تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 76 از 337 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

اگه نباشه جاش خالی می مونه SALMAN_LOOLOO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    شیراز

13

Gabana عزیز میشه لینک یا آدرس سایت هایی که مقاله انگلیسی خوب در مورد شبکه دارن معرفی کنید

با تشکر
    سلام دوست عزیز ببین من کلی سایت راجب این مسائل میشناسم ولی چون که در خواست شما به شخص آقای Gabana هستش من بی ادبی نمی کنم و چیزی نمی گم.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 حداکثر طول و میزان سرعت انواع کابل های USB و Ethernet

خیلی از دوستان میان توی مباحث مختلف در مورد اینکه "طول USB و یا LAN رو که زیاد میکنم دیگه کار نمیکنه یا قطع و وصل میشه" و یا میپرسن که "حداکثر طول برای USB و LAN چقدره" و... منم جواب یکی از دوستان رو با همین اطلاعات دادم... و یه سرچ کردم دیدم که کسی تا حالا چیزی در این باره نگفته... منم اومدم اینجا این مطلب رو بنویسم تا یه جای خاص باشه تا دیگه هر کسی مشکلی داشت بیاد و همینا رو بخونه و دیدم که یه تاپیک برای مباحث شبکه هستش به همین خاطرم اینا رو اینجا نوشتم...

من اینجا در مورد دو نوع از کابل ها توضیح میدم... یکی USB که هم برای اتصال بعضی قطعات شبکه استفاده میشه و هم برای اتصال چیزای دیگه... و یکی هم Ethernet که یکی از کابل های پر استفاده در شبکه ها هستش و اکثر دستگاه های شبکه (مثل مودم ها و پرینترها و...) معمولا این پورت رو دارن و بعضی هم کنارش پورت USB هم دارن... خیلی از دوستان طول این کابل ها رو زیاد میکنن و بعدش توی رد و بدل اطلاعات مشکل پیدا میکنن...

کابل Ethernet علاوه بر سرعت بیشتر از USB طول بیشتری هم میتونه پشتیبانی کنه... USB بیش از 3 و 5 متر به هیچ وجه نمیتونه کار کنه ولی Ethernet میتونه تا 100 و 150 متر هم برسه... در اینجا من فقط کابل های پر استفاده رو معرفی میکنم... نام کابل رو از روش میتونید بخونید... البته در مورد USB کابل ها تفاوتی نمیکنن...

در حال حاضر اکثر مادربرد های جدید بر روی خودشون پورت های Ethernet رو دارن و اگر هم مادربرد شما نداره میتونید برید به بازار و کارت های شبکه با پورت Ethernet رو با قیمت 5 تا 6 هزار تومن برای 10/100Mbps (مگابیت بر ثانیه) و قیمت های بالاتر برای انواع گیگا بیتی تهیه کنید و بر روی یکی از پورت های PCI مادربردتون نصب کنید...

در موارد عادی و مودم های DSL و همچنین کارت های شبکه معمولی از کابل های Ethernet مدل UTP و RJ45 استفاده میشه... پس شما میزان طول کابلی که میتونی استفاده کنی رو در سه Ethernet اولی جستجو کن... که توی هر سه تاش 100 متر هستش... البته این مقدار یه مقدار استاندارد هستش و ممکنه که به دلایل مختلف در حالت واقعی نتونید به 100 متر برسید...

در ضمینه USB هم سه نوع داریم که قدیمی ترینشون Low-Speed هستش که بعدش Full-Speed اومد و حالا هم از High-Speed استفاده میشه که تمامی مادربردهای دو سه سال اخیر از مدل High-Speed استفاده میکنن... شما با توجه به ورژن USB سیستمتون یا دستگاهتون میتونید بفهمید که چه طولی کابل USB میتونید استفاده کنید...

حداکثر طول ها برای کابل های USB و Ethernet :
    * عبارت Max Len همون Maximum Length به معنای "حداکثر طول" هست که بر حسب متر (و فوت و اینچ در USB) هستش... *

USB

USB1.1 (Low-Speed USB - 1.5Mbps)
    Max Len: 3 meters (9 feet 10 inches)

USB1.1 (Full-Speed USB - 12Mbps)
    Max Len: 5 meters (a little under 16 feet 5 inches)

USB2.0 (Hi-Speed USB - 480Mbps)
    Max Len: 5 meters (a little under 16 feet 5 inches)

Ethernet

Gigabit Ethernet (over copper), 1000baseT
    Speed: 1000 Mbps
    Max Len: 100 Meters
    Cable: UTP, RJ-45 connectors

Fast Ethernet, 100baseT
    Speed: 100 Mbps

Twisted Pair Ethernet, 10baseT
    Speed: 10 Mbps

Thin Ethernet , 10 base 2
    Max Len: 185 Meters
    Cable: RG-58 type coax, 50 ohm impedance

Thick Ethernet, 10 base 5
    Max Len: 500 Meters
    Cable: RG-58 type coax, 50 ohm impedance

خسته نباشم...
    Last edited by Cleeev; 11-10-2008 at 03:11.

