تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 76 از 269 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

اگه نباشه جاش خالی می مونه lovely_killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    GAMERS LAND

پيش فرض

حالمون گرفته شد از این بازی. من واقعا در عجبم این کی روش. واقعا وقتی حملات هوایی و سانتر جواب نمیده چرا ادامه اش میده اون هم وقتی بازیکن سرزن نداریم دروازه بان قطر هم که دیواری بود در نوع خودش.
    این دژاگه هم که اصلا تکنینک فردی نداشت فقط پشت هم سانتر میکرد که سانترهاش خوب هم نبود. باز هم دم علی کریمی گرم غیرتش اونو به حرکت وا داشت و یکم تیم رو به حرکت درآورد.
    این سیستم کی روش, دست و پای بازیکنانی مثل علی کریمی رو بسته.کریمی فقط نقش یه پاسور داره مثل اینکه. امیدوارم سرنوشت تیم به اما و اگر های مسخره و منتظر نشستن واسه بازی های دیگر تیم ها نکشه که اگه این 2 تا مساوی کنن فلان میشه و...

2. 2 کاربر از lovely_killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

به نظر من اگه مورینیو و گواردیولا و الکس فرگوسن و ... همه با هم بیان بشن مربی ایران باز هم تاکتیک ثابت و همیشگی ما سانتر ( بزن زیرش بی هدف ) از جناحین برای جای خالی است .

تساوی کاملا عادلانه بود . هیچ پیشرفت و تغییری تو بازی ایران با گذشته دیده نمیشه .

به نظر من با این بازی جام جهانی نریم سنگین تریم وگرنه آبروریزی میشه .

دیگه قطر تیمه اخه . باید مثل کره انقدر خوب بازی کنیم و چند تا گل بزنیم که اونا نتونن به وقت کشی فکر کنن

نه اینکه تازه دقیقه 90 فکر حمله باشیم و به خاطر وقت کشی عصبی بازی کنیم .

پولادی هم که مثل بچه ها فقط میزد زیرش بدون هدف . تو خیال خودش داره سانتر میکنه واسه مهاجم ها .

در کل واسه یه بازی خونگی با صد هزار تماشاگر فاجعه بود و هیچی واسه ارائه نداشتیم .

4. 2 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

بعد والیبال که تیم ملی به المپیک نرفت ( همین چند روز پیش ) امروز هم حالم گرفته شد . باز والیبال خوب بازی میکرد ، ولی این فوتبال که . . . . .

من از همون بازیه ازبکستان میخواستم بگم که کیروش مربی خوبی برای تیم ملی ما نیست ، ولی صبر کردم برای این بازی ، واقعا بچه های ما پتانسیل خوبی دارن ولی هیچی برای ارایه تو بازی ندارن و این نشان از بی انگیزه بودن و بی هدف بودنشون داره .

ما اگر امروز میبردیم ، به جزآت میشه گفت 70% صعودمون حتمی شده بود !!!!

اصلا تیم قطر رو آنالیز نکرده بودن ، الان من گل های کره رو که به قطر زده بود رو دیدم .

3 تا از گل ها با سر زده شده بود ، در صورتی که پاس همون گل ها تو 6 قدم قطری ها بود ، نه اینکه از وسط زمین سانتر کنن ، به امید اینکه یکی سر بزنه ، و . . . . ( انقدر حالم گرفتس حوصله تایپ ندارم بنده خدا اون تماشاگرایی که ورزشگاه رفته بودن )

گل های کره به قطر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد حالا کیروش میگه :

وي در مورد ضربات کرنر که يک شکل زده مي شد و نتيجه نمي گرفتيم و اينکه چرا امروز کسي شوت نزد، گفت: شما فکر مي کنيد من به بازيکنان مي گويم شوت نزنند و به سمت دروازه خودمان شوت بزنند تا گل شود؟ امروز بازي کاملا يک طرفه بود و توانستيم کنترل کنيم. 70 درصد بازي دست ما بود. امروز گل نزديم اما در آينده گل مي زنيم.
    یعنی چی ؟ مگه تو مربی نیستی ؟ مگه نباید تاکتیک های تورو تو زمین پیاده کنن ؟ مگه نباید . . . .
    ای بابا .

تو ورزش 3 نوشته بود که 2 نفر از کره ای ها اومده بودن تا گزارشاتی از بازیه ایران انجام بدن ، بله ، اون ها اون کارهارو انجام میدن که موفقن ، ما اگه بازی قطر و کره رو دیده بودیم امروز این جوری بازی نمیکردیم .

انگار این دفعه هم کار به اما و اگر و شاید میخواد برسه !!!

موفق باشید.

6. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

1-فرق این بازی با بازی ازبکستان تو این بود که تیم قطر توان فشار اوردن مداوم روی دروازه ما رو نداشت و نتیجه مساوی براش عالی بود هرچند یکی دو تا موقعیت خیلی خطرناک هم داشتن مخصوصا یه کرنر که رحمتی عالی رد کرد .تجربه این چند سال نشون میده جز تا حدودی تیم برانکو ما جلوی تیمهایی که باید حمله کنیم و یه سر و گردن بالاتریم بیشتر به مشکل میخوریم تا تیمهایی که دفاعی تر بازی می کنیم و امید به ضربات شروع مجدد و ضد حمله داریم ...

2-مثل بازی ازبکستان تیم ایران هیچ برنامه خاصی برای گل زدن نداره تعداد موقعیتهای خطرناک هم اینو ثابت می کنه با زیر توپ کشیدن و امید داشتن نمیشه موقعیت خلق کرد و به گل رسید جز ضربه نکونام که روی همون اتفاقات و اوت دستی بود موقعیت خاصی خاطرم نیست ایران ایجاد کرده باشه!بازم ارسال های بی هدف فقط در بازی ازبکستان مهاجم هدف و سر زن نداشتیم تو این بازی یک انصاری فرد بود اما ارسال ها چشم بسته و جاگیری ها ضعیف!!ما مقابل تیمهایی مثل قطر باید از ابتدا با 2 مهاجم مثل انصاری فرد-خلعتبری یا قاضی و بلا به دور رضایی بازی کنیم و علی کریمی یک خط عقب تر ... کریمی یا وظایفش درست مشخص نشده یا دیگه توان همیشگیش رو نداره و نمیتونیم بار کل تیم رو گردنش بندازیم درسته خوب بازی کرد امروز ولی تا کی به امید حرکتهای اون خطا و پنالتی گرفتن اوت دستی و توپ های سوم باشیم!؟!

3-این قطر همون قطری هست که باهاش 2-2 مساوی کردیم و همه گفتن نه تیم ایران عمدی شل گرفت (غیر حرفه ای و ناجوانمردانه بودنش بماند...)که اونور بحرین حذف بشه و ما خوشحالیم الان!!و بازم همون قطر میاد تو بازی حساس و مهم مقدماتی جام جهانی که ما باید میبردیم خیلی ساده و راحت یک امتیاز رو میگیره!!خب بازم شل گرفته بودیم؟!و بازم داریم به تیمهای ضعیف امتیاز میدیم اونم تو خونه!امیدوارم کارمون به ماشین حساب و چرتکه نکشه...

4-یک بار دیگه در این سالها ثابت شد (چه رده ملی چه باشگاهی) که تماشاگر 100 هزار نفری و حمایت و یار 12 و اینها شاید کمی از نظر روحی و انرژی کمک کنه (تازه اونم تماشاگر نمای ایرانی که جای اینکه تیم رو 90 دقیقه در تمام شرایط تهییج کنه برای حمله یا ... نشسته نگاه می کنه تا تیم حمله کنه بعد اگه گل زد سر و صدا کنه!!)اما ضعف فنی بازیکنها و کادر فنی و ... رو جبران نمی کنه!

5-بازم زوده در مورد عملکرد تیم کیروش قضاوت کنیم ابزار خاصی نداره این مربی انقدر خودمون رو گول نزنیم نکونام آماده دژآگه سالم و کریمی با روحیه رو که جدا کنیم باقی این بازیکنها در سطح آسیا کاملا معمولی و درجه 2 محسوب میشن با چشم پوشی تازه!این نفرات کجا و اون نفراتی که خیلی راحت به جام جهانی 2006 صعود کردند کجا!تا اینجا به قول فردوسی پور میشه بگیم که نتیجه خوبی گرفتیم 4 امتیاز از دو بازی که یکیشم خارج از خونه بوده اما اما بازی که تیم ملی ارائه میده مخصوصا در حمله اصلا امیدوار کننده نیست!و البته این مشکل زمان کیروش نیست قطبی و دایی و قلعه نویی هم با شدت و ضعف همین مشکل رو داشتن!چقدر هافبک و مدافع ما روی ضربات شروع مجدد گل بزنن و ...

6-تو اوج نقل و انتقالات و هیاهوی لیگ برتر!!!! ایران وقتی رقم های نجومی برای بازیکنهای سطح 2 و 3 و کاملا آماتور یا نیمه حرفه ای رو می شنویم بار دیگه با این نتایج و نمایش ها باید بفهمیم که خروجی این فوتبال میلیاردی صفره!یه عده نشستن مدیر ,دلال ,مربی و بازیکن و لیدر پول و بودجه دولتی رو بین خودشون تقسیم می کنن بدون خروجی بدون کیفیت بدون نظارت و ارزیابی!!فقط با حاشیه و هیاهو !ستاره های کاغذی و بمب ها و نارنجک ها و ... واقعا باید نگران بود که این ضعف و فساد به رشته های تقریبا موفق دیگمون نرسه!!

8. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

واقعا تيم ملي نا اميد كننده ظاهر شد من انتظار نداشتم تيم اينقدر خنثي و بي طراوت بازي كنه. بازي با ازبكستان و خداييش اگر مساوي هم ميكرديم بازم بايد ميگفتيم خوش شانس بوديم! اين بازي رو هم كه راحت از دست داديم تيم طوري بازي ميكنه كه فقط يه معجزه با حادثه ميتونه تيمو به گل برسونه . اين همه بازيكن خوب وتكنيكي تو تيم هست نميدونم چرا اينقدر سانتر كرديم! اونم سانترهاي اشتباه وبي مورد! احساس ميكنم تيم بي برنامه وباري به هر جهت بازي ميكنه انتظار از مربي پرتغالي خيلي بيشتر از اينها ست! اينجوري امتباز از دست بديم بازم كارمون به اما اگر ميكشه . فكر كنم بازي اخرمون تو سئول هست با كره مثل مقدماتي جام 2010 يعني بايد تا اون موقع صعود كرده باشيم وگرنه بازم تاريخ تكرار خواهد شد.......... مسئله بعد اينكه من احساس ميكنم اين چند ساله تيم هاي ملي وباشگاهي ما در مقابل 100 هزار تماشاگر اغلب بد بازي كردن و تماشاگرا رو نارا ضي به خونه فرستادن به نظرم اين مسئله بايد به جورايي بررسي بشه تا مشكلات رواني بازيكناي تيم ملي حل بشه به نظر حضور 100 هزار تماشاگر بيشتر به نفع حريفه تا تيم خودي ! چند سال پيش تيم ملي در ورزشگاه خالي از تماشاگر فكر كنم مقابل همين تيم قطر قرار گرفت كه بازي رو راحت با 3 گل برد. به نظرم بايد بررسي بشه چرا تيمهاي ملي وباشگاهي ما اغلب جولوي تماشاگران بيشمار خودي بد بازي ميكنند.. در آخر اينكه بايد يپذيريم تيم ملي ما الان در اسيا يك تيم درجه دوم هست ، كره وژاپونو ببينيد اونا دقدقه رفتن به جام جهاني رو ندارن از الان به فكر اين هستن كه چطوري تو جام جهاني موفق باشن وبه اين بازيها به ديد بازي تداركاتي نگاه ميكنن ولي ما .....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

انصاریفرد تنها کسی بود که امروز میشد اسمشو مهاجم گذاشت اما یه مهاجم بسیار تنبل که اصلاً نتونست از توپایی که بهش میرسید استفاده کنه دقت کنید فقط استفاده کنه گل زدن پیشکشش !
    ببخشید مجتبی جان یه سوال،
    از کدوم توپ‌هایی که به انصاری‌فر رسید صحبت میکنی؟
    به غیر از پاس عمقی خلعت‌بری تو نیمه دوم هیچ پاسی به انصاری‌فر داده نشد!

11. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اگه قرار بود کار گروهی تیم سانتر از جناحین یا نه سانتر از هرجایی باشه خوب چرا میلیاردی به کروش پول دادند؟می گفتن علی پروین میومد تو کار سانتر هم خیلی تبحر داره

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاریخی ترین جمله کروش: آمده بودم شما را تغییر بدهم خودم در حال تغییر هستم!

