تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 96 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 953

نام تاپيک: Sensation & Sensation XE | گوشي هاي HTC با پردازنده هاي دوهسته اي 1.2 و 1.5 گيگاهرتزي

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین شما برو یه اکس ای بگیر دستت اگر باهاش راحت بودی، با داغ کردنش و صفحش مشکل نداشتی بگیر، هیچی! اینجور که معلومه برای بعضیا مشکلی نداره برای بعضیا مشکل داره! سلیقه ایه!!

امروز بازار موبایل بودم، اکس ای 810 یاس، اکس ال 890، عجب جیگریه لامصب!!!
    آقا این سنسیشن سفید قضیش چیه؟ پشت شیشه ی یه مغازه بود ک متاسفانه بسته هم بود، خیلیم خوشگل بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من 2 روزی میشه که سنسنیشن معمولی گرفتم گوشی فبلیم نوکیا ان 79 بود اگه میشه یک لیست از بازیهاش با گرافیک توپ و همچنین آپدیت گوشی و برنامه هایی که این کوشی داره و یک سری نکات کار با این گوشی اگه چیز خاصی داره بهم بگید انگری بیردز و آسفالت 6 رو دانلود کردم راسی روت کردن گوشی چه طوری راسی گوشیم اسمبل چینه و اس ام اس فارسی تیکه تیکه نشون میده

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

من میخام این گوشی را بگیرم . میخاستم ببینم معایب این گوشی چیه ؟

راسته که میگن این گوشی مشکل انتن دهی و wi-fi داره ؟

میشه دقیق بگید فیلمبرداری این گوشی واقعا فول اچ دی هست یا اسمش فاچ دیه ؟

کیفیت عکساش چطوره ؟؟ حافظه داخلی این گوشی 1 گیگ هست ؟ ایا روی گوشی رم هم هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام من 2 روزی میشه که سنسنیشن معمولی گرفتم گوشی فبلیم نوکیا ان 79 بود اگه میشه یک لیست از بازیهاش با گرافیک توپ و همچنین آپدیت گوشی و برنامه هایی که این کوشی داره و یک سری نکات کار با این گوشی اگه چیز خاصی داره بهم بگید انگری بیردز و آسفالت 6 رو دانلود کردم راسی روت کردن گوشی چه طوری راسی گوشیم اسمبل چینه و اس ام اس فارسی تیکه تیکه نشون میده
    کسی نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

مبارکت باشه

HAWX
    ANGERY BIRDS
    ASPHALT6
    Brothers In Arms2
    CUT THE ROPE
    WORMS
    BLOW UP(LITE)
    MOTOR BIKE GP
    PES2011
    FAST 5
    TANK HERO
    ORIGAMI
    TANGRAM MOMENT
    GLOW HOCKEY
    MADOBALL3D ZERO HD
    BACKGAMMON

در مورد روت کردن هم اموزشش تو موبایلستان هست خواستی بگو ادرس بدم بهت

سلام

من میخام این گوشی را بگیرم . میخاستم ببینم معایب این گوشی چیه ؟

راسته که میگن این گوشی مشکل انتن دهی و wi-fi داره ؟

میشه دقیق بگید فیلمبرداری این گوشی واقعا فول اچ دی هست یا اسمش فاچ دیه ؟

کیفیت عکساش چطوره ؟؟ حافظه داخلی این گوشی 1 گیگ هست ؟ ایا روی گوشی رم هم هست؟
    گوشی من مشکل انتن نداره نه GSM نه WIFI جاهایی بود که نوکیا که به انتن دهی مشهوره انتن نداشت ماله من انتن میداد وای فای هم من خداییش مشکلی ندیدم تا حالا
    فیلمبرداریشم فول اچ دی 1080 میگیره با صدای استریو
    روی گوشی هم یه رم 8 گیگ هست
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 29-11-2011 at 10:59.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بابا دم همتون گرم....

من میخواستم xe بخرم ولی با چیزایی که توی چند صفحه قبل دیدم درباره مشکلات این گوشی از زنگی هم سیر شدم چه برسه از XE !!!!