3. 3 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

خسته نباشی...

حوصله خوندن اون اولاش و نداشتم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

خسته نباشيد

يه مشكلي برام پيش اومده ممنون ميشم كمكم كنيد چون خيلي فوريه.
    من يه مدتيه ADSL گرفتم اما از همون روز اول با تلفن مشكل داشتم.
    بدجوري Noise ميندازه رو تلفن البته اين گوشي كه به خود مودم وصل كردم مشكلش نسبتاً كمتره(ميشه بالاخره باهاش يه جوري حرف زد و شماره هم ميندازه) اما گوشي هاي ديگه اصلاً.يعني عملاً با ورود ADSL تلفنمون تعطيل شده.
    مي خواستم ببينم راهكاري،ترفندي چيزي هست كه بتونم با خيال راحت از اينترنت استفاده كنم؟ضمناً اينم بگم كه گوشيهاي ديگه ي خونمون Caller ID شون از كار افتاده يعني وقتي وصلم اصلاً شماره طرفو نميندازه و حتي يه چندين باري كه گوشي تلفن اون اتاقو برداشتم DC شدم از اينترنت.
    ممنون ميشم اگر دوستان متخصص هرچه سريعتر يه راه حلي بهم بدن.
    قربون شما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

خسته نباشيد

بدجوري Noise ميندازه رو تلفن البته اين گوشي كه به خود مودم وصل كردم مشكلش نسبتاً كمتره(ميشه بالاخره باهاش يه جوري حرف زد و شماره هم ميندازه) اما گوشي هاي ديگه اصلاً.يعني عملاً با ورود ADSL تلفنمون تعطيل شده.
    مي خواستم ببينم راهكاري،ترفندي چيزي هست كه بتونم با خيال راحت از اينترنت استفاده كنم؟ضمناً اينم بگم كه گوشيهاي ديگه ي خونمون Caller ID شون از كار افتاده يعني وقتي وصلم اصلاً شماره طرفو نميندازه و حتي يه چندين باري كه گوشي تلفن اون اتاقو برداشتم DC شدم از اينترنت.
    قربون شما
    خوب برای هر تلفنی که وصل کردی باید یک Spliter بخری

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11 ُSplitter

خسته نباشيد

قربون شما
    اضافه بر اینکه دوستمون گفتن که باید برای هر پریزی که تلفن بهش وصله یک Splitter بخری من بهت پیشنهاد میکنم اسپیلیتر D-Link رو بخری که 3500 تومنه... درسته که 1000 تومن از مشابهان چینیش که به صورت فله توی بازار ریختن گرون تره، ولی به 1000 تومن گرونتریش می ارزه... خیلیم می ارزه...

در ضمن حواست به اینکه تلفن رو به پورت Phone و ADSL رو به پورت DSL وصل کنی باشه... چون اگه تلقنی (هر جای خونه) رو به پورت DSL روی اسپیلیتر وصل کنی باعث میشه که مودمت توی کارش تداخل ایجاد بشه و یا حتی از کار بیفته... در ضمن، مودم هیچ نیازی به Splitter نداره، فقط تلفن ها به Splitter نیاز دارن... چون مودم فرکانس های خودش رو میدونه و این تلفن هستش که نمیتونه حد خودش رو بشناسه و زیاده روی میکنه...
    Last edited by Cleeev; 16-07-2008 at 20:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

جداً ممنون از هر دوي شما.
    فردا ترتيبش رو ميدم.

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما اول از همه بشین کتاب های دوره MCSE رو بخون بعدش اگه دلت خواست شبکه راه بندازی با همون یه دونه کامپیوترت می تونی از Virtual PC استفاده کنی اصلا به کارت شبکه هم احتیاج نداری .... حله....
    آقا جون مطلبو کامل بخون بعد جواب بده. من حداقل 50 تا شبکه بستم. هم workgroup هم domain model. این چیزایی که شما گفتی رو ما 5-6 سال پیش انجام دادیم.من چیزهای تخصصی می خواستم.

پروفشنال zeus7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض تشکر ویژه از Salman_looloo

سلام دوست عزیز اگه English خوب بلدی یع سری به این لینک بزن اگه نه که هیچی ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ایمنم لینک های فارسی ....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بابا تو چقدر کارت درسته؟ تا حالا کجا بودی؟ توی google سرچ کردی؟
    خواستم از زحمات بی دریغتون تشکر کنم.... با وجود شما دیگه کسی مشکلی براش پیش نمی یاد. خدا خیرت بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

آهان پس اینطوری میشه از یه کابل بدون دخالت هاب سوئیچ دوتا انشعاب گرفت!!!!بسته دیگه راه حل ندین.نمی دونم از کدومشون استفاده کنم.
    بابا یه راه حلی یه راهنمایی...
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •