به اینجا مراجعه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به اینجا مراجعه کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز با تشکر ما که تو اون صفحه و تاپیک چیزی ندیدیم می شه دوباره لینک بدی مرسی
ددوستان این لپ تاب سونی هست الان مدلش نمیدونم ولی دوتا سوال داشتم این لپ تاپ روش دوربین هست و بالا کیبردش سمت راست ددکمه پاورش هست بغل اون دکمه سمت راستش 1 چشمی مستطیل شکل هست میخواستم بدونم آیا این چشمی برای اثر انگشت هست اگه هست چه طوری مشیه ازش استفاده کرد کامل توضیح بدید بعد اینکه ویندوزش هم xp هست آیا رو لپ تاپ های سونی برنامه هست برای امنیت که اگر از لپ تاپ استفاده کنی توسط اون برنامه امنیتی ازت با دوربینش عکس بندازه و وقتی که کسه دیگه از سیستم استغاده کنه اون عکس یا فیلم رو به ایمیلی که صاحب اصلی به اون داده بفرسته اگه داره چطوری میشه فهمید تو سیستم فهال هست با نه بهد اگه هست فیلم با عکس گرفته شده تو کجا ذخیره میشه راستی برای تست اثر انگشت باید چی کار کرد
سلام
دوستان باطری من 2 سال کار کرده
الان با نور زیاد صفحه و کانکت به اینترنت1 ساعت و50 دقیقه الی 2 ساعت برام نگه میداره
آنوقت بچه هایی که 6400 دارند و 6 سلولی باطریشون بعد از چند وقت کار کرد چقدر نگه می داره؟
بعدشم به نظر خودم بعد از 2 سال این مقدار خوبه
ولی توی لینوکس میگه 57% از عمر باطریت مانده
و همچین چیزی هم میگهcapacity 30 whیه چیزی با مضمون ظرفیت اولیه هم53whحالا چطور با اینکه 57% از باطریم مونده اینقدر وضعش خوبه؟!! اینطوری که این میگه باید فوقش 45 دقیقه نگه داره
آیا الان به صرفه هست بزارم تو فریز یا ریسکش زیاده
و برنامه ای برای کالیبره کردن باطری سراغ دارید؟ که به درد لپتاپ های دل بخوره؟
من امروز هر چی مموری ام رو وارد نوت بوک میکردم ، صفحه آبی مرگ میومد و بعد هم ری استارت
لپ تاپ هم نو هست و ویندوز و درایورش هم اوریجینال
ایراد از چیه ؟
ددوستان این لپ تاب سونی هست الان مدلش نمیدونم ولی دوتا سوال داشتم این لپ تاپ روش دوربین هست و بالا کیبردش سمت راست ددکمه پاورش هست بغل اون دکمه سمت راستش 1 چشمی مستطیل شکل هست میخواستم بدونم آیا این چشمی برای اثر انگشت هست اگه هست چه طوری مشیه ازش استفاده کرد کامل توضیح بدید بعد اینکه ویندوزش هم xp هست آیا رو لپ تاپ های سونی برنامه هست برای امنیت که اگر از لپ تاپ استفاده کنی توسط اون برنامه امنیتی ازت با دوربینش عکس بندازه و وقتی که کسه دیگه از سیستم استغاده کنه اون عکس یا فیلم رو به ایمیلی که صاحب اصلی به اون داده بفرسته اگه داره چطوری میشه فهمید تو سیستم فهال هست با نه بهد اگه هست فیلم با عکس گرفته شده تو کجا ذخیره میشه راستی برای تست اثر انگشت باید چی کار کرد
احتمالا مشکل نرم افزاری و از خود ویندوز باشه ... باید سرچ کنه و پیدا کنه ... یک خاموش و روشن بکن سیستم رو و دوباره سعی کنآقا من یک dv9880 اچ پی خریدم وقتی که وایرلس رو روشن می کنم اون پایین مانیتور می نویسه Wlan on اما هیچ چیزی رو پیدا نمی کنه که بهش وصل شه در حالی که روتر من در 2 متریش قرار داره و با یک لپ تاپ دیگه و وایرلس اکسترنال در همون محل به راحتی میشه به اینترنت وصل شد
مشکل چیه؟
متشکر
اگر دنبال درایور هستید فقط در این بخش مطرح کنید :دوست عزیز با تشکر ما که تو اون صفحه و تاپیک چیزی ندیدیم می شه دوباره لینک بدی مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دوربین فقط motion eye هست و به اصطلاح وب کم و کارایی دیگه ای نداره
برای استفاده از finger print یا اسکنر اثر انگشت باید وارد کنترل پانل بشید و با برنامه veriSign یا مشابه اش که لپ تاپ ارائه میده کار کنید
اول باید تنظیم بشه مثلا میخوای کدوم انگشتت رو بخونه و یا ترتیب و شگردی داشته باشه
به دفترچه راهنما مراجعه کنی بهتره چون من با سیستم امنیتی سونی کار نکردم
تا اونجایی که میدونم کالیبره کردن دستی هست و نرم افزار نداره !!!
نمیدونم وضعیت باتری ات رو خودت بهتر میدونی چجوره تا من نظر بدم![]()
مشکل داره ... ببین اگر برای هر مموری مشکل داره باید درایور رو دوباره نصب کنی چون با یکی از سخت افزارهات تداخل داره
این دل های جدید و بی مصرف![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)