اینجا تاپیک sensation است یا کوبیدنه اون؟!!
    برین ببینین سامسونگیا چجوریا در مورد گوشیاشون تعریف میکننا حلوا حلواش میکنن!
    کسی گوشی بدون عیب هم مگه سراغ داره که این گوشیا عیب نداشته باشه؟!
    آیفون 4s با اون عظمتش مشکل آنتن دهی،عدم پشتیبانی از بلوتوث و فلاش پلیر،کم کردن شدید باطری،صفحه نمایش کوچکا....ازین جور مشکلات داره!
    گالکسی S2 را هم که هشت تا مشکل عمده توی بزرگترین سایتا براش زدن......گالکسی نکسوز جدید هم وقتی یه گوشی بهش نزدیک میکنی ولومش صفر میشه،قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
    ولی با این حال هیچکدوم از کاربران این دو برند وقتی باهاشون حرف میزنی مشکلات گوشیاشونا قبول ندارن!! اونوقت شماها که خودتون اچ تی سی دارین هی مشکلاتشو تو سر هم میزنید؟!
    روی صحبتم مستقیما با کاربران درجه بالای سایته که تو چند صفحه قبل از مشکلات سن سیشن گفتن و galaxi s2 و iphone 4s را بالا بردن! هر چی باشه کاربرانی که نظر خواهی میکنن روی نظرت شما بیشتر حساب میکنن تا شخص بی درجه ای مثل من

پس خواهشا کل کل کردناتونا بزارین واسه یه جا دیگه و اگه درباره چیزی اطلاعی ندارین نظر مفت ندین و بقیه را گمراه نکنین!

اگه سن سیشن مشکل خاصی داشت که الان خودتون این گوشیا نداشتین و صد باره عوضش کرده بودین!
    و اما یه موضوع مهم در مورد قدرت بیشتر سامسونگ با سی پی یوی 1.2 گیگا هرتز نسبت به سن سیشن یا XE با همون سی پی یو یا 1.5 گیگا هرتزی..... این نکته را فراموش نکنید که سامسونگ رابط کاربری بسیار ساده ای نسبت به اچ تی سی داره و همین موضوع باعث میشه اچ تی سی با رابط کاربری گرافیکی سنگین خود مقدار زیادی از رم و سی پی یوی گوشی را به sence UI گوشی اختصاص بده که این امر موجب کاهش شدید قدرت و سرعت گوشی در تستهای بنچمارک نسبت به سامسونگ و آیفون میشود.

لطفا تاپیک ها را با بحث های تعصبی آلوده نکنید

موفق باشید

7. 2 کاربر از zatara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آیفون 4s با اون عظمتش مشکل آنتن دهی
    : )))))))))))))))))))))))))))))
    فن های اچ تی سی فن بازی هم بلد نیستن متاسفانه : )))))))))))))
    قوی ترین آنتن واسه 4اس ــه ، چه طور مشکل آنتن دهی؟؟؟
    عدم پشتیبانی از بلوتوث و فلاش پلیر
    بلوتوث که مربوطه به کشور...
    فلاش؟؟؟ فلاش تانک ــه؟؟؟ ضمنا اکثر امکانات فلش هم باید موس داشته باشی واسشون (و اپل هم تا چیزی کامل نباشه نمیزاره رو گوشی) ، واسه ی همین خود Adobe گفته که دیگه از فلش برای اسمارت فون ها میکشه بیرون...

کم کردن شدید باطری
    شدید؟؟؟ اونی که این همه بی اطلاع هایی مثل شما کردن تو بوق و کرنا واسه ی شاید 5% ضعف باتری بوده... مدرک هم دارم که ثابت کنه هنوز هم یکی از قوی ترین باطری ها واسه ی 4اس ــه (توی این فروم این بنچمارکو توی 2-3 تا تاپیک گذاشته بودن بچه ها) ، که همون ضعف کوچیک هم واسه iOS 5 هست و توی 5.0.1 تا حدی برطرف شده (بیشتر هم برطرف خواهد شد)... خودم هم تست کردم اینو که iOS 5 مصرف باطریش خیلی بالاتره...
    صفحه نمایش کوچکا
    اپل نمیخواسته مثل گوگل سازگاری رو به هم بزنه... هنوز اندروید واسه دوال کور بهینه نشده ، شرکتا دارن رو کواد وقت میزارن...
    اپل اگه میخواست صفحه رو بزرگتر کنه ، میبایست رتینا رو فدا کنه... موردی مثل Ah-IPS هم بود ، اما اون هم مشکلش این بود که مثل موقعی که آیپد اومد ، اکثر نرم افزارا دچار مشکل شدن و مدتی طول کشید تا ورژن های رز بازی ها بیاد...
    البته خیلی ها (حتی خودم هم اوایل فکر میکردم دیگه 3.5 از رده خارجه ، البته الان زیاد اینطوری فکر نمیکنم چون خودم با 3.5 کاملا راحتم ، ولی حق میدم که خیلی ها ممکنه دیگه به 3.5 راضی نشن) با 3.5 مشکل دارن و بهشون حق میدم...
    گالکسی S2 را هم که هشت تا مشکل عمده توی بزرگترین سایتا براش زدن.....
    میشه یه مروری بکنی ما هم بدونیم؟؟؟
    گالکسی نکسوز جدید هم وقتی یه گوشی بهش نزدیک میکنی ولومش صفر میشه،قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
    اولا اون فقط واسه ی یک تعداد از گوشی های UK بود و نه همه گوشی ها ، ثانیا واسه ی ما ایرانیا تفاوتی نداره ، ثالثا همین دیشب ردموند خبرشو گذاشت که مشکل حل شده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    قفل تشخیص چهرشم که با همه چهره ها وا میشه و مشکلاتی که بعدا معلوم میشه!!!
    من نشنیدم اینو (نگفتم حقیقت نداره ، فقط گفتم نشنیدم) ، ولی هر چی هست از ICS ــه...
    اگه درباره چیزی اطلاعی ندارین نظر مفت ندین و بقیه را گمراه نکنین!
    با مدرک ثابت کردم که اگه قراره اینجا اطلاع کسی پایین باشه ، اون شمایین...
    و اما یه موضوع مهم در مورد قدرت بیشتر سامسونگ با سی پی یوی 1.2 گیگا هرتز نسبت به سن سیشن یا XE با همون سی پی یو یا 1.5 گیگا هرتزی..... این نکته را فراموش نکنید که سامسونگ رابط کاربری بسیار ساده ای نسبت به اچ تی سی داره و همین موضوع باعث میشه اچ تی سی با رابط کاربری گرافیکی سنگین خود مقدار زیادی از رم و سی پی یوی گوشی را به sence UI گوشی اختصاص بده که این امر موجب کاهش شدید قدرت و سرعت گوشی در تستهای بنچمارک نسبت به سامسونگ و آیفون میشود.
    1- لانچر
    2- رام های آنسنسد

معمولا این بنچمارک هایی که این منابع بزرگ میگیرن ، بیشتر از شما بهش توجه میکنن...

9. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

ای عزیز کجای کاری تازه نبودی بیینی چنتایی ریختن یر من هرچی دلشون خواست گفتن از فحش بگیر تا رکیک ترین حرفا بعدشم منو 1 ماه بن کردن اینجا فقط باید از سامسونگ تعریف کنی وگرنه همه باهات لج میشن همه هم پشت همن ماشاالله
    Last edited by sAeEd_kHaAn; 29-11-2011 at 16:48.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ای عزیز کجای کاری تازه نبودی بیینی چنتایی ریختن یر من هرچی دلشون خواست گفتن از فحش بگیر تا رکیک ترین حرفا بعدشم منو 1 ماه بن کردن اینجا فقط باید از سامسونگ تعریف کنی وگرنه همه باهات لج میشن همه هم پشت همن ماشاالله
    تازه خودمو کلی کنترل کردم :>

12. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

تازه خودمو کلی کنترل کردم :>
    ملحق شدنت به جمع دوستان گل و بلبل فن ..... رو بهت صمیمانه تبریک میگم پارسا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •