تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 76 از 461 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه .Masood.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام دوستان .
    من زبان فارسی خیلی سبز دارم . الان می خوام بعضی قسمت های مهم روبخونم اما هم تستاش زیاده و هم حجم کتاب . ( اون موقع که خریدم از بقیه کتاب ها اطلاعی نداشتم ) به نظر شما همین رو کار کنم برم یا دریافت بگیرم ؟
    برای زبان پیش شبقره یا خیلی سبز یا مبتکران ؟
    راستی ژنتیک تخته سیاه رو هم کامل خوندم . نیازی هست برم چیز دیگه ای مثل خیلی سبز بخونم .
    لطف می کنید اگه جواب بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

سلام دوستان .
    من زبان فارسی خیلی سبز دارم . الان می خوام بعضی قسمت های مهم روبخونم اما هم تستاش زیاده و هم حجم کتاب . ( اون موقع که خریدم از بقیه کتاب ها اطلاعی نداشتم ) به نظر شما همین رو کار کنم برم یا دریافت بگیرم ؟
    راستی ژنتیک تخته سیاه رو هم کامل خوندم . نیازی هست برم چیز دیگه ای مثل خیلی سبز بخونم .
    زبان فارسی سبز رو من ندیدم ولی زبان فارسی نشر دریافت که عالیه به نظر من.دکتر هامون سبطی خیلی خوب توضیح داده.

برای زبان هم کتابهای دکتر شهاب اناری(مبتکران) شامل درک متن به زبان ساده و پیش دانشگاهی مبتکران و زبان سوم هم مبتکران.
    Last edited by POUYOL; 22-08-2011 at 10:58.

