تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 171 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ماله من اصلا گارانتی نداره از کجا میتونم بفهمم ریفیر هست یا نه ؟
    از چک کردن سرویس تگ دستگاه در سایت دل.
    زیر لپ تاپت سرویس تگ هست و روی باطری و زیر باطری و روی شارژر هم عین همون هست.
    سرچ کن توی همین فوروم یه تاپیک جامع در مورد ریفر بودن و نبودن وجود داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کسی جواب سوال منو نمیدونه ؟!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز دستگاه من زیگورات هست .بیا لطفا درست کن . این چه حرفیه ؟؟؟ واسه اینکه جنستون رو خراب نکنید این حرف هارو نزنید . مشکل از کاربر هست یعنی چی ؟؟؟؟؟ یه توضیحی بدین .

باتشکر احسان
    خب دوست عزیز دقیقا الان مشکل شما چیه ؟
    منظورم از مشکل کاربر اینه که مثلا خیلیا میگن بلوتوث مشکل داره یا خیلیا میگن گراف سوئیچ نمیشه ؟ ببین دوست عزیز دل 3 نوع بلوتوث برا 5110 داره . اول باید نوع بلوتوث رو تشخیص داد و بعد درایور خودش رو نصب کرد . یا گرافیکش بررا همه بازیا جواب میده الا pes2011 تو 64 بیتی که اونم با دانلود درایور از سایت انویدیا مشکل حل شده . حالا اینا خوبن بعضیا درایور رو نصب نکردن یا مشکل نرم افزاری دارن و نمیتونن حل کنن میزارن تقصیر لپ تاپ
    سرویس تگ دستگاهتون رو هم بزارید
    Last edited by farhad moradi; 20-10-2011 at 01:05.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون.
    من این مشکل موبایل رو با 3 تا 5110 دیگه هم تست کردم همینطور بود یا نور مانیتور کم میشد یا ری استارت میشد یا استند بای...یکی از دوستانم هم توی همین فوروم این مشکل رو داره.
    لپ تاپ خودم گارانتی مادیرانه.
    اون یه سه تا دیگه هم همشون گارانتی رسمی هستند.
    لپ تاپ خودم ریفر نیست و گارانتی بین الملل هم داره.
    به نظر من کلا دل کیفیت خوبی دیگه نداره و اون دل قدیم نیست.
    از خیلی مواردش راضی ام اما خوب اینهاش اذیتم میکنه...
    والا بلا ما اینطور مشکلاتی رو اصلا ندیدیم . همین پست رو که دارم مینویسم با 5110 داداشم دارم مینویسم. کم هم نفروختیم که بگید حالا شانس داشتید

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان.می شه بگید وقتی service tag رو وارد می کنیم به جز قسمت configuration اگه ریفورب باشه از کجا می شه فهمید؟مثلا عبارت خاصی می نویسه و کجا می نویسه و اگه مثلNo service warranty نوشته باشه معنیش ریفوربه؟من واسه یکی می خوام بگیرمممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان.می شه بگید وقتی service tag رو وارد می کنیم به جز قسمت configuration اگه ریفورب باشه از کجا می شه فهمید؟مثلا عبارت خاصی می نویسه و کجا می نویسه و اگه مثلNo service warranty نوشته باشه معنیش ریفوربه؟من واسه یکی می خوام بگیرم.راستی مدل congige رو تو سایت نمی زنه؟منظورم مثل device manager ه که برند سخت افزار رو هم می نویسه.اخه اینجوری نمی شه فهمید قطعه عوض شده یا نهومثلا هارد و رم رو فکر کنم بند مربوطه رو نمی نویسه.فروشگاه زیگورات تو پاسا÷ پارسیان یا ایران هست؟به نظرتون فرقی نمی کنه گارانتی رو از خود نمایندگی بیگیریم یا فروشگاه هایی که مثلا گارانتی زیگورات دارن؟ممنون از راهنمایی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

زیگورات در پاساژ پایتخته
    ______

با سلام چندباره !
    من دو سه روزه این لپ تاپ 5110 رو خریدم ، البته کانفیگ core i7
    چندتا سوال داشتم ، من همه درایورهام رو نصب کردم ، جز intel wireless display management که نصب نمیشه و یه کادر با نوشته finish میاد !!

1- سوال اولم اینه که چرا intel wireless display management نصب نمیشه ؟ آیا باید حتما به تلویزیون وصل کنیم یا .. ؟ اصلا کاربردش چیه؟

2- من وایرلسم نصبه ، با fn و f2 روشنش میکنم و اوکیه. اما نمی تونم با یه برنامه ای یا چیزی ، مثلا بگردم دنبال وایرلسهایی که توی ساختمونمون هست یا حتی وایرلس گوشیم !! چطور باید بگردم ؟

ممنون میشم جواب بدید.

8. این کاربر از maysamsami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aliabolhasni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام بر همه
    من یه مشکلی برام پیش اومده اینه که موقعه بازی مافیا 2 بعد از 15دقیقه لپ تاپم داغ میکنه و خاموش میکنه ولی تو کار های دیگه خاموش نمیکنه و داغ هم نمی کنه مدل n5110 i7 ممنون میشه اگه سریع کمک کنید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا بلا ما اینطور مشکلاتی رو اصلا ندیدیم . همین پست رو که دارم مینویسم با 5110 داداشم دارم مینویسم. کم هم نفروختیم که بگید حالا شانس داشتید
    دوست عزیزم من کاری به فروش شماندارم....و قصدم زیر سوال بردن این مدل و برندنیست و یا پایین آوردن بازار سود شما.....
    من دیروز گارانتی مادیران بودم و با کارشناسش حرف زدم و اونم ضمن تایید حرف من گفت که روی خیلی از مدلها ما این مشکل امواج الکترومغناطیسی رو داریم و نمیشه کاریش کرد و به نوع طراحی سازنده مربوط میشه.
    علی ایحال اینکه شما هزارتا فروختید و سالم بوده خوشا به حال مشتری هاتون و البته سودشما چون شانس ما بعد یک هفته این لپ تاپ اینطور دست مارو گذاشته تو پوست گردو....

11. این کاربر از hootas23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظرتون فرقی نمی کنه گارانتی رو از خود نمایندگی بیگیریم یا فروشگاه هایی که مثلا گارانتی زیگورات دارن؟ممنون از راهنمایی
    نه دوست عزیز فرقی نمیکنه . فقط لیبل گارانتی رو چک کن. از نماینده ها هم بگیری بهتره. قیمتو با سایت هم چک کن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •