هر مرحله که تموم میشه یه سری چیزها اعام میکنه که پیدا کردیم یا نکردیم ...
حالا اون زیرش که یه چیزایی مثل عکس هست جریانشون چیه ؟؟
چه جوری باید پیدا کنیم ؟؟
هر مرحله که تموم میشه یه سری چیزها اعام میکنه که پیدا کردیم یا نکردیم ...
حالا اون زیرش که یه چیزایی مثل عکس هست جریانشون چیه ؟؟
چه جوری باید پیدا کنیم ؟؟
راس میگی حواسم نبود فک کردم گفت 1364![]()
کسی مرحله ی rosewood روی درجه سختی pursit رفته ؟!
تقریبا هر راه حلی به عقلم میرسید انجام دادم ولی نمیشه رد کرد خیلی سخته![]()
بازی کلا از چند مرحله تشکیل شده ؟؟ چند مرحله رفتم جلو ولی همشون رو کشت و کشتاراصلا نمی تونم با این سبک کنار بیام به امید اینکه بازی شبیه اسپیلینتر سل کانونشن باشه گرفتم بازی رو ولی لذت نمی برم از بازی ( هر چند بازیش برای علاقه مندا به این سبک خیلی هم عالی هستش به نظرم )
![]()
بازی شبیه همه چی هس ...
مکس پین 3 ... کانویکشن و هیتمن ... !
بستگی داره خودت چه جوری بازی کنی !
اگه کانویکشنی دوس داری خب مث سم فیشر برو جلو ... ولی فرقش اینه که مخفی کاریاش خفن تره و ماموریتاشو سخت تر میتونی رد کنی![]()
بیشتر ترجیح میدادم تو سبک کال اف دیوتی باشهو فقط بکش برو جلو
اره بیشتر مخفی کاری میرم جلو . ولی میدونم وقتی تو دوران بی بازی بودن به صبر میبردیم هر بازی دستمون میرسید بازیش میکردم با شور و شوقاما الان رو سیستم بازی مس افکت 3 - هیتمن - فار کرای 3 - پس 2013 نصب هستش ولی حوصله ام نمیکشه هیچ کدوم رو بازی کنم .
بازم ممنون بابت راهنمایی
![]()
اگه خواستی بگو راهش رو بهت بگم , بعضی مرحله ها یه راه بیشتر نداره فقط 3 4 تا مرحله هست که مثل king of chinatown به چند روش مختلف میتونی عمل کنی
من الان به یه مرحله رسیدم دارم رو Pursit بازی میکنم، خیلی سخته دارم اکشن میرم.
واقعا اکشن بازی هم حرف نداره ... حتی از مکس پین بیشتر حال میده![]()
بگو !!!!!!!!!دستت درد نکنه ...
اولش که از چاه آسانسور اومدی بالا به هر روشی که میخوای کل طبقه بالا رو پاکسازی کن , فقط سعی کن spotted نشی که امتیاز منفی نده بعد هم همه جسد ها رو مخفی کن بعد دوباره برگرد سمت آسانسور که ازش بالا اومدی و از پله های بقل آسانسور برو پایین یه یارو هست اونجا که قبل از این که بره خفتش کن و لباسش رو بپوش فقط کسی نفهمه بعد که قایمش کردی کپسول آتش نشانی رو پرت کن کنار پله ها و خودت تو کمد قایم شو بعد که اون یارو اومد برو اونم خفت کن و قایمش کن حالا دوباره برو بالا و سرنگ رو وردار و از اون یکی پله ها بیا پایین (البته اینجا رو مواظب باش چون بعضی وقت ها یکی وایساده کنار اون مجله های کنار پله ها که اگه بود اونم بکش منتهی دیگه جا برای مخفی کردنشون نیست)
بعد کنار همون مجله هایی که این وایساده بود یه دریچه کولر هست پایین برو توش و از اون ور بعد از این که یارو رفت دربیا و بعدش یه یارو دیگه هم در طول راهرو حرکت میکنه پشت اون برو و سریع فیوزی رو که توی اتاق بازی هست وردار بعد دوباره بیا تو راهرو و اون یارو رو که تو راهرو بود بکش و ببر قایمش کن بعد هم مستقیم برو توی داروخانه پشت میزها وایسا تا یکیشون میاد کنار یخچال کناری پشتش رو بهت میکنه اونو سریع بکش و مخفی کن و دوباره برو پشت میزا چون یکی دیگه داره سریع میاد بعد که اونم اومد میره همونجایی که قبلی وایساده بود و پشتش رو بهت میکنه اونم بکش و بعدش بندازش کنار اون یکی تو یخچال بعد یواش برو در امتداد قفسه ها به محض این که اون یکی پشتش رو بهت کرد با Q بگیرش و بندازش یه کناری , آخرین نفر هم وقتی که داره راه میره بین قفسه ها بکشش و بعد فیوز رو وردار و برو بذار تو جای فیوز ها
بازم اگه نفهمیدی بگو فیلم بگیرم منتهی یه کم طول میکشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)