متاسفانه هیچ امکان دیگه ای جز مخابرات نیست حتی وایمکس
متاسفانه هیچ امکان دیگه ای جز مخابرات نیست حتی وایمکس
سلام دوستان
من 2 روز پیش از مخابرات سرویس گرفتم همه ی تنظیماتشم انجام دادم اما چراغ DSL روشن نمیشه به 1899 هم زنگ زدم به من گفتن وصله ومشکلی نداره با 2 تا مودم مختلف هم امتحان کردم امافایده نداشت
چیکار کنم ؟؟؟
از دیروز عصر اینترنت مخابرات الغدیر می باشد
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:03 AM ----------
دوست عزیز مراحل ذیل رو انجام بده تا ببینیم مشکل از کجاست
بهترین و سریع ترین کار اینکه مودم از جایی که کابل مخابرات(دم درب) وارد منزل شده وصل کنی ببینی چراغ ثابت میشه یا نه
دومین کار اگر از داخل منزل میخوای تست کنی تمام گوشهای تلفنی که در داخل منزل داری از خط تلفن جدا کن
اگر ثابت شده گوشی تلفن باعث نویز بر روی خط می شود
حتما از اسپلیتر استفاده کنید
الان که امکان adsl برقرار شده فکر میکنم شرکتی ها هم بتونند بدهند.
خرجش اینه که به یک isp زنگ بزنی سوال کنی.
دوستان شما قطعی ندارید؟!چند دقیقه یک بار دیتا قطع میشه کلا!!از دیروز اینطوریه ...
برای من از دیروز کلا قطع بود هر چی زنگ زدم 1899 کسی نگفت نمنه.
امروز ظهر وصل شد.
برا من که سرعت افتضاح اومده پایین !
ولی قطعی نداشتم ، شده تا 5-6 روز با یک آی پی کانکت بوده
اينترنت مخابرات تهران واقعا به درد نميخوره. يه اينو تست نزده بودم كه اينم زدم و پشيمونم. مخابرات فقط مخابرات مشهد.
سلام
امروز میگن که تنظیمات مودم مشکل داره
ممکنه تنظیمات مودم باعث عدم دسترسی به yahoo مثلا بشه ولی فارس و... قابل دسترسی باشه
سلام
نمی دونم مشکل شما مثل این مشکلیه که قبلا داشتم یا نه ،ولی برا من تا حالا 2 بار که بار هم حدود 1 ماه طول می کشید ،اینطوری شده بود که همه ی سایت ها رو بدون مشکل باز می کرد به جز yahoo.که بدون استفاده از قیلتر شکن اصلا باز نمی شد.دلیلش رو هم نمی دونم چی بود که به هر حال خودش بعد حدود 1 ماه درست می شد!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)