حتی اگه کشور رو ایران انتخاب وزبان رو فارسی کنم بازم نمیشه ؟؟؟
حتی اگه کشور رو ایران انتخاب وزبان رو فارسی کنم بازم نمیشه ؟؟؟
چیکار میکنه این guide ?
جدول پخش برنامه هارو میده.بعد روی هر برنامه ای که خواستی کوک میکنی زمان شروع برنامه تلویزیون روشن میشه یا کانال دیگه ای باشه می پره به اون کانال تنظیمی وقابلیتهای دیگه ...
سلام دوست عزیز
من تلویزیون ex520 40اینچ از پیرانشهر بدون گارنتی گرفتم . ساخت مالزیه . الان قیمت بدون گارانتیش در حدود 1250000 در میاد. خیلی هم ازش راضیم . اگه میخواهی بگیری با توجه به بودجه ات حتماً بگیر پشیمون نمیشی.
سلام
یکی از رفیقام می خواد این تی وی رو بخر البته 40EX520 رو
الان قیمتش چنده؟
تو همین رنج قیمت مدلی بهتر سراغ دارین حالا برندش مهم نیست
از رو فلش چه پسوند های رو پخش میکنه هم صوتی و هم تصوری
گیرنده دیجیتال داره دیگه؟
LAN هم داره دیگه ؟
DLNA هم داره و فکر میکنم یه اداپتور می خواد که باید جدا بخریم درسته؟ قیمت اداپتورش چنده
3D که نیست؟
خیلی ممنون
سلام
خیلی فوری
دوست من یک تلویزیون 40ex720 داره از دیروز 2 خط آبی عمودی ویکی افقی نازک روی صفحش افتاده. آیا خود به خود درست میشه یا اینکه پنل خراب شده. اگه کسی میتونه کمک کنه سریعتر خبر کنه ممنون میشم
آقا این تلویزیون یا حالا هر تلویزیونی از سونی که بدون گارانتی هم میگیریم ، از کجا بدونیم آکبنده و کارکرده نبوده ؟؟؟؟؟ اینو ده جا تو این فروم پرسیدم ولی کسی جواب نداده !!!!! میشه کمک کنید ؟؟؟ ممنون
دوستان بعد از اینکه کانالهای دیجیتال را با انتخاب سنگاپور و زبان انگلیسی سرچ کردم راهی داره که دوباره منوی دستگاهع رو فارسی کنم؟کانالهای دیجیتال رو چجوری میشه مرتب کرد چون تو منوی ردیف کردن کانالها هرکاری میکنم کانال ده بعد از کانال دو میاد
کسی تو اصفهان با افت کیفیت مواجه شده یا احیانا قطعی دیجیتال الان تو تیوی من سیگنال کوالیتی صفره مطلقه سیگنال سترینگ هم یه 60 تا 70 ماله فرستنده اشت یا آنتم رفته به گاف؟ تو اصفهان کسی امشب همچین مشکلی نداشته
دوستان بعد از اینکه کانالهای دیجیتال را با انتخاب سنگاپور و زبان انگلیسی سرچ کردم راهی داره که دوباره منوی دستگاهع رو فارسی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)