سلام ریستر 3405 میخواستم
سلام ریستر 3405 میخواستم
سلام ، كارتريج دستگاه چهار كاره samsung 4720f رو ميشه ريست كرد
سلام.من یک پرینتر scx-3400 دارم.اطلاعاتش هم ایناست:
serial number:Z8EGBJGC40005DM
serial No:CRUM-12042382102
firmware version:V3.00.01.10-JAN-23-2012(SCX3405
لطفاً کمک کنید.فایل ریسترشو میخوام.از آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم ولی به کارم نیومد.
شما چرا کار خطرناک می کنید. خوب سالی یه کارتریج تموم می شه و پودر شارژش رو می خرید. حالا چیپش هم بخرید. مشکلی پیش نمی آد.
با سلام خدمت دوستان عزیز برای پرینتر samsung ml-1670 از چه تونری استفاده کنم خوبه و اینکه آیا PRAX خوب هست؟![]()
با سلام و خسته نباشید به تمام دوستان یه چابگر 1640دارم که قبلا ریست شده اما متاسفانه یه چند هفته ای هستش که باز چراغش قرمز شده , دوتا ورژن ریست 93و83رو سعی کردم اما هر بار فقط چراغ بصورت چشمک زن قرمز و سبز میشه می خواستم بدونم چه راه حلی پیشنهاد می کنین
با تشکر
قابل توجه دوستان عزیزی که دنبال ریست سامسونگ هستن:
بنده با دریافت مبلغ اندک 4000 تومان (در مقایسه با مبالغ هنگفت بیرون) ریست سامسونگ رو با هر ورژنی که شما بخواید تحویلتون میدم. یک بار برای همیشه خودتون رو راحت کنید. لطفا مدل دقیق پرینتر و به همراه ورژن فریم ور و CRUM و سریال نامبر رو به بنده PM کنید تا در صورت موجود بودن به شما اطلاع بدم و پس از واریز هزینه (کارت به کارت) بنده فایل ریست به همراه راهنمایی و ساپورت رو در اختیارتون قرار میدم.
سلام دوستان
من فایل و آموزش ریست mL 2160 رو میخواستم
سریال Z8EFB8GD1A010VN
ورژن 3.11.76.01:24
ممنون میشم
با 4 هزار تومن براتون انجامش میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)