سلام مجدد.
بله ويندوزم هم من تو اين 3سال عوض نكردم چون ويندوز اورجينال هست و هيچ مشكلي هم براش به وجود نيومده . فعلا از ديشب تا حالا كه چند دفعه سيستم رو روشن خاموش كردم ريستارت نشده . انتي ويروس رو هم هر روز آپديت ميكنم .
سلام مجدد.
بله ويندوزم هم من تو اين 3سال عوض نكردم چون ويندوز اورجينال هست و هيچ مشكلي هم براش به وجود نيومده . فعلا از ديشب تا حالا كه چند دفعه سيستم رو روشن خاموش كردم ريستارت نشده . انتي ويروس رو هم هر روز آپديت ميكنم .
سلام داداش
من ی مشکل واسم پیش اومد ویندوز عوض کردم
یه ریپورت گرفتم ی چکش کن
ممنون
میگفتی که سیستمت خیلی شلوغه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان، من یه مشکل ساده دارم اونم اینکه بعضی وقتا موقعی که لپ تاپ روشن میکنم با یه همچین پیغام هایی روبه رو میشم که
technical hnnformation:
stop:oxooooo7e(oxcooo5,0x916
واین پیغام
usbvidio.sys-address 916025d8 base at 916000000
به نظرتون چیکارکنم؟آیا با ویندوز عوض کردن درست میشه؟
لطفا راهنمایی کنید.ممنون
اینم لینک تصویریه که موقع صفحه آبی ظاهر میشه
سلام.
سیستم من خطای blue screen میده برای Pci.sys. معمولا وقتی اقدام به خاموش کردن یا استندبای میکنم این خطا میاد. ویندوزم ایکس پی سرویس پک 3 هستش. البته از وقتی که کارت گرافیک جدیدم رو نصب کردم این مشکل پیش امده و با نصب مجدد ویندوز رفع نشده.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام. سیستم من هر دو سه روز یه بار خطای blue screen میده. با ویندوز قبلی هم این اخطار میداد ولی ماهی یه بار. اطلاعات سیستم و فایل dump رو آپلود کردم. لبتابم حدود 6ماهه دیگه گارانتی داره میخام بدونم اگه مشکل سخت افزاریه درستش کنم. دمتون گرم.
قبلش سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور windows memory diagnostic تایپ کنید اینتر کنید بعدروی گزینه اول کلیک کنید وقتی که سیستم ریست شد بالا اومد بزارین رم سیستم چک بشه اگر ویندوز 7 کلیه درایورهای سیستم آپدیت کنید بعدش ویندوز از نوع clean install یا همون نصب مجدد کنید درمرحله بعد درایورهای خودتون نصب کنید بعد از نصب هردرایور لپ تاپ ریستارت کنید یک امکان دیگه هم که امکانش هست باشه مربوط به باطری لپ تاپ که مورد دار شده باشه![]()
سلام
این آپلود فایل
vga : gt220
cpu : intell g850
ram : 2gig
منتظر پاسختون هستم
با تشکر فراوان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مشکل از درایور Zonealarm هست، از چه ورژنیش استفاده میکنین؟
آخرین ورژن رو تست کنین
ZoneAlarm PRO Firewall 2012
دقیقا همینو دانلود کردم
اخرین ورژن هستش دیگه
تشکر فروان از پاسخ سریعتون
ZoneAlarm PRO Firewall 2012 10.0.250.000
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که کدوم ورژنش رو نصب کنم
شما فایروال آنتی ویروستون با zonealarm تداخل داره برای همین باید اول پاک کنید zonealarm درمرحله بعد درایو کارت شبکه روی سیستم با برنامه driver geniuse که داخل لینک اول هست فقط شبکه رو آپدیت کنید برای کار با این برنامه هم از v p n باید استفاده کنید بعدش فایل رجیستری که داخل لینک دوم گذاشتم دانلود کنید روی دسکتاپ سیو کنید اجراش کنید سیستم ریستارت کنید بعدش درمرحله بعد به مسیری که طبق شکل قراردادم برین روی کارت شبکه خودتون کلیک راست تیک گزینه مورد نظر که تو شکل مشخص کردم حذف کنید درضمن اینم بگم اگر از برنامه on speed استفاده میکنید پاکش کنید همچنین از برنامه های p2p
Last edited by jafarian; 16-03-2012 at 16:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)