High Performance)
الان مشکل رو فهمیدم و اینه که وقتی با باتری بازی میکنم روی بالاترین حالت گرافیک بازی اجرا میشه ولی با برق روی پایین ترین گرافیک هم بازی اجرا نمیشه و هنگ میکنه!!!!!
حالا میخوام بدونم علت چیه؟؟؟ میشه درستش کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
3تا تبدیل شارژر هم امتحان کردم ولی بازم درس نشد!!1
فکر میکنم مشکل بقیه دوستان هم که مثه من بودن همین مشکل کار با برق باشه....
سلام
دقیقا منم همین مشکل رو دارم البته با Asus N55Sf که گرافیکش Geforce 555 2GB هست که با باتری بازی میکنم گیر میکنه ولی میزنم به برق خوب میشه.
یعنی فکر میکنم واسه همه لپ تاپ ها اینجوری باشه البته ناجور هم هست.
آنتی ویروس ارجینال ؟؟؟؟
دوسته عزیز میدونی چی داری میگی ؟؟؟
LISCENSE MCAFEE
رو شرکت نفت خریده 100 میلیون بعد شما میگی....
بله..بلوتوث..وایرلس..و ....
شما وارد سایت سازنده لپ تاپ خودتون بشید و از قسمت دانلود درایور های مورد نظر و مناسب با سیستم خودتونو دانلود کنید
فک میکنم برعکس گفتی و با برق بهتر عمل می کنه ولی با باتری افت فریم دارید
دوسته عزیز باتری برای بازی و کارهای سنگین نیست
خب معلومه..اصلا وقتی رو باتری باشه TURBO شما اونطور که باید فعال باشه فعال نیست و همینطور گرافیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)