3. این کاربر از POUYOL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

سلام دوستان .
    سلام عزیز

1) زبان فارسی خیلی سبز برای فردی که قبلا هیچ سابقه مطالعه ی در مباحث زبان فارسی نداشته است سنگین هستش به خصوص در زدن تست هایش و بهترین حالت این هستش که شما قبلش در مباحث زبان فارسی (که فقط 5 مبحث آن بسیار مهم می باشند) تسلط کامل پیدا نمایی و بعدش بری سراغ این کتاب خیلی سبز!. با توجه به توافق خیییییییییییییییلی از دوستان و نظر شخصی خودم بهترین کتاب برای یادگیری زبان فارسی کتاب زبان فارسی دکتر هامون سبطی در دو جلد از نشر دریافت می باشد که به شکل روان و صمیمی مطلب را برایت توضیح میدهد که خود شما میتونی بری داخل سایت بخشی از کتاب را دانلود کنی و خودت نسبت به آن بهترین قضاوت را از برای خود داشته باشی.
    2) از برای زبان هم هر سه این کتاب ها عالی هستند هم دکتر رضا کیاسالار (شبقره) هم دکتر علیرضا جابری (خیلی سبز!) و هم دکتر شهاب اناری (اندیشه سازان-مبتکران), و شاید بشود گفت که بر خلاف سایر درس ها که شاید تنوع و اختلاف بین کتاب هایش زیاد باشد و در مورد زبان این سه استاد هر سه عالی هستند و با هریک که پیش بروی مطمئن باش که می توانی به آن سطح عالی از زبان که توقع داری که البته با همت و تلاش خودت هم ترکیب شود, خواهی رسید ان شاء الله. ولی بنده هم کتاب زبان انگلیسی جامع خیلی سبز! را خوانده ام که حاوی یک حجم زیاد از تست های تالیفی می باشد که هم به خوبی به گرامر توجه شده است که شامل یک توضیح کافی و روان از گرامر در ابتدای هر درس می باشد و بعد هم تست های آموزشی گرامر را به دنبالش دارد که با تمرین آنها می توان بر گرامر به خوبی تسلط یافت و بعدش تا جایی که دلت بخواهد و حال کنی تست لغت دارد که اگر مثل من به لغت و یادگیری اصطلاحات انگلیسی علاقه داشته باشی خیییلی با این حجم سنگین تست های لغت که از ساده به خیییییییلی سخت رشد دارند حال خواهی نمود و در آخر هر درس هم چندین Reading و Cloze متنوع هم آورده شده است که چیدمان آن ها هم از ساده به سخت می باشد که در پاسخ های تشریحی هم خییلی عالی متن ها ترجمه و گزینه ها هریک بررسی و یک روند آموزشی عالی از برای پیشرفت سطح زبانی داوطلب ایجاد می کند. در پاسخ تشریحی اش این را هم بگم که حاوی نکات در قالب کادرهایی به نام زبون درازی می باشد که همراه با زیرخط کشی نکات مهم و استفاده از فونت های متنوع به خوبی یادگیری را برایتان ساده و شیرین خواهد نمود. و همچنین این را بزار بگم: روال چیدمان تست ها در هر درس هم به شکل مستقل نیست و هر درس که پیش بری به نکات درس های قبلی هم توجه شده است و شما زمانی که به درس 1 تسلط پیدا نمایی زمانی که به سراغ درس 2 می روی با اطمینان هم از برای تسلط بر این درس 2 مبحث را دنبال کن چرا که به خوبی درس 1 را هم برایت مرور و یادآوری می کند و همین روال تا انتها ادامه خواهد داشت. و در آخر هم تست های زبان کنکور های مختلف آورده شده است که حقیقتا این پروسه بهترین نوع و عملکرد در استفاده از تست های کنکور به خصوص تست های کنکور سراسری می باشد و به نظر نویسنده و حتی نظر شخصی خودم اگر تست های زبان در میان تست های هر درس که جنبه آموزشی هم دارند آورده شوند چیزی جز حرام کردن تست های کنکور برای داوطلب نخواهد بود چرا که در پاسخ به تست های کنکور باید به یک سطح تسلط همه جانبه بر روی تمامی دروس و مباحث رسید و این عملکرد را دکتر علیرضا جابری در کتاب خودش به بهترین شکل رعایت نموده است. راستی این یکی داشت یادم میرفت: در این کتاب زبان جامع دکتر علیرضا جابری در انتها در یک درس تمام به زبان انگلیسی 3 اختصاص داده شده است و به خوبی تمامی نکات آن یک کتاب مورد توجه و بررسی قرار گرفته شده اند. بنده همچنین کتاب های قدیم دکتر شهاب اناری از اندیشه سازان همراه با تالیف دکتر شهرام اناری را هم خوانده ام و در قضاوت نسبت به کتاب دکتر شهاب اناری باید بگویم که فوق العاده است و با این که آن کتابی که من خوانده ام از نظر چیدمان تست ها و پاسخ های تشریحی به خوبی این کتاب دکتر علیرضا جابری نمی رسد ولی چون مبنای اصلی من فقط یادگیری بودش خیییییییییلی با خوندن کتاب حال کرده ام و خییییلی هم برایم استفاده داشته است که البته دیگه ضرورتی نمی بینم که بیشتر از این در مورد این کتاب برایت توضیح بدهم. ولی در مورد این یک کتاب تک جلدی زبان پیش دانشگاهی دکتر شهاب اناری هم هرچند که خییییییییییلی از دوستان بر فوق العاده بودن این کتاب تاکید اکید دارند ولی در این بین نظر شخصی خودم هم, نخوانده همین هستش که البته در حال حاضر دو کتاب دیگر دکتر شهاب اناری را میخوانم که یکیش این کتاب درک متن به زبان ساده اش هستش و دیگر کتاب زبان و اصطلاحات زبان تخصصی می باشد که اگر بخواهم بر اساس مطالعه همین دو کتاب این کتاب جدید دکتر شهاب اناری را مقایسه نمایم من هم باید به اطمینان به شما بگویم که دکتر هییییییییچ حرفی برای گفتن و هم بهتر گفتن از آن را برای دیگری باقی نگذاشته است. به خصوص اینکه در این کتاب خود یک DVD هم قرار داده شده است که خود دکتر به خوبی به شما روال اصولی متن خوانی و درک مطلب و چگونگی پاسخ دهی راحت و سریع به آن ها در کنکور را آموزش میدهد که در واقع همین مطالب کتاب درک مطلب به زبان ساده دکتر هستش که حال آن را به زبان خودش برایت توضیح می دهد و حتی گفته می شود همین نکات را به شکل ضرورت نیاز در میان پاسخ های تشریحی این کتاب زبان 4 (پیش دانشگاهی) تمام گفته است. در مورد این کتاب دکتر رضاکیاسالار هم فقط باید بگویم که تعریفش را بارها و بارها از بسیاری از دوستان شنیده ام ولی بنده به شخصه هیچ تجربه ای در مطالعه کتاب های این عزیز نداشتم.
    3) در مورد این کتاب ژنتیک تخته سیاه هم باید برایت بگویم که شما بهترین کتاب موجود در مبحث ژنتیک را خوانده اید و دارید. و بنده با این که کتاب ژنتیک دکتر حامد اختیاری مهروماه را خوانده ام و برایم بهترین کتاب ژنتیک میباشد و با اینکه که بارها تعریف این کتاب ژنتیک دکتر آرام فر تخته سیاه را از بسیاری از دوستان شنیده ام خییییییییلی برایم هیجان دارد که اگر امکانش فراهم شد یک نگاهی هم به این کتاب دکتر آرام فر داشته باشم. هم شما دوست عزیز همین یک کتاب ژنتیک دکتر آرام فر را بخوانید و کامل بر روی آن تسلط پیدا نمایی و بعد هم بری تست های زیست خیلی سبز! برادران نصری را بزنی دیگه فکر نمی کنم که هیییییییییییچ نکته ای برایت باقی مانده باشد که شما از آن مطلع نباشی و شما به یک سطح آمادگی عالی در پاسخ به هرگونه تست ژنتیک رسیده ای. که البته این را هم گفته باشم که این میتواند برای شما تا سطح حدود 91% باشد که برای رسیدن به درصدی بالاتر از این به طور کلی در زیست شما می بایست خود خود خود کتاب های درسی را هم قورت داده باشی.

شاید بهتر است این را هم برایت گفته باشم عزیز که بنده تمامی این 760 صفحه تاپیک معرفی کتاب را خط به خط خوانده ام و نتیجه آن را به شکل خلاصه در آرشیو شخصی خود دارم.
    Last edited by esilovexp; 22-08-2011 at 11:41.

5. 6 کاربر از esilovexp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

راستی زمانی که من اومدم پاسخ سوالات شما را بدم پست این دوستمون POUYOL نبودش و در مدت زمانی که من داشتم این پست را می نوشتم این عزیز هم به سوال شما پاسخ داده است.
    تقریبا 50 دقیقه وقت گذاشتی این پستو نوشتی!

بجای این کارا بشین درستو بخون به من مربوط نیست! برای خودت میگم!!

پ.ن : تقریبا من هر وقت اومدم شما آن بودی!

7. 3 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esilovexp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    دانشگاه فردوسی مشهد - مهندسی گیاه پزشکی

پيش فرض

تقریبا 50 دقیقه وقت گذاشتی این پستو نوشتی!

بجای این کارا بشین درستو بخون به من مربوط نیست! برای خودت میگم!!

پ.ن : تقریبا من هر وقت اومدم شما آن بودی!

عزیز اینقدر بی انصاف نباش: من هنوز دارم دوران ریکاوری و نقاهت خودم را می گذرونم کمی هم به من حق بده.
    در حال حاضر هم بیش از سه ساعت درس نمیخونم. شرایط درسی فعلی ام رضایت بخش می باشد و هم فقط باید از برای عربی و فیزیک یک فکری کنم که چندین بار از دوستان از برای این شرایط عربی و فیزیک خودم پست دادم و تا حد قابل قبولی از برای عربی راضی شده ام و دیگه خوب میدونم که برای عربی چه کنم ولی هنوز فیزیک برایم یک معما است که لطف می کنید که اگر من را یک راه نشان بدهی.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واقعا من هر چقدر از این عربی زده باشم بازم کمه!چرا چون اصلا نمی دونم چکار دارم می کنم!معانی و متن رو بخونم!قواعد رو بخونم احساس می کنم قواعد یه طور دیگس من یه طور دیگه می خونم!لطف کنین بگین مستقیم از قواعد چند سوال میاد؟ترجمه که ربطی به قواعد نداره؟متن چطور؟

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

بچه ها من خداحافظی میکنم از همتون
    امروز آخرین روزیه که آن میشم
    کارنامه رو هم در طول سال نخواهم گذاشت اینجا . فایده ی خاصی نداره برام .

من دارم ماکسیمم تلاشمو میکنم . ساعت مطالعه ی فعلیم 12 ساعت هست که از هفته ی دیگه با دوستم قراره برسونیمش به 14
    ولی اگه رتبه ام دو رقمی نشد دیگه کلا آن نمیشم !
    دعا کنید پلیز برام . میگن خدا به دعای بچه ها گوش میده

با آرزوی موفقیت برای همه تون
    محمد

پی نوشت : حالت مخفی رو برداشتم .
    Last edited by ALt3rnA; 22-08-2011 at 15:54.

11. 3 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ------------

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون ازت بابت همه چی .منم قبول دارم من هر وقت و بی وقت اومدم ان بودی.با خودت ولی کمتر بیای به نفعته
    کلا از برو بچ اینجا ممنون .امیدوارم همتون(ببخشید هممون) موفق باشیم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بچه ها من خداحافظی میکنم از همتون
    امروز آخرین روزیه که آن میشم
    کارنامه رو هم در طول سال نخواهم گذاشت اینجا . فایده ی خاصی نداره برام .

من دارم ماکسیمم تلاشمو میکنم . ساعت مطالعه ی فعلیم 12 ساعت هست که از هفته ی دیگه با دوستم قراره برسونیمش به 14
    ولی اگه رتبه ام دو رقمی نشد دیگه کلا آن نمیشم !
    دعا کنید پلیز برام . میگن خدا به دعای بچه ها گوش میده

با آرزوی موفقیت برای همه تون
    محمد

پی نوشت : حالت مخفی رو برداشتم .

نمی دونم احساس می کنم خیلی مغروری ببخشیدا اینو نمی گفتم می ترکیدم

14. این کاربر از ahzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه POUYOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    اصــــــــفـهـان

پيش فرض

کسی تاریخ ادبیات رمزینه (شهریار قبادی) رو خونده؟چجوریه؟

کتاب هندسه شریف خطیبی (نشر دریافت) چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •