تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 156 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

خیلی app های مختلفی داره:Navigon , TomTom,... از بهترین هاشون هستند که همه نسخه middle east دارن ولی در ME اونها ایران جایی نداره. در نهایت باید از نقشه های گوگلی استفاده کنید که به صورت افلاین با همون Maps خود آی پد و به کمک یک app از cydia قابل دسترسی هستش... نرم افزار های cydia دیگه هم هستند مثلا xGPS .
    ______
    دوست عزبز و بقیه دوستان میشه یه کم بیشتر توضیح بدن؟ مثلا سخعقزث برنامه xgps چیه و چطوری میشه از cydia گرفتش؟

و اینکه نقشه های گوگل رو چطوری میشه دانلود کرد و با چه اپلیکیشنی میشه از این نقشه ها استفاه کرد؟ با همون xgps میشه؟

اگه سراغ دارین لینک اموزشی بذارین هم خیلی ممنون میشم.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من میخوام یه تبلت بخرم اما نمیدونم چی؟حدود 750 بول دارم....یکم بالا بایین هم میتونم؟فقط یه چیز؟تفاوت ابل با بلک بری و اچ تی سی و اچ بی خیلی زیاده از لحاظ عملکرد؟

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان مدتیه که میخوام این سئوالو بپرسم ولی یادم میره.
    من مثلا برای برنامه فیلم 4-5 تا برنامه دارم.یا برای File ها 2-3 تا دارم.یا مثلا Doc Reader 3-4 تا دارم
    وقتی که فایلی را از اینترنت یا وایفای میگیرم مشترک نمیشه بین همه.مثلا یه فیلمو که با یکی از برنامه ها میگیرم توی برنامه دیگه نیستش.و فقط با اونی که گرفتمش میشه دیدش.
    یا برای فایلها و غیره.
    جایی نداره که کل فایلهای دیتابیس و هارد آیپدو بشه دید و هرطوری خواستیم ران کنیم؟
    iPad 2 - 64GB - 3G دارم

مرسی
    خير نميشه. اين يكي ازويژگي هاي ios هستش كه هر برنامه اي دسترسي محدود به حافظه داره. اما مثلا ميتوني فايلها رو جابجا كني مثلا اگه يه ويديو دانلود كردي ميتوني open in مثلا av player بزني . كه در اين صورت اول اون ويدىو رو تو پوشه av player كپي ميكنه بعد ميتوني پخش كني. يا اگه جيلبريك كردي ميتوني براي جابجايي فايل ها iflile رو از cydia نصب كني

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان یک سوال.

آیپد2 واقعا به درد نت برداشتن سر کلاس میخوره؟
    میدونم اپلیکیشن های زیادی واسه این کار موجوده. منظورم بیشتر این هست که واقعا و درعمل به کار میاد یا نه. به عبارتی کسی هست از آیپدش برای اینکار استفاده بکنه؟

پیشاپیش ممنون

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت ها خیلی رفته بالا .
    امروز پابتخت بودم ، تمام مدل ها افزایش قیمت داشتند . جالب اینجا بود برای ios 4.3.3 حدوده 10 تا 20 هزار تومان اضافه میگرفتند . این عرفه یا نه ؟

داره خودمونی میشه fery_lion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من میخوام یه تبلت بخرم اما نمیدونم چی؟حدود 750 بول دارم....یکم بالا بایین هم میتونم؟فقط یه چیز؟تفاوت ابل با بلک بری و اچ تی سی و اچ بی خیلی زیاده از لحاظ عملکرد؟
    اين تبلت هاي ,htc flyer, ipad2 , samsung tab10.1, blackbery playbook , hp touchpad واقعا از نظر قدرت سخت افزاري و امكانات مثل همن. شايد بيشترين تفاوت تو دوربينشون باشه كه ايپد از همه ضعيفتره.اما از لحاظ نرم افزاري يه دنيا با هم تفاوت دارن. .كه فطعا ايپد بدون رقيب بهترينه. اگه دنبال نرم افزار و گيم هم هستي بهت توصيه ميكنم كه دور hp وblackbery رو خط بكشي. اندرويدي ها يه ذره بهترن ( xoom , tab10.1, htc flyer) اما به نظر من حتي در حد متوسط هم نيستن(از نظر برنامه و بازي). به شخصه بهت توصيه ميكنم اگه با محدوديت هاي اپل مثل بلوتوث و مموري و كار كردن با ايتونز و ... مشكل نداري ايپد ٢ ميتونه بهترين گزينه باشه. البته بايد نياز هاتو بگي تا بشه بهتر راهنمايي كرد.

7. این کاربر از fery_lion بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

قیمت ها خیلی رفته بالا .
    امروز پابتخت بودم ، تمام مدل ها افزایش قیمت داشتند . جالب اینجا بود برای ios 4.3.3 حدوده 10 تا 20 هزار تومان اضافه میگرفتند . این عرفه یا نه ؟

قیمت ها خیلی بالا رفته ! 4.3.3 هم قیمتش بالاتره ! به دلیل اینکه راحت جیلبریک میشه

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان یک سوال.

آیپد2 واقعا به درد نت برداشتن سر کلاس میخوره؟
    میدونم اپلیکیشن های زیادی واسه این کار موجوده. منظورم بیشتر این هست که واقعا و درعمل به کار میاد یا نه. به عبارتی کسی هست از آیپدش برای اینکار استفاده بکنه؟

پیشاپیش ممنون
    کسی نبود از آیپدش برای نت برداری استفاده کنه؟

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

اين تبلت هاي ,htc flyer, ipad2 , samsung tab10.1, blackbery playbook , hp touchpad واقعا از نظر قدرت سخت افزاري و امكانات مثل همن. شايد بيشترين تفاوت تو دوربينشون باشه كه ايپد از همه ضعيفتره.اما از لحاظ نرم افزاري يه دنيا با هم تفاوت دارن. .كه فطعا ايپد بدون رقيب بهترينه. اگه دنبال نرم افزار و گيم هم هستي بهت توصيه ميكنم كه دور hp وblackbery رو خط بكشي. اندرويدي ها يه ذره بهترن ( xoom , tab10.1, htc flyer) اما به نظر من حتي در حد متوسط هم نيستن(از نظر برنامه و بازي). به شخصه بهت توصيه ميكنم اگه با محدوديت هاي اپل مثل بلوتوث و مموري و كار كردن با ايتونز و ... مشكل نداري ايپد ٢ ميتونه بهترين گزينه باشه. البته بايد نياز هاتو بگي تا بشه بهتر راهنمايي كرد.
    کی گفته از نظر سخت افزار یکی اند؟
    همین موتورولا زوم از صفحه نمایش با کمترین کیفیت با پنل 4 بیت استفاده کرده در حالی که آیپد 2 از پنل led 6 bit ips و asus ترنسفورمر از پنل 8 بیت استفاده کرده و....
    قیمت ها خیلی رفته بالا .
    یعنی مدلی که من گرفتم افزایش قیمت داشته
    قیمت ها خیلی بالا رفته ! 4.3.3 هم قیمتش بالاتره ! به دلیل اینکه راحت جیلبریک میشه
    کی میاد با این همه نرم افزار رایگان جیلبریک کنه؟
    کسی نبود از آیپدش برای نت برداری استفاده کنه؟
    تو خود آیپد به صورت فابریک 17 تا نرم افزار هست که یکیش note نام داره و در ضمن اگر کیبورد را داخل تنظیماتش از گزینه عربی استفاده بشود میشود کاملا فارسی تو note تایپ کنید

11. این کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

8 کمک.!هنگ کردن آیپد2 بدون جیلبریک به خاطر یک بازی رایگان

دوستان یاری کنید که آیپد 2 من هنگ کرده و تو صفحه بازی مونده وقتی از صفحه قفل رد میشم تو اون صفحه کذایی گیر کرده اسم بازی هم jump pack هستشکارهایی که تا حالا برای این مشکل کردم
    بازی را به وسیله آیتونز پاک کردم و هیچ اتفاقی نیافتاد باز نصبش کردم و بازم هیچ اتفاقی نیافتاد
    فقط چرخش صفحه عمل میکند و دکمه خانه و 3 بار کلیک اون
    اصلا صفحه اصلی نمیره و حتی 2بار کلیک هم صفحه نمیاد
    پیشاپیش از کمک اساتید ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •