تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 186 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

منچستریونایتد - آرسنال | هفته سوم پریمیر لیگ
    Match Preview

امروز بعدظهر طرفداران دو تیم پرهوادار فوتبال جزیره در ورزشگاه اولدترافورد به مصاف هم می روند. بازی ای که با وجود اینکه در هفته سوم پریمیر لیگ انجام میشود، از حساسیت لازم برخوردار است.

مروری بر فصل گذشته:
    فصل گذشته برای آرسنال فصل خوبی نبود. آنها در پریمیر لیگ با وجودی که در مقطعی از فصل 19 هفته را نباختند و در طی فصل 19 هفته در جاگاه دوم بودند، نهایتا در پایان فصل پس از چند تساوی و شکست، به رتبه چهارم بسنده کردند (پایینتر از سیتی) تا به عنوان تیم چهارم انگلستان لیگ قهرمانان این فصل را از دور پلی آف آغاز کنند.
    در لیگ قهرمانان به تیم قهرمان دوره گذشته برخورد کردند و با وجود ارائه بازی فوق العاده در امارات و شکست بارسلونا نهایتا حذف شدند.
    در اف ای کاپ نیز در دور ششم به سدی به نام منچستریونایتد برخورد کردند که در جام حذفی هم تیم ونگر نتواند نتیجه مطلوب را کسب کند.
    و نهایتا در لیگ کاپ در کمال تعجب در فینال در دقیقه 89 بازی را به بیرمنگام واگذار کنند.

این در حالی است که منچستریونایتد با قهرمانی در پریمیر لیگ، نائب قهرمانی در CL حضور در بین چهار تیم پایانی اف ای کاپ و قهرمانی کامیونیتی شیلد فصل بسیار خوبی را سپری کرد.

فصل نقل و انتقالات:
    آرسنال از جهتی فصل نقل و انتقالات خوبی داشت و از جهتی فصل نقل و انتقالات برای طرفداران این تیم کابوس وار بود.بخش مثبت این است که آرسنال توانست با فروش و جذب بازیکنان درآمدی 45 میلیون پوندی را کسب کند. اما بخش منفی رفتن مهره های کلیدی این تیم بود که خروج این تعداد مهره از یک تیم، هر طرفداری را نگران می کند. رفتن کلیچی و امانوئل ابوئه به ترتیب به منچستر سیتی و گالاتسرای و انتقال پرسرو صدای دو مهره ارزشمند یعنی سسک فابرگاس و سمیر نصری به بارسلونا و منچسترسیتی، چهار بازیکن سرشناس این تیم بود که از در خروجی باشگاه آرسنال خارج شدند. به این لیست گروهی از بازیکنان آزاد و قرضی رو هم میشه اضافه کرد که این میان میتوان از رفتن قرضی دنیلسون و کارلوس ولا را نام برد.

همچنین توپچی های لندن 6 بازیکن را به خدمت گرفت که جز جروینیو وینگر چپ جدید ساحل عاجی آرسنال، مابقی بازیکنان جوان و زیر 20 سال هستند که قرار است دوباره تیم بازیکن ساز لندنی این گروه از بازیکنان را به عنوان چهره به دنیای فوتبال معرفی کند. در میان این بازیکنان جوان، چمبرلین مهاجم آینده دار فوتبال انگلیس که با تئو والکات مقایسه می شود، با مبلغ بالای 12 میلیون پوند از سوتهمتون به آرسنال پیوست. نکته جالب در خرید های آرسنال این است که دو بازیکن از این جمع از آکادمی فوتبال بارسلونا جذب شدند.

درباره فصل نقل و انتقالات منچستریونایتد هم به تفصیل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت شد.

دیدارهای پیش فصل:
    آرسنال دیدار های پیش فصل خود را با دو دیدار در مالزی و چین با تیم های آسیایی آغاز کرد و آنها را با برد سپری کرد و پس از پیروزی اش در برابر کلن در آلمان به لندن برگشت تا جام امارات را با حضور تیم های پی اس جی، نیویورک رد بولز و بوکا جونیورز شروع کند. ارسنال در دو دیدار خودش مقابل بوکا و نیویورک رد بولز با درخشش فن پرسی با تساوی تمام کرد که نهایتا سوم شود. توپچی های لندن در آخرین دیدار پیش فصل خودشون در جام اوزه بیو 2-1 مغلوب بنفیکا شدند تا سرانجام دیدار های پیش فصل آرسنال با سه پیروزی، دو تساوی و یک شکست به اتمام برسد.
    ضمن اینکه در آغاز فصل جدید آرسنال با شکست اودینزه در دیدار رفت و برگشت پلی آف لیگ قهرمانان پا به مرحله گروهی این رقابت ها گذاشت.

درباره دیدارهای پیش فصل یونایتد هم به تفصیل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحبت شد.

شروع پریمیر لیگ:
    شروع فصل جدید لیگ برتر هر چقدر برای منچستریونایتد خوشایند بود، برای آرسنال ناخوشایند بود.
    یونایتد در دو دیدار ابتداییش وستبرومویچ را در خانه خودش 2-1 و تاتنهام را در OT با نتیجه قاطع 3-0 شکست داد تا نشان دهد هدفش قهرمانی شماره بیستم است. شکوفایی ولبک، کلورلی، آمادگی رونی و نانی و خوب بودن خرید های جدید یونایتد خصوصا یانگ و جونز کاملا هواداران شیاطین سرخ را به فصل جدید امیدوار کرد.

اما آرسنال در دیدار ابتداییش در سنت جیمز پارک به تساوی بدون گل رضایت دهد و در دیدار دومش مقابل لیورپول 2-0 در امارات شکست خورد تا شکست را این فصل خیلی زود تجربه کند. گل به خودی رمزی و اخراج فریمپونگ صدای طرفداران آرسنال را در این بازی در آورد.

البته پیروزی مقابل اودینزه خصوصا در خانه این تیم، روحیه را به جمع بازیکنان و طرفداران این تیم باز گردانده است.

آخرین ملاقلات:
    دو تیم فصل گذشته سه بار با هم رو به رو شدند که تیم ها بازی های خانگی حریفشان را شکست دادند. اولین بازی فصل گذشته ی این دو تیم، یونایتد توانست در تئاتر رویاها با تک گل پارک آرسنال را شکست دهد.

دومین بازی این دو تیم جام حذفی بود که یونایتد بار دیگر توانست مقابل تیم آرسن ونگر به پیروزی برسد. دو گل یونایتد را فابیو و وین رونی به ثمر رساندند. در این بازی آنتونیو والنسیا بعد از 6 ما مصدومیت در ابتدای نیمه دوم وارد ترکیب تیم شد، ترکیب تیمی که جای خالی مصدومانش بیشتر به چشم میومد. از دیگر اتفاقات مهم بازی آسیب دیدگی شدید ژورو در اواخر بود در شرایطی که آرسنال هر سه تعویضش را انجام داده بود.

آخرین ملاقات این دو تیم برمیگرده به هفته 35 لیگ برتر فصل قبل که آرسنال توانست با تک گل رمزی توانست یونایتد را در روزهای پایان فصل شکست دهد تا دیگر مدعی قهرمانی یعنی چلسی امیدوار شود برای کسب قهرمانی. نکته حساس این دیدار صحنه خطای کلیچی در محوطه جریمه بر روی اوون بود که داور اعتقادی به پنالتی نداشت.

غایبین:
    کاپیتان نمانیا ویدیچ با مصدومیت از ناحیه ساق پا برای چهار هفته غائب خواهد بود و طبیعتا ین بازی را از دست خواهد داد. مصدومیت کتف رافائل هم باعث شده علاوه اینکه این بازی را از دست دهد، دو ماه از میادین به دور باشد. این در حالی هست که مصدومیت مچ پای والنسیا هم هنوز بهبود نیافته و به این بازی نخواهد رسید. ضمن اینکه عملکرد خوب اوانز و جونز خصوصا در بازی گذشته باعث شده سر الکس زمان بیشتری را به ریوفردیناند برای سپری کردن دوران ریکاوری از مصدومیت همسترینگ بدهد.

اوضاع آرسنال هم از نظر مصدومان و محرومان مطلوب نیست. جک ویلشر (مصدومیت از ناحیه مچ پا) مصدوم آرسنال است و الکس سانگ، امانوئل فریمپونگ و جروینهو محرومان آرسنال هستند.

کارت زردی ها:
    یانگ از منچستریونایتد و روسیچکی از آرسنال تک اخطاری های هر دو تیم هستند.

کلیدی ترین مردان دو تیم:
    به نظر میرسه مهاجمین هر دوتیم یعنی وین رونی و رابین فن پرسی مردان کلیدی برای دیدار امروز باشند. وین رونی ای که از اواسط فصل تا پایان فصل گذشته توانست خودش رو نزدیک کند به رونی فصل 10-2009، در ابتدای این فصل توانست با زدن دو گل در دو دیدار ابتدایی منچستر، تاثیر گذاری خودش رو در تیم ثابت کند.

از طرفی کاپیتان رابین فن پرسی که با رفتن فابرگاس تمام امید هواداران آرسنال به این تیم است، در فصل گذشته توانست در 19 بازی ای که از ابتدا در ترکیب آرسنال حاضر بود، 18 گل به ثمر برساند. میتواند امروز به رکورد گلزنی در 9 بازی متوالی دست یابد و گلزنی خودش و ارسنال در لیگ برتر این فصل را آغاز کند.

داور:
    هاوارد وب داور چهل ساله و مشهور انگلستان، این دیدار را سوت خواهد زد. پیش تر در فصل گذشته این داور بازی های خانگی یونایتد مقابل چلسی و لیورپول را قضاوت کرده بود.

نویسنده مقاله: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منابع مقاله: سایت رسمی باشگاه منچستر یونایتد - ویکیپدیای انگلیسی - سایت espn

پ.ن: به امید پیروزی

2. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirhoseinmehri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بازی ساعت چنده؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

فرگوسن: من اجازه نمی دهم تیمم مانند آرسنال 6 سال بدون جام بماند
    آرسنالی ها از سال 2005 هیچ جامی به دست نیاورده اند

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، در آستانه دیدار تیمش مقابل آرسنال اعلام کرد هرگز اجازه نمی دهد شیاطین سرخ 6 فصل بدون جام بمانند.

آرسنالی ها از سال 2005 هیچ جامی به دست نیاورده اند. البته آنها می توانستند فصل گذشته جام اتحادیه را فتح کنند اما در فینال مغلوب بیرمنگام شدند تا یک فصل بدون جام دیگر را پشت سر بگذارند.

فرگوسن در این مورد به خبرنگاران گفت:" من اجازه نمی دهم چنین اتفاقی برای منچستریونایتد رخ بدهد."

آرسن ونگر در چند هفته اخیر مورد انتقادات زیادی قرار داشته؛ هرچند صعود به مرحله گروهی لیگ قهرمانان کمی از این انتقادات کاسته است.

ابن در حالی است که منچستری ها همچنان به قهرمانی های شان ادامه می دهند و فصل پیش هم نوزدهمین قهرمانی شان در لیگ جزیره با به دست آوردند.

" من هرگز به چنین چیزهایی فکر نمی کنم. آرسن راه خودش را می رود و من هم راه خودم را. هرکسی بهترین کاری که به آن اعتقاد دارد، انجام می دهد. ونگر هم همین طور است.سبک مربیگری او متفاوت است."

لینک منبع خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پیش بازی منچستریونایتد- آرسنال: نبرد در الدترافورد
    آرسنالی ها اکنون برای انجام دیداری راهی الدترافورد خواهند شد که همیشه یکی جذاب ترین دیدارهای لیگ برتر بوده اما هیچ وقت تا این اندازه همه روی پیروزی منچستریونایتد هم نظر نبودند

سایت گل - دیدارهای هیجان انگیز این فصل لیگ برتر انگلیس خیلی زودتر از آنچه انتظار داشتیم، از راه رسید. بعد از دیدارهای هفته قبل آرسنال- لیورپول و منچستریونایتد- تاتنهام، حالا نوبت به نبرد منچستریونایتد و آرسنال رسیده؛ و این در حالی است که تنها سه هفته از این رقابت ها را سپری می کنیم.
    یونایتدها در این دیدار به دنبال سومین پیروزی پیاپی شان هستند تا بتوانند به رکورد صد در صد پیروزی های شان ادامه بدهند اما در مقابل توپچی ها که از دو دیدار قبلی، تنها یک امتیاز کسب کرده اند، کار دشواری برای کسب اولین پیروزی فصل دارند.
    البته با پیروزی مقابل اودینزه و راهیابی به مرحله گروهی لیگ قهرمانان، فشارها تا اندازه زیادی از روی مردان ونگر برداشته شده است. به ویژه با بازی درخشانی که در "فریولی" به نمایش گذاشتند، تا اندازه ای اعتماد به نفس از دست رفته شان را به دست آوردند.
    آرسنالی ها اکنون برای انجام دیداری راهی الدترافورد خواهند شد که همیشه یکی جذاب ترین دیدارهای لیگ برتر بوده اما هیچ وقت تا این اندازه همه روی پیروزی منچستریونایتد هم نظر نبودند.
    نتایج دو هفته ابتدایی نشان می دهد که شاگردان فرگوسن باید در شرایط خوبی قرار داشته باشند. به ویژه بعد از پیروزی 3-0 هفته گذشته مقابل تاتنهام که موجب شد رکورد شکست ناپذیری آنها در دیدارهای خانگی که از فصل پیش آغاز شد، همچنان ادامه پیدا کند.
    شیاطین سرخ همچنین با این پیروزی 6 امتیازی شدند و در پایان هفته دوم در کنار رقیب همشهری، منچسترسیتی و وولوز، در صدر جدول قرار گرفتند.
    فرگوسن در این دو هفته در غیاب چند ستاره اصلی اش از بازیکنان جوانی مانند دنی ولبک و فیل جونز استفاده کرد و آنها نیز به خوبی به اعتماد سرمربی شان پاسخ دادند اما در آستانه دیدار مقابل آرسنال، سرمربی اسکاتلندی برای انتخاب ترکیب اصلی با دردسرهایی روبروست.
    خاویر ارناندز بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، بار دیگر به ترکیب تیم بازگشته و اکنون می تواند در ترکیب اصلی قرار بگیرد اما دنی ولبک با بازی درخشانی که در دیدار مقابل تاتنهام به نمایش گذاشت، تصمیم گیری را برای فرگوسن دشوار کرده است.
    ریو فردیناند نیز بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت همسترینگ، بار دیگر شرایط بازی را پیدا کرده و آنتونیو والنسیا نیز که به دلیل مشکل قوزک پا از میادین دور بود، به تمرینات برگشته اما نمانیا ویدیچ باید یک ماه دیگر برای پشت سر گذاشتن مصدومیتش صبر کند و رافائل نیز که دچار در رفتگی شانه شده بود، وضعیت مشابهی با کاپیتان تیم دارد.

آرسنال
    آرسنالی ها به خوبی می دانند که شکست در دیدار امروز به معنای فاصله 8 امتیازی با منچستریونایتد در هفته سوم فصل است؛ فاصله ای که اگرچه با توجه به هفته های زیاد باقی مانده جبران شدنی است اما مشکلات توپچی ها را بیش از پیش آشکار خواهد کرد.
    شاگردان ونگر در دو هفته ابتدایی، یک تساوی بدون گل مقابل نیوکاسل کسب کردند و سپس در خانه 2-0 مغلوب لیورپول شدند. آماری که برای آرسنال که همیشه یکی از هجومی ترین تیم های جزیره بوده، بسیار ناامیدکننده است.
    در واقع به نظر می رسد فصل هنوز برای ونگر و شاگردانش آغاز نشده و هنوز سایه بازار نقل و انتقالات روی این تیم سنگینی می کند. سمیر نصری که هفته پیش مقابل لیورپول به میدان رفت، حالا دیگر بازیکن مچسترسیتی محسوب می شود و پیش از آن هم فابرگاس "امیریتس" را ترک کرده بود. تنها چهار روز تا پایان فصل نقل و انتقالات باقی مانده و طرفداران آرسنال منتظرند تا ببینند ونگر در این چند روز، با 90 میلیون پوند بودجه ای که در اختیار دارد، برای تقویت تیمش چه خواهد کرد.
    از سوی دیگر بحران مصدومیت نیز این فصل زودتر از هر زمان دیگری به سراغ تیم ونگر آمده و این کار را برای سرمربی توپچی ها دشوارتر کرده است؛ و البته سه بازیکن آرسنال نیز به دلیل محرومیت نمی توانند تیم شان را در این دیدار همراهی کنند. ژروینیو و امانوئل فریمپونگ به دلیل اخراج شدن در دیدار مقابل نیوکاسل و لیورپول، از دیدار امروز محروم هستند و الکس سونگ نیز به دلیل درگیری با جوئی بارتون در هفته اول، برای سه جلسه از همراهی آرسنال محروم است. به این ترتیب با توجه به مصدومیت جک ویلشر و آبو دیابی، ونگر اکنون تنها آرون رمسی را به عنوان هافبک مرکزی در اختیار دارد.
    اما در خط دفاعی احتمالا کوشیلنی می تواند بعد از غیبت در دیدار مقابل اودینزه به دلیل مصدومیت، در این دیدار بار دیگر در کنار فرمائلن قرار بگیرد.

ترکیب احتمالی دو تیم:
    منچستریونایتد: ده خه آ، اسمالینگ، فردیناند، جونز، اورا، نانی، کلورلی، اندرسون، یانگ، رونی، ولبک
    آرسنال: شچسنی، سانیا، فرمائلن، کوشیلنی، جنکینسون، رمسی، ژورو، روسیسکی، والکات، آرشاوین، فن پرسی

لینک منبع خبر:
    کد:

فابیو کاپلو: فیل جونز یک استعداد فوق العاده است
    این مدافع 19 ساله که در همین تابستان از بلکبرن به منچستریونایتد پیوست، در همین مدت کوتاه بازی های بسیار درخشانی در ترکیب شیاطین سرخ به نمایش گذاشت

سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، فیل جونز، مدافع جوان منچستریونایتد را مورد ستایش قرار داد و او را "استعدادی مانند جک ویلشر" توصیف کرد.

این مدافع 19 ساله که در همین تابستان از بلکبرن به منچستریونایتد پیوست، در همین مدت کوتاه بازی های بسیار درخشانی در ترکیب شیاطین سرخ به نمایش گذاشت و نشان که می تواند به خوبی جای ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ را پر کند.

حتی سرمربی ایتالیایی سه شیرها نیز تحت تاثیر بازی این مدافع جوان قرار گرفته است. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" جونز استعدادی مانند ویلشر است. او بازیکنی است که می تواند در هر سطحی بهترین بازی ها را به نمایش بگذارد. او همیشه آماده گرفتن توپ است.

پیدا کردن بازیکنی جوان که بتواند با اعتماد به نفس بالا بازی کند، اصلا کار ساده ای نیست."

کاپلو همچنین تاکید کرد که علی رغم استعداد بالای جونز، او نیاز به تجربه بیشتری دارد تا بتواند به مدافعی کامل تبدیل شود.

" باید صبر کرد. او تا به حال تنها یک بازی در لیگ برتر انجام داده و چند دقیقه در ومبلی بازی کرده است. او نیاز به بازی های بیشتری برای منچستریونایتد دارد

او من را به یاد اولین بازی های ویلشر برای آرسنال می اندازد. او در بازی اش خوب بود و بعد بهتر و بهتر شد و بعد از چند ماه به بالاترین سطح رسید. من فهمیدم که او آماده بازی در تیم ملی است."

لینک منبع خبر:
    کد:

5. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ساعت 7.30 به وقت ایران

7. 2 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

هارگریوز: من برگشتم!

این هافبک انگلیسی بدشانس،که تابستان توسط باشگاه منچستر یونایتد بازیکن ازاد اعلام شد.در حال حاضر در حال بررسی گزینه های خود هست از جمله پیشنهادی که باشگاه وست بروم به او داده است.
    وی گفت:"من برگشتم.و باور دارم که میتوانم به سطحی که قبلا بودم برسم.اوضاع بدنم خوب است و مشکلی از ناحیه زانو ندارم.من فقط فشار بزرگی رو شونه هام احساس میکنم چون 3 سال از میادین دور بودم و مردم فکر میکنن که من مردم!من اینو درک میکنم .وقتی که بعد 5 دقیقه تو بازی با وولوز بیرون رفتم مردم با خود میگفتن "مشکل این پسر چیه؟""ایا شوخیش گرفته؟"اون اولین بازی من بعد دو سال بود.
    من اول میخوام چند بازی تمرینی انجام بدم و بعد هیجان زده بشم.اما در حال حاضر دوست دارم که فکر کنم که میتونم این فصل 40 بازی انجام دهم.من امیدوارم که به ترکیب انگلیس در یورو 2012 برسم."
    اوون هارگریوز تائید کرد که او به یونایتد اعلام کرده بوده که حاضر است بدون دریافت هیچ پولی برای ان ها بازی کند.
    "من ان ها را سرزنش نمیکنم که به من اجازه دادن برم.من ان را میفهمم.شما به نقطه ای میرسید که باید بگید" این جواب نمیدهد،زندگی ادامه دارد و شما را بعد میبینم".
    دیوید گیل مرد فوق العاده ایست همچنین مدیر خوبی هم هست .در مورد رئیس هم هیچگونه دشمنی وجود ندارد.قطعا او هم بسیار ناامید شده همانطور که من هم شدم.
    من به رئیس گفتم که امسال می خوام 40 بازی انجام دهم.او گفت که مطمئن است که من میتونم دوباره بازی کنم ولی میخواد به جوانان تیم فرصت دهد .زمانی که من برایش بازی میکردم او عالی بود.
    او یک مربی بزرگ است .او بهترین است.
    انجا یک باشگاه بینظیره ،اعضای پشت صحنه،کادر پزشکی همه فوق العاده ان و من با چند تا از ان ها دوست هستم.
    در مقطعی من پیشنهاد دادم که بدون دریافت پول بازی کنم فقط برای اینکه در باشگاه بمونم.اما ان ها گفتن"تو واقعا نمیخوای ان را انجام دهی"و احتمالا حق با ان ها بود.
    در سه سال گذشته من هر جلسه تمرینی که داشتم ضبط کردم.من از ان ها استفاده میکردم برای انکه به یونایتد نشان دهم زمانی که هشت ماه در کلورادو بودم درمانم چگونه پیش میرفت.
    من ان ها را در یوطیوب گذاشتم چون حجمشان زیاد بود و نمیتونستم به بعضی باشگاه ها یا ادم های مشخصی ایمیل کنم.من میدونم که وقتی اینکار را کردم سر و صدای زیادی بین مردم کرد اما من اهمیت نمیدم.مسئله ی بزرگی نیست."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:
    ستایش رئیس از برباتوف

در تابستان امسال شایعات زیادی درباره اقای گل فصل پیش انگلستان وجود داشت مبنی بر اینکه او منچستر را ترک میکند ولی او اعلام کرد که می ماند و برای حضور در ترکیب تیم میجنگد.
    با فرم خوب ولبک و بازگشت چیچاریتو و اوون ، مهاجم بلغاری کار سختی در پیش دارد.
    سر الکس می گوید:"برباتوف بینظیر بوده ،او به خوبی اوضاع را اداره کرده و حتی یک ذره هم شکایتی نکرده است.
    او واقعا بازیکن حرفه ای است و نقش خودش را بازی خواهد کرد،مثل تمام بازیکنان تیم.در حال حاضر شاید بازی نکند چون فاصله بین بازی ها خوب هست و فرصت برای استراحت وجود دارد ولی بعد دو هفته وقفه برای بازی های ملی ،مسابقات اروپایی شروع میشه و ان وقت بربا هم بازی میکند چون او تجربه و استعداد کافی برای اینکه نقش بزرگی در تیم داشته باشد دارد.
    ما چند درخواست برای فروش او داشتیم ولی من قصد این کار را ندارم،به هیچ وجه.
    او مهاجم طراز اولیست و من باید بگم که هیچ گونه شکایتی از او نشنیدم.او به خوبی اوضاع را اداره کرد و عزم راسخی دارد.
    هیچ کس بیشتر از بربا ان شب(فینال ومبلی) ناامید نبود،اما او هیچ مشکلی درست نکرد."

لینک منبع خبر:
    کد:
    به نقل از:
    کد:

9. 3 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

دوستان یک خواهش دارم
    سایتی نیست که بشه بازی های دهه 90 منچستر رو بطور کامل ازش دانلود کرد ؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

راستی دوستان یه نکته ای از بازی قبل:

جوانترین ترکیب تاریخ یونایتد (یا حداقل یکی از جوانترین ترکیب ها) در بازی با تاتنهام:

Manutd vs Tottenham 2011
    Manutd vs Hull 2009
    Manutd vs Bolton 1995

12. 4 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ترکیب تیم ها هم اومد:

کد:
    کد:

14. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

راستی دوستان یه نکته ای از بازی قبل:

جوانترین ترکیب تاریخ یونایتد (یا حداقل یکی از جوانترین ترکیب ها) در بازی با تاتنهام:

Manutd vs Tottenham 2011
    Manutd vs Hull 2009
    Manutd vs Bolton 1995
    ننوشته که دقیقا میانگین سنی چقدر بوده !؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ننوشته که دقیقا میانگین سنی چقدر بوده !؟
    نه.. من این موضوع رو تو تاپ گل خوندم... البته سایت رسمی باشگاه هم یه اشاره جزئی ای بهش زده بود... فکر کنم میانگین سن 23 سال بوده.

17. 2 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •