آقای استیلی دست شما درد نکنه با این خریدات شیث رضائی و محمد نصرتی.
واقعا گل کاشتی دفاع که نداریم اتوبانه .
بهتره شما برید به دست بوسیت برسی آقای سرمربی !
آقای استیلی دست شما درد نکنه با این خریدات شیث رضائی و محمد نصرتی.
واقعا گل کاشتی دفاع که نداریم اتوبانه .
بهتره شما برید به دست بوسیت برسی آقای سرمربی !
آخ آخ آسیا رو بگو ...
از فصل بعد احتمال زیاد سهمیه های ایران به همون 2 تا برگرده که البته از سرمون زیاد هم هست
این استیلی با این عملکردش (هر چند که خیلی زوده) جواب خیلی محکم و کوبنده ای بود برای اونایی که می گفتن قطبی تیم رو قهرمان نکرد استیلی این کار رو کرد!!!
اونقدر اوضاعمون خرابه که حاضریم علی دایی بیاد و فقط جام حذفی ببریم...
کجایی مصطفی دنیزلی؟!!
+
قیمت باشگاه 45 میلیارد؟؟؟!
دست دولت درد نکنه یه قیمتی گذاشته که هیچ کس جرئت ("...") نکنه بیاد بخره...
نه که ورزشگاه اختصاصی داریم!!!
آقا منم خیلی عصبی هستم ولی خداییش همش نگید استیلی بیچاره مرد و زنده شد .....
به نظر من مشکل کلی و اصلی حبیبه ....
گل پرسپولیس آفساید نبود؟!
نیمه دوم رو فقط دیدم... به غیر از چند صحنه، بازی خواب آوری رو دیدم!! خیابانی هم...!![]()
واقعا نمیدونم چی بگم انقدر اعصابم خورده از تاکتیک های استیلی و بازی بازیکنا -ناهماهنگی بازیکنا و هزاران دلیل که صبر و پیشه گفتنه خیابانی هم عصبانی ترم میکنه درورد بر غیرت کریمی غیرت کامل تو کریمی میتونستیم ببینیم تنها کسی که تو چشماش میتونستی نگرانی و و تلاش و زحمت برای تیمشو ببنی و با جونو دل برای تیم زحمت کشید و همه کاره تیم بعد از گل دوم بود
متاسفم برای تاکتسک های استیلی و ارنج بندی این سرمربی
انگار همه با هم لج دارن .....هیچ کس با هم همکاری نمیکنه هرکی توپ میفته دستش عینه خوره ها میشوته
5 نفر اون جلو منتظره توپن بجای اینکه بازیکنه صاحاب توپ پاس بده عینه توپ ندیده ها شوت میکنه که بچه 5 ساله هم میتونه بگیره
وضعیت دفاع هم که اسف بار
شیث مضخرفترو ضعیف تر از این نمیتونست بازی کنه
فشنگچی که کلا محو بود تو بازی
هاشمیان مثلا از دقیقه 50 به بعد میاد تو بازی برای کمک کنه به تیم در امر گلزنی از کریمی هم که اختلاف سنیشون خیلی کمه خسته ترو بیحال تره
بازم قربونه غیرت و مرامه کریمی برم که فقط برای عشقش به تیم و طرفدارای پر شمارش تو کشور از جونو دل مایه گذاشت
فقط ای کاش ای کاش زودتر گل میزد تا تیم زودتر به خودش بیاد
من دیگه کاره استیلی رو تموم شده میدونم تو این تیم با این وضع اسف بار
2 بازی دیگه ام معلومه چه گلی میخواد به سره تیم بزنه
دلم به حاله طرفدارای عاشقه پرسپولیس از جمله خودم میسوزه که تو این ساعت به عشقه این تیم رفتند تماشاگراش استادیوم با اون همه جمعیت ولی چی بهشون تجویل دادند
وقتی صورته خسته و بی حاله کریمی رو میدیدم اشک تو چشمام جمع میشد که چقدر کاپیتان میتونه زحمت بکشه و چقدر بازیکنای دیگه بی مرامو و بیخیال باشند
پرسپولیس با این وضع بره جلو از مس سرچشمه هم میبازیم شاهین بوشهری که مارو و ورزشگاهش سوراخمون کرد چجوری جلوی تراکتور سازی تبریز عینه موش آبکشیده میشه
دیگه حرفی برای گفتن نمونده.
70 هزار نفر شاهد چسبیدن پرسپولیس به قعر جدول/ همه هو شدند غیر از علی کریمی
ورزش > لیگ برتر - شکست در تهران برابر شهرداری کافی بود تا 70 هزار نفر ، هرچه دلشان خواست به استیلی و بازیکنانش بگویند.
به گزارش خبرآنلاین؛ در میان ناباوری 70 هزار تماشاگر هوادار پرسپولیس ، تیم استیلی یک نمایش ضعیف دیگر را پشت سر گذاشت تا از 3 بازی فقط یک امتیاز بگیرد. در بازی برابر شهرداری که همه گمان می کردند مصافی ساده برای بهتر شدن شرایط تیم باشد ، آنها در دقیقه 46 مسابقه غافلگیر شدند و با خوردن دو گل ، همه چیز را باختند. در نیمه اول حملات پرسپولیس به جایی نرسیده بود و تک و توک می شد شنید که نام دایی فریاد می شود و شعارهایی هم علیه پرسپولیس به گوش می رسید. در دقیه 46 وقتی میثم بائو دروازه پرسپولیس را باز کرد ، همه شوکه شدند. لحظه ای اعتراض ، فحاشی و سپس تشویق شدید تیم شنیده شد اما این تمام فاجعه نبود.
در ادامه بازی وقتی وریا غفوری با شوتی سهمگین طاق دروازه پرسپولیس را فرو ریخت دیگر بغض جمعیت ترکید. فریادها تمام شدنی نبودند. همه ارکان تیم فحش خوردند غیر از علی کریمی. علی کریمی که یکتنه انگار برابر حریف بازی می کرد و در دقیقه 90 بود که او توانست یکی از گل های خورده را جبران کند. حالا پرسپولیس با یک امتیاز از سه بازی یک پله فقط از مس سرچشمه بالاتر است.
استیلی بدتری شب زندگی اش را تحمل کرد و اگر در بازی با آمریکا اشک شوق می ریخت ، این بار چشمان خیسش دلیلی دیگر داشت. دلیلی که شاید بهترین توصیفش همان بود که جواد خیابانی گفت:« شاید خوب نباشد که استیلی را اینگونه بی غیرت بنامیم . شاید او در مربیگری موفق نبوده و یا شاید باید زمانی بیشتر در اختیارش گذاشت. »
در پایان بازی بود که جمعیت شعار می دادند؛ کریمی با غیرت ، پرسپولیس بی غیرت. یار شماره 8 هم درحالی که همه هم تیمی هایش هو می شدند و او تشویق درکنار لشکر شکست خورده اش به سوی رختکن می رفت و می شد دید که هم تیمی هایش ، همه حتی وحید هاشمیان که از فریادهای اعتراض کلافه بودند ، داشتند غر می زدند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بد بودیم خیلی بد...
چاره ای نیست جز انتظار
...
...
پی نوشت: کریمی عزیز مرسی به خاطر احترامی که براي خودت و مردم قائلي... خدا قوت
چرا فکر کنم افساید بود
................................
تا حالا سابقه داشته پرسپولیس 17 باشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نتیجه رو اینطور باید اعلام کرد :
علی کریمی 1 - شهرداری تبریز 2
این خیابانی هم داره برای 70 هزار نفر تکلیف روشن میکنه .
بازی پرسپولیس یه طرف گزارش مسخره این پاچه خوار یه طرف .
تویه نمایش دوربین اول به نظر من کاملا آفساید بود . حالا باز هم باید دید .
در مورد بازی امروز سکوت کنیم بهتره !! بازیکنان ضعیف بازی کردن ، خیلی ضعیف ! و نتیجه اینکه از شهرداری تبریز در ورزشگاه آزادی مقابل 70-80 هزار نفر تماشاگر باید دو گل بخوریم ! جز کریمی کی بازی می کرد ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)