آیفون 4s با اون عظمتش مشکل آنتن دهی
: )))))))))))))))))))))))))))))
فن های اچ تی سی فن بازی هم بلد نیستن متاسفانه : )))))))))))))
قوی ترین آنتن واسه 4اس ــه ، چه طور مشکل آنتن دهی؟؟؟
عدم پشتیبانی از بلوتوث و فلاش پلیر
بلوتوث که مربوطه به کشور...
فلاش؟؟؟ فلاش تانک ــه؟؟؟ ضمنا اکثر امکانات فلش هم باید موس داشته باشی واسشون (و اپل هم تا چیزی کامل نباشه نمیزاره رو گوشی) ، واسه ی همین خود Adobe گفته که دیگه از فلش برای اسمارت فون ها میکشه بیرون...
شدید؟؟؟ اونی که این همه بی اطلاع هایی مثل شما کردن تو بوق و کرنا واسه ی شاید 5% ضعف باتری بوده... مدرک هم دارم که ثابت کنه هنوز هم یکی از قوی ترین باطری ها واسه ی 4اس ــه (توی این فروم این بنچمارکو توی 2-3 تا تاپیک گذاشته بودن بچه ها) ، که همون ضعف کوچیک هم واسه iOS 5 هست و توی 5.0.1 تا حدی برطرف شده (بیشتر هم برطرف خواهد شد)... خودم هم تست کردم اینو که iOS 5 مصرف باطریش خیلی بالاتره...
اپل نمیخواسته مثل گوگل سازگاری رو به هم بزنه... هنوز اندروید واسه دوال کور بهینه نشده ، شرکتا دارن رو کواد وقت میزارن...
اپل اگه میخواست صفحه رو بزرگتر کنه ، میبایست رتینا رو فدا کنه... موردی مثل Ah-IPS هم بود ، اما اون هم مشکلش این بود که مثل موقعی که آیپد اومد ، اکثر نرم افزارا دچار مشکل شدن و مدتی طول کشید تا ورژن های رز بازی ها بیاد...
البته خیلی ها (حتی خودم هم اوایل فکر میکردم دیگه 3.5 از رده خارجه ، البته الان زیاد اینطوری فکر نمیکنم چون خودم با 3.5 کاملا راحتم ، ولی حق میدم که خیلی ها ممکنه دیگه به 3.5 راضی نشن) با 3.5 مشکل دارن و بهشون حق میدم...
گالکسی S2 را هم که هشت تا مشکل عمده توی بزرگترین سایتا براش زدن.....
میشه یه مروری بکنی ما هم بدونیم؟؟؟
گالکسی نکسوز جدید هم وقتی یه گوشی بهش نزدیک میکنی ولومش صفر میشه،قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
اولا اون فقط واسه ی یک تعداد از گوشی های UK بود و نه همه گوشی ها ، ثانیا واسه ی ما ایرانیا تفاوتی نداره ، ثالثا همین دیشب ردموند خبرشو گذاشت که مشکل حل شده :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
من نشنیدم اینو (نگفتم حقیقت نداره ، فقط گفتم نشنیدم) ، ولی هر چی هست از ICS ــه...
اگه درباره چیزی اطلاعی ندارین نظر مفت ندین و بقیه را گمراه نکنین!
با مدرک ثابت کردم که اگه قراره اینجا اطلاع کسی پایین باشه ، اون شمایین...
و اما یه موضوع مهم در مورد قدرت بیشتر سامسونگ با سی پی یوی 1.2 گیگا هرتز نسبت به سن سیشن یا XE با همون سی پی یو یا 1.5 گیگا هرتزی..... این نکته را فراموش نکنید که سامسونگ رابط کاربری بسیار ساده ای نسبت به اچ تی سی داره و همین موضوع باعث میشه اچ تی سی با رابط کاربری گرافیکی سنگین خود مقدار زیادی از رم و سی پی یوی گوشی را به sence UI گوشی اختصاص بده که این امر موجب کاهش شدید قدرت و سرعت گوشی در تستهای بنچمارک نسبت به سامسونگ و آیفون میشود.
1- لانچر
2- رام های آنسنسد
معمولا این بنچمارک هایی که این منابع بزرگ میگیرن ، بیشتر از شما بهش توجه میکنن...