کسی نیس مارو راهنمایی کنه؟
حداقل بگه اشتباه اومدم!
نه،نیس؟
باشه،مثه اینکه اینجا به صورت کلان بحث میشه
با اجازه
کسی نیس مارو راهنمایی کنه؟
حداقل بگه اشتباه اومدم!
نه،نیس؟
باشه،مثه اینکه اینجا به صورت کلان بحث میشه
با اجازه
دوست عزيز
بهتر نيست به جاي ناراحت شدن از پاسخ نگرفتن و توقع پاسح داشتن صفحان قبلي رو مي خونديد
تا به حال چندين بار سوالاتي مشابه سوال شما پرسيده و جواب داده شده پس كمي زحمت بديد به خودتون و تايك رو بخونيد
اين تاپيك پر مطالب مفيد هست اگه بخونيد اما خيلي ها توقع لقمه اماده دارن....
گراني بنزين به نظر من خيلي تاثيري نمي زاره چون درسته بعضي ها كمتر ماشين ميارن بيرون اما به حجم ماشيني كه هر ساله به اين شهر داره اضافه ميشه هم دقت كن
در مورد يشرفت در اجزا و ماشين هم مسلما اگه ميخواي كارت بگيره تو هم بايد يشرفت كني
واضحه سرمايت در حدي نيست كه بتوني يهو يه كار گنده شروع كني و بايد قدم به قدم بري جلو و عرق بريزي تا يه چيزي بشي نكته مهم استواري تو كار هست كه سريع نزني زيرش و كارتو عوض نكني
سرمايه شما در حدي نيست كه واسه خودت يه گاراژ بگيري و كار راه بندازي در حد اجاره مغزه خريد چنتا دستگاه هست و ابزار... واسه همين انتخاب محل خيلي مهم هست واست ... كه يا بايد بري جاهايي كه تعميرگاه نيست و كمه يا جاهايي كه بورس تعميرگاه هست كه بايد خوب بگردي مسلما تو كوچه و محله هم خيلي به درد نمي خوره ....
واقعيت اينه من ديدم ادم هايي كه با سرمايه كم شروع كردن و الان واسه خودشون دم و دستگاه دارن تو اين كار اما خوب بايد زرنگ باشي و سريع راه رو پيدا كني
در مورد پيتزا ساندويچ هم بگم هرچقدر هم زياد باشه باز هم مشتري داره اين كار و هيچ وقت بي مشتري نيست البته محل خيلي مهمه و نكته ديگه اينه كه از زندگي مي افتي و هر روز از صبح كله سحر تا نصفه شب سر كاري و كلي دردسر داره
ممنون logos جانبه نظرم همینی که شما میگی درسته حالا سوالم اینه فرض میگیریم که من تو یکی از این دو تا یا پیتزایی یا مکانیکی استاد شدم حالا سود کدومشون بیشتره سوده هر پیتزا
یا ساندفیچ
چقدره من چون رشتم نیست از قیمت موادش خبر ندارم مثلا هزینه مواد ی پیتزا چقدره؟ من به پیتزاهای بیرون خودم علاقه ندارم به خاطر پنیر زیادی که میزنن ولی وقتی ی بسته پنیر از بیرون میگیرم با پول نون امادش و کالباسو بقیه چیزا تقریبا با پول پیتزای بیرون یکی در میاد یعنی 2تا پیتزا درست میکنم با پنیر کم و اگه بخام پنیرش رو مثل بیرون زیاد بزنم همون ی پیتزای بیرون میشه
البته فکر کنم من چون از سوپری موادو میگیرم اینجور میشه ولی خب اگه از عمده فروشی هم بگیرم باز خیلی کمه سودش
اگه میشه کمی راجع به هزینه موادش و سود رو هر کدومش یکم توضیح بده
Last edited by DISTUR; 14-02-2012 at 12:52.
اين بحث پيتزايي و كلا رستوران خيلي بحث مفصلي هست
مثلا شما براي تهيه موادي مثل سوسيس و كالباس مي توني از موادي كه نزديك به تموم شدن تاريخ انقضاشون هست استفاده كني كه قيمتش تا يك پنجم مواد اصلي هم ميرسه (يعني تقريبا مفت) اما طعم اصلي رو نداره يا مثلا مي توني مرغ بريون بدي كيلويي 7 تومن (كه الان كلي هم مشتريش زياد شده و خود مرغ رو مي خري كيلويي چند ؟3-2 تومن)
اينكه چه نوع رستوران يا فست فود يا ساندويچي و كجا بزني و چي بدي خيلي مهم هست اين كار و اصلا مهارت تو نوع طبخ و درست كردن نياز نيست اونو بايد كارگر بگيري
مشكل رستوران ها و فست فودها فقط اينه كه شما كلا زندگيت ميشه اين كار و بدتر از سوپرماركت شب و روز نداري كلا
و البته درگيري با كلانتري و اب و برق و شهرداري و اماكن و .... كه همشون به نحوي پول مي خوان و بايد بلد باشي چي كار كني
Last edited by logos; 14-02-2012 at 13:27.
یکی دوستان کمی در مورد این لوازم ارایشی توضیح بده .خرید جنس از کجا باشه.برای کسی که تجربه نداره از کجا شروع کنه.چو اشنایی که کمک کنه ندارم کسی هم مثلما پسر رو برای فرئوشندگی نمیاره که کار اونجوری یاد بگیریم
حدود سرمایه کل بین 40 میلیون هست
امکان تهیه جنس از مناطق مرزی و حتی دبی رو با کمترین هزینه و مشکل دارم
ارایشگر زن هم زیاد سراغ دارم که بیان برای خرید و مشتری که میشه ازشون در مورد جنس کمک گرفت .دوستات خوب نظرتاتون رو بدید.حدود درامد.هزینه های ثابت-عرف سود و زیانش-حجم خرید که جنسی فاسد نشه
جاهای مناسب خرید
محصولات چی باشه.
مالیات -هزینه دکوراسیون(هزینه طراحی نمیدم فقط مصالح و اجرا)
چقدر با این مقدار سرمایه درامد داره؟خلاصه همه چیز
سلام دوستان.
من تو یه مجتمع کامپیوتری مغازه خریدم.
به نظرتون چه کاریو شروع کنم؟
قطعات؟
موبایل؟
لپ تاپ؟
بازی؟
لطفا بگید چجوری باید جنسو هم تهیه کنم؟
نه داداش،چرا ناراحت؟!
سرعت اینترنت پایین بود نتونستم شکلک بذارم وگرنه میدین که با شوخی گفتم
خلق اللهی که میان اینجا بهم بدهکار نیستن و یا من ازشون طلبکار نیستم که از جواب نگرفتن ناراحت بشم
اگه جواب گرفتیم که خوشحال میشیم و ازشون قدردانی میکنیم و یکی دیگه به دوستانمون اضافه میشه،اگه ام نه بازم از تجاربشون تا پاسخ دادن به بقیه لذت میبریم
اینم که نگشتم چون شرایطم خاص بود(پستمو بخونین متوجه میشین)
بازم ببخشید که وقت تاپیکو گرفتم
انشالله همگی موفق باشن
یا علی
با درود خدمت دوستان. قول داده بودم كه راجع به كار خودم برتون بنويسم كه فرصتش پيش اومد و حالا در خدمتتون هستم .كار بدليجات كار تميز و شيكي هست كه البته در سالهاي اخير يه كم دست زياد شده و بازار رو هم اشباء كرده ولي در كل كاري هست كه فروش خودش رو داره در هر منطقه ايي .از زماني كه طلا قيمتش سير سعودي پيدار كرد در سالهاي گذشته خانوم هاي ايراني كم كم به طرف بدليجات كشيده شدند اوايل خب در ايران زياد طرفدار نداشت و در اروپا بيشتر اسقبال ميشد از جواهرات بدلي ولي از زماني كه ماركهاي معروف شروع كردند به ساختن بدليجات با كيفيت بالا و كشور چين هم توانست از روي جواهرات اصل بدليجاتي توليد كند با كيفيت مناسب و خوب كم كم در ايران هم مورد استقبال قرار گرفت چه بسا كه در حال حاضر دختر خانوم ها و خانم هاي ايراني براي ميهمانيها و جشنهاي مختلف و عروسي از اين جواهرات بدلي استقبال مي كنند و حتي خود شاهد هستم كه براي عروس خانوم هم ميان و از جواهرات بدلي كه مانند اصل هست خريداري و ااستفاده مي كنند .