سایت گل- کروش دیگر خیلی به نداشته های ما کاری ندارد. آنچه هست را پذیرفته و دارد با آن کنار می آید. کافی است بدانیم او چندی پیش در گفت و گو با دستیاران و همکاران ایرانی اش گفته بود« آمده بودم فوتبال ایران را تغییر بدهم و به سمت حرفه ای شدن ببرم اما خودم دارم ایرانی می شوم و انگار تغییر کرده ام» این جمله هزار کتاب حرف در خود دارد. همین وبس.
    پ.ن: راوی این ماجرا یکی از همکاران کروش است.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 13-06-2012 at 15:11.

14. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

3

تو همین چند ساعتی که از بازی گذشت (تا آخر دیشب) اونقدر نظر کارشناسی دیدم که بعید میدونم مردم ما حقشون نباشه چندتا مربی هم به لالیگا و ..!! عرضه کنن واقعاً ملت عجیبی هستیم که تو هر مسئله ای که به بن بست میرسیم هرکی حقو به خودش میده زمین و زمان رو به چالش بکشه اما تا همین دیروز کارشناسا همه خواب بودن و مشکلی به نام فقر مهاجم رو اطلاع نداشتن !
    به نظر من ما (نه تیم ملیمون بلکه خود ما) داریم ضربه همین رفتارای انفجاری اعتراضیمون رو میخوریم به فوتبال عرب به دیده یه فوتبال متفاوت از خودمون نگاه نکنید تو زمینه تاختن به مربی ما چیزی کمتر از اونها نداریم اونا منتها اونا دستشون میرسه سریع بعد از اخراج یکی اسمو رسم دارتر بیارن ولی ما که بعد از عمری یه مربی با سابقه مربی گری تو بهترین تیمهارو آوردیم فکر میکنیم اینم کممونه و ایشالا با اخراجش همه چی حل میشه ! واقعاً این تفکرات ما ملت (من خودمو الکی با شما جمع بستم غیر از اینه ؟!) خنده دار نیست ؟! کیروش رو مگه گذاشتن یه بار یه اردو با همه بازیکنا داشته باشه ؟ مگه قبل از بازی با ازبکستان و حتی تو فاصله بین بازی با قطر و ازبکستان!!!!! بازیکنها در اختیارش بودن وقتی مربی داره یک سال داد میزنه و میگه ما جام جهانی برامون از همین حالا شروع شده ولی هیچکسی تلاشی نمیکنه بازیکنهارو یک هفته دو هفته یک ماه در اختیار این مربی و تفکرات بدون شک والاش بگذاره انتظار دارید تو دو روز با دریل تفکراتشو تو مخ بازیکن بکنه ؟! خنده داره توقعات
    تیم ما تیم ناقصیه نه یه مهاجم درست داره نه کلاً بیشتر از دو مهاجم بازیکن تخصصی دیگه ای تو این پست داره ما سرزن اصلاً نداریم انصاریفرد هم سرزن نیست ولی اینکه تو بازی دیروز رو به سر زدن آورده بودن به خاطر این بود که قطر مدافعاش جمع شده بودن وسط و شوت هم نمیشد کرد خودتون دیدید چنان پشت 18 قدم رو گرفته بودن که دوبارم شوت کردیم ولی به مدافعاشون برخورد میکرد
    نمیدونم فلسفه حمایت از تیمهایی که کمتری ستاره ای تو ایران خلق نکردن مثل سپاهان چه فایده ای جز فقر بازیکن تو تیم ملیمون داره نمیدونم چرا کمک نمیکنن اول بازشگاههای بزرگمون و در کنارشون منابع بازیکن سازی مثل اهواز یه جون دوباره ای بگیرن نمیدونم واقعاً تا کی میخواهیم با آوردن بازیکن خارجی درجه 3 لیگمونو از اینی که هست مفتضحانه تر و بی برکتر بکنیم واقعاً چه خیری داشتن این برزیلیهایی که ما آوردیم ؟!
    تیم ما سرعت بالایی نداشت که اون هم علت داره علتش نبود بازیکنای جوون و سرحاله کریمی 34 سالشه ازش چه انتظاری میشه داشت ؟ خلعتبری 30 سالشه نکونام 33 سالشه تیموریان 30 سالشه ... بازم بگم ؟! همه بازیکنای اصلیمون به جز دژآگه تاریخ مصرفشون گذشته قبول کنید بضاعتمون بیش از این نبود و حتی اگر جوانگرایی کنیمو به جام جهانی نریم به نظر من در دراز مدت به نفع فوتبال ماست قابل توجه دوستمون که از انصاریفرد حمایت میکنه : من به صراحت از وجود انصاریفرد تو تیم ملی حمایت میکنم مگر جز اون کس دیگه ای هم داریم ؟ و اصلاً چرا مهاجمی که با این سن کم میتونه آینده ای درخشان تو تیم ملی مثل باشگاهش رقم بزنه فرصت بی نهایت ندیم ؟؟؟ واقعاً بسمون نیست نتیجه گرایی ؟ فوتبال ما داره نابود میشه ول کنید صعود الکی کردنو به چه قیمت ؟؟؟ ولی متأسفانه ملت فقط صعود میخواد و براش مهم نیست نسل بعدی و مسلماً جوان و بی تجربه ای که به تیم ملی ایران میاد چقدر از سایر تیمهای ملی عقب تر و بی تجربه تره الان کره و ژاپن سالهاست که به راحتی بازیکنای زیر 20 سال! رو به تیم ملی میارن و فرصت رو به اونها میدن نه اینکه بیان یه بازیکن متوسط و با سن بالا بگذارن که از هر دو جنبه ضرر کنن البته این یه نقصه که به کیروش وارده و تنها چیزی که به نظرم باید ازش بازخواست بشه اینه که مگه اختیار کل تیمهامونو بهش ندادیم ؟ پس چیکار کرده تو این مدت که (به استثنای انصاریفرد که آقای گل شد و هرکسی هم بود دعوتش میکرد) یه بازیکن جوون و پدیده هم تو تیم ملی وارد نشده ؟ یعنی قطر با اون بضاعت پایین و جمعیت کم و ساختار کوچک فوتبالیش از ما بیشتر استعداد داره که این همه جوون تو تیمش میبینیم ؟ آقای فردوسیپور چندبار به ملیت بازیکنها گیر میدی بار اولته همچین چیزی دیدی ؟! انگلیس و آلمان هم همچین مواردی دارن (یه تلنگرم به این گزارشگر واقعاً بی برکت ملی زدم که همه بازیهایی که گزارش کرده به ضرر ایران بوده) شما اینقدر وقتت زیاده که میری بازیکنای قطری رو زندگیشون رو بررسی میکنی ببینی اصلو نزادشون کجاییه ؟ حیف وقتت نیست معلم زبان ؟!
    اما دیگه گله گذاری کافیه اگر واقعاً صلاحو در این دیدید که فقط صعود کنیم(!!) بفرمایید این ریش اینم قیچی! بازیها در انتظار شماست!
    شهریور ماه تو لبنان بازی داریم ما الان 4 امتیازی هستیم قطرم 4 امتیازیه و باید فرض رو بر این بگذاریم کره 24 امتیازشو میگیره و قطر هم سایر بازیشو میبره که در این صورت 16 امتیازی میشه (بدترین فرض رو باید درنظر بگیریم) باید این بازی تو بیروت رو ببریم مهر ماه با کره تو تهران بازی داریم که لااقل به مساویش نیاز عاجزانه داریم آبان ماه با ازبکستان تو تهران داریم که سه امتیاز کمتر بگیریم باید دیگه دور صعود رو خط بکشیم خرداد سال بعد با قطر بازی داریم که اگر از بازیهای قبل از اون 10 امتیاز نگرفته باشیم تقریباً تشریفاتی خواهد بود ! حتی اگر بازی بعدی لبنان رو تو تهران ببریم چون بازی بعدی با کرس تو زمین خودش ! ما کارمون خیلی سخت شد البته روی کاغذ عقب نیستیم ولی با این شرایط بازی که تیممون داره هر کارشناسی میتونه احتمال عدم صعود ما رو بده به حرفای بازیکنای تیم ملی و کارشناسا و خود کیروش هم گوش ندید اونها برای حاشیه خودشون زور میزنن ! ما اصلاً به صعود نزدیک نیستیم
    گر چه به خیلیا حق میدم برای این تیم که دلشونو خون کرد آرزوی ناکامی هم بکنن ! ولی همچنان برای این فوتبال بی رمق آرزوی خوشبختی در طی 10 سال!! آینده میکنم (اون موقع من 40 سالم شده و صددرصد دیگه مثل حالا وقت بررسیشم ندارم ولی لااقل جوونای اون موقع مثل ما پژمرده نمیشن ...
    واقعاً از یه چیزی خیلی متنفرم اونم اینه که وقتی عرزه مبارزه کردن نداری به طرفت دشنام بگیو شخصیت خودتو پایین بیاری متأسفانه نه تنها بعضی بازیکنهای ما دیروز اخلاق رو هم در برابر برادرای دینی خودشون باختن بلکه از دیروز تا حالا خیلیهارو دیدم که با کل کل و برخوردهای بچه گانه شکست خوردگی باطنیشون رو هم دارن نشون میدن
    در پایان صحبتهام فقط یه دعا میکنم:
    خدا همه ما را به راه راست هدایت کند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

وضعیت تیم در جدول بد نیست ، کره با 6 امتیاز از 2 بازی اول هست ، ما با 4 امتیاز از 2 بازی دوم و قطر با همین امتیاز ولی با یک بازی بیشتر در ره ی سوم ؛ ازبکستان و لبنان هم با 1 امتیاز قعر جدول هستند .

شاید به قول فردوسی پور بهتر باشه خودمون رو گول بزنیم که مثلا در ازبکستان مساوی کردیم و در ایران قطر رو شکست دادیم !!!

فکر میکنم اتفاق نظر داشته باشیم که کره شانس اول صعود به عنوان تیم اول هست ؛ ما دو بازی بسیار مهم برابر لبنان و کره در شهریور و مهر ماه داریم که فکر میکنم اگر بتونیم 4 امتیاز از این دو بازی کسب کنیم تا حدود زیادی میتونیم به صعودمون امیدوار باشیم ( البته بازی لبنان رو از این حیث مهم میدونم که نیاز مبرم به 3 امتیازش داریم نه از لحاظ دشواری بازی )

من فکر میکنم در چند وقت اخیر تمرکز کیروش بیشتر روی درگیریهای لفظی با فتح الله زاده و مارادونا بوده تا رسیدگی به امور تیم ملی ؛ " متاسفانه " کیروش هم داره کم کم قاعده ی بازی رو یاد میگیره و تهدید به بیانیه نویسی میکنه ...

کی روش یک نمره ی بسیار منفی گرفت دیروز به نظرم ، اونهم تعویض سومش که از دقیقه ی 70 قرار بود انجام بشه ولی دقیقه 90 اون تعویض شگفت انگیز رو انجام داد که فکر میکنم حتی قلعه نویی هم به عنوان یک مربی که نماد سنت گرایی امروزی هست چنین تعویض هایی انجام نمیده دیگه !

ولی از کیروش انتظار میرفت با کرنر چهارم و پنجم متوجه بشه که دروازه بان قطری در خروجهاش موفقه و اینکه مدافعان قطری هم در بازی هوایی عالی هستند ، نه اینکه بعد از کرنر یازدهم بهاین فکر بیفته که کرنر ها رو زمینی بزنند ...

من فکر میکنم تیم ایران هیچگونه ای برنامه ای برای استفاده از توپهای دوم و سوم نداشت و فقط هدفشون ارسال بود تا مثل همیشه ی تاریخ فوتبالمون دری به تخته بخوره و توپی وارد دروازه بشه ؛ مگه مهم ترین توصیه ی فنی علی پروین به عنوان سمبل فوتبالفارسی این نبود که " برید توپو بکنید تو گل" ؟

من برخلاف برخی دوستان نکته ی مثبتی از نکونام ندیدم غیر از توپی که به دیرک دروازه زد و یک پاس قطری که داد ؛ و در ضد حملات تیم قطر هم اغلب آندو بود که میرسید و نکونام تقریبا محو بود در بازی ...

من هم مثل علیرضا و کیا فکر میکنم نمیشه فعلا با قطعیت در مورد عملکرد کی روش " فعلا " نظر خاصی داد ، جز اینکه عملکردهاش در بازی ها رو تک تک مورد نقد قرار داد ؛

در کل من تیم افشین قطبی رو در مقایسه با این تیم ترجیح میدم ؛ حداقل اون تیم در بازیهای جام ملتها و به خصوص آخرین بازی جام ملتها نشون داد که میتونه در اجرای یک ساختار دفاعی سازمان یافته موفق باشه ، چیزی که کی روش هنوز موفق به اجرای اون نشده .

در هرحال بی شک چاره جز این است که ناله ی شبگیر کنیم ...
    +
    فردوسی پور هم فوق العاده بود دیشب ؛ و نشون داد چرا با قطعیت نظر عموم همیشه بهترین هست و با اختلاف فاحش نسبت به دیگران در صدر رنکینگ قرار داره .

17. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •