چه جور ایران که صاحابی نداره 4 پله صعود کردده؟
چه جور ایران که صاحابی نداره 4 پله صعود کردده؟
تا حدودی موافقم
منظورتون ایران بود دیگه؟چون بقیه تیم ها صاحب دارن
دوستان؟؟؟
دوستااااااان!!!!!!
مگر نمیدونین تیمی که باخت میده امتیاز منفی میگیره؟؟؟؟؟؟
حتما اون 4 تا تیم با امتیاز منفی اومدن پشت ایران
آی گل گفتی،گفتم،دیگه فیفا که بی درو پیکر نیست الکی تیم بالا پایین کنن
اسم کاربریمو برای چی عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افتخار می کنم که اسم کاربریم مورینیو هست
جیم هم نشدم ظاهرا تو جیم شدی![]()
Last edited by MORINIO; 23-09-2007 at 18:50.
مربی پرتغال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتتتتتتتما"
![]()
خبر کناره گیری مورینیو از سرمربی گری چلسی واسه من مثل یک شوک بود . اصلا نمی توستم قضیه رو هضم کنم . این قدر شوکه بودم و عطش خوندن اطلاعات راجع به این قضیه داشتم که امروز هر روزنامه ای که چیزی در این باره نوشته بود را خریدم و بریده قسمتهای مربوط به خوزه مورینیو را جدا کردم تا سالهای بعد که بهش نگاه میکنم خاطره ای شوک آور یادم بیاد . کارنامه او در تیم متوسطی مثل چلسی عالی بوده به نظرم این رو از روی تعصبم نمی گم . به نظرم برای مرد مغرور و عجیب و غریبی که می شناختیم این خداحافظی چندان هم عجیب نبود جالبه که کار عجیبی هم کرده و چند تن از بازیکنانی که باهاشون رابطه خوبی داشته مثل لمپارد ، تری و دروگبا را از طریق اس ام اس از تصمیمش مطلع کرده است .
وقتی به آواتارم (من از اول که در اینترنت بودم و آواتار داشتم مورینیو آواتارم بوده ) نگاه میکنم بدجوری غصه ام میگیره . همیشه الگوم بوده و بهش حسودیم میشه . او را به خاطر اسمش ، قیافه اش ، کراوات های زیبایش ، پالتوهای درازش ، اظهار نظر های عجیبش و موفقیت های بی شمارش دوست دارم و خواهم داشت .
او به چلسی شخصیت داد و مطمئنم اگه چند سال بهش وقت می دادند چلسی رو به افتخارات دیگه هم میرسوند
یادمه وقتی فصل پیش منچستر قهرمان شده بود در واکنشی گفته بود : کاش فصل آینده از فردا شروع شود . این حس مبارزه طلبی تحسین داره به خدا
من مطمئنم چلسی از این بابت پشیمون شده و ضرر خواهد کرد . آبراموویچ به زودی به اشتباه خود پی خواهد برد . من عاشق اظهار نظرهای عجیبش بودم . همیشه توی دفتری که بدین منظور تهیه کردم نقل قولهاش را می نویسم . امیدوارم که هر جا فعالیت می کنه موفق باشه . دیگه نمیتونم چلسی رو بعد از رفتن خوزه عزیزم دوست داشته باشم . شاید اتفاقی که برای لیدز افتادبرای آن ها هم بیفته . من چند تا از تیتر هایی که روزنامه ها براش زدند به همراه نقل قولهاش رو واستون می نویسم .
تیترها : "آن مرد مغرورانه رفت "
"جای تو خالی خواهد بود "
کودتای 20 سپتامبر "
نقل قولهای جالب :
"طعم املت شما به کیفیت تخم مرغ هایتان بستگی دارد . در سوپرمارکت ها و تخم مرغ های درجه یک ، دو و سه وجود دارند . هنگامیکه جنس گران و مرغوب را انتخاب نمی کنید . نباید انتظار یک املت خوشمزه را بکشید" (آخرین اظهار نظر آقای خوش تیپ 3 روز قبل از ترک چلسی "
"در پرتغال برای این نوع بازی ضرب المثلی با این مضمون ساخته اند : تیم از اتوبوس پیاده می شود ، بازی میکند و و دوباره سوار اتوبوس به خانه بر می گردد"( پس از تساوی بدون گل تیمش در برابر تاتنهام)
"او خیلی فضول است . بعضی از بچه ها دوست دارند در خانه بنشینند و با تلسکوپ همسایه های خود را زیر نظر بگیرند ونگر عاشق صحبت درباره ی چلسی است "
"آشنایی با بدعت جدید دشوار است .امکان ندارد مقابل منچستر یونایتد صاحب پنالتی شویم یا این که داوران بخواهند به نفع ما نقطه پنالتی را نشان دهند .واضح صحبت میکنم و اصلا لازم نیست توضیح بیشتری بدهم."
"چلسی بازیکنان بزرگ و البته اگر ناراحت نمی شوید مربی خوش فکری دارد "
بنظر بنده مورینیو ادم دوست داشتنی بود (بر خلاف نظر سایرین) .
واقعا بخاطر غروری که داشت (و داره) دوستش داشتم و دارم .
البته این رفتن برای مورینیو هم خیلی خوب شد .
الان با یه تیم دیگه میتونه خودش رو اثبات کنه و بگه که چلسی فقط با پول ابرامویچ ساخته نشد .
ضمنا گمون کنم چلسی بیشتر ضرر کرد تا مورینیو .
چلسی دوباره میشه همون تیم اشغال.ابراموویچ انقدر احمق من ندیدم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)