چه جالب من فکر می کردم روی pc دارینش شمایه عکس از اینی که گفتی میذاری؟من که تو کفم ببینم چیه!![]()
یه مجسمه به شکل اژدها هست مثل یه کیوسک هست می ری جلوش اکشن می زنی بعد برات نشون می ده که گیفت براتون اومده و گیفت ها رو از اینجا بر میدارین گیفتها مربوط میشه به دی ال سی که ریختین یا یه مرحله سختی رو رد می کنید وولگوریم براتون می فرسته از طریق لایو هم می تونین برای دوستانتون گیفت بفرستین مثلا یه اسحله پریماری یا سکندری رو برای دوستتون بفرستید
علی جون من پاتوقم توی انجمن اکس باکس ایزو هست اونجام که در مورد pc چیزی نمی گن اصلا نمی دونم پچ و آپدیت pc رو کجا میشه گیر آورد فکر کن الان فیکس دو ساله که کنسولی شدم دلم واسه گیم کپی ورلد تنگ شده!آرمین لینک دانلود Pc رو کجا گیر بیارم داریش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره راست می گی دقت نکردم به عکس دومی راست می گی این تیکه رو رد کرده خوب اون عکس دوم می بینی که سمت راست تصویر یه جا واسه آویزون شدن هست از اونجا می ره بالامی رسه به یه منبع بیم واسه فعال کردن بیم هم از پورتال باید استفاده کنه از اون بالا که نگاه کنه یه پورتال اون پائین مائینی هست که جلوش از اون چیزای زرد منبع بیم هست هر جفت پورتال ها رو که فعال کنه اون تیکه بالا از حالت مایع سیاه رنگ در میاد و می تونه روی آب حرکت کنه توی مسیر مشخصعکس دومی که گذاشتن نشون میده رد کردن اینجا رو، حالا اینکه کجا مشکل دارن رو باید خودشون بگن