كسي كه ميخواد شروع كنه براي كار مدتي بايد جايي مشغول به فروشندگي باشد تا با كار و محصولات و برندهاي مختلف و تعمير و ساخت بدليجات آشنا شود منظور از ساخت تركيب چند نوع بدلي هست كه ميتوني باهاش يه مثلا گردنبند يا گوشواره جديد رو طراحي كنيد كه خب اين خود يه بحث جداست.از بدليجات مي توان به گردنبد ، انگشتر ، دستبند ،گوشواره كه دو نوع آويزي و چسبون هستند يا سوزني و كليبسي،بازو بند،ساعت،گلسر،كليبس، ست كه شامل گوشواره و گردنبند و انگشتر و دستبند هستند كه با هم جور هستند و شبيه به هم يا نيم ست كه باز گوشواره با گردنبند يا گردنبند و انگشتر يا گوشواره با انگشتر هستند را نام برد . كه باز هر كدام به رنگ سفيد يا زرد كه همان نقره اي و طلايي است توليد مي شوند يا با سنگهاي رنگي و زينتي به صورت تك يا آويزي باز توليد مي شوند .باز مي توان از سنگهاي ماه تولد نام برد كه در حال حاضر خيلي پر طرفدار شده .در بدليجات از فلزات چون تيتانيوم ،استيل ،نقره و برنز استفاده مي شود كه به نقشها و طرح هاي مختلف و زيبا و دلربا تبديل مي شود .
كسي كه بخواد براي خودش مغازه اي دست پا كنه يه مغازه 8 متري تا 15 متري براش كافيه كه البته خريدش رو هم بايد از شخص مطميني كه امينش هست انچام بدهد كه خودش واردكننده باشه و جنس هاش هم همه به قول معروف دسته اول و تك باشه كه كمتر نظيرش و جايي ديگه ديده باشي البته از بازار تهران هم ميتونند افراد خريد كنند كه باز چون اونجا تقريبا همه خريد مي كنند خب كارها معمولا جاهاي ديگه هم تكراري ميشه .ولي يه كاسب باهوش بايد كمي دقت كند در خريدش و ديدي كه از بازار داره .بدليجات در بعضي از ماها و فصل ها خريدش كم ميشه چون در ماه هاي ما ايرانيان متاسفانه روزهاي غم كم نيستند در اون روزها خريد به نسبت كمتر ميشه .يه عيب ديگه اش هم اينه كه هر ماه بايد جنس ويترنت رو يه كم تغيير بدي تا تكراري نشه براي مشتري و چونه زدن با خانوم ها كه ديگه نگو كه بايد اعصابتم قوي باشه و آروم باشي تا بتوني به خوبي با مشتري كنار بيايي كه خب اين صفت بايد در تمام كاسب ها نمود كنه تا بتونند كاسبي خوبي داشته باشند . الان آقايون هم به سمت بديجات كشيده شدند كه الحق هم چيزهاي شيكي مربوط به آقايون توليد ميشه از ماركها و برندهاي معروف كه بيشتر از استيل هست چون آقايون چيزي ميخوان كه تا مدتها باهاشون باشه و تغيير رنگ نده از جنس استيل و نقره براشون كار مي كنند كه ميشه از گردنبند و انگشتر و ساعت هاي شيكي نام برد از ماركهاي معروفي چون وساچي ، كارتيه،بولگاري و....... كه توليد ميشوند .
جايي كه مغازه رو اجاره مي كنيد بايد نسبتا جاي پر رفت و آمدي باشه كه مشتري چشمش به زيورآلات و بدليجات بخوره و جذب كار بشود كه خودم هنوز نتونستم پيدا كنم يه جاي مناسب رو .در كل اينها مواردي بود از تجربياتي كه داشته و دارم باز اگر مطالب ديگري در ذهنم بود كه ياداوري نكردم در پستهاي بعدي جبران خواهم كرد و باز اگر سوالي داشتيد خوشحال ميشم بشنوم و اگر درش تبحري داشتم با كمال ميل پاسخ خواهم داد
سلام
نظرتون در مورد فروش پوشاك زنانه چيه؟؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)