تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 555 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

سلام دوست عزیز

زیاد دلتو خوش نکن من زنگ زدم به کامتل برای اطمینان چون چند جا شنیده بودم که میگفتن این گوشی تو ایران نمیاد.

سوال و جوابها

من:سلام

کامتل:سلام بفرمایید

من:ببخشید میخواستم بدونم اینکه میگن گالاکسی اس 2 تو ایران نمیاد درسته یا نه؟

کامتل:تقریبا درسته{اینو با خنده گفت حالا نمیدونم چرا}

من:چطور؟

کامتل:با تماسی که با سامسونگ داشتیم مثل اینکه سامسونگ دیگه نمیخواد از پنل super amoled plus تو گوشی هایی که تو خاورمیانه پخش میکنه استفاده کنه یعنی پنل گوشی هایی که تو ایران میاد میشه همون super lcd قدیمی خودمون....{یه جورایی شکه شدم }

من:چرا؟

کامتل:چون سامسونگ میگه این پنل های amoled تو خاور میانه طرفدار نداره و صرف نمیکنه که این پنل برای خاور میانه بزنه{به نظر من که سامسونگ یه جورایی داره خاور میانه رو میپیچونه اخه مگه میشه پنل amoled طرفدار نداشته باشه اخه واقعا که حرف چرندیه}

من:حالا اگه بخوام این گوشی رو با این پنل ها گیر بیارم باید چیکار کنم؟

کامتل:باید خوابشو ببینی{یه کم زیادی خودمونی شده بود فکر کنم}بعدش که یه کم خندید گفت که ما خودمون سامسونگ تحت فشار گذاشتیم که این گوشی با این پنل بیاد ایران باید ببینیم چی میشه ولی به احتمال زیاد به تعداد محدود وارد میکنیم این مدلو تو ایران.

من:حالا اگر شما نداشتید این مدلو باید از کجا گیر بیارم؟

کامتل:باید برید تو گوشی هایی که به صورت قاچاق وارد میشه دنبالش بگردید ولی ما تضمینش نمیکنیم و گارانتی هم نداره

من:ممنون از راهنماییتون امیدوارم این مشکل حل بشه و این گوشی با بهترین امکاناتش وارد ایران بشه؟

کامتل: ما هم امیدواریم و سعیمون رو میکنیم.

من:روز خوش

کامتل:روز شما هم خوش

خوب با این صحبتهایی که شنیدم فکر کنم باید دنبال گوشی های دیگه هم برم چون این گوشی کارش معلوم نیست تو ایران ولی حیف شدنمیدونم چرا هر گوشی خوبی که تو ایران میخواد بیاد اولش انقدر دردسر داره

بازم نباید امیدمونو از دست بدیم

موفق باشید
    دوست عزیز اول از همه که گارانتی سامسونگ تو ایران شرکت پارس مایکروتل هست
    دوم اینکه همه این حرف ها رو ئر مورد Nexus s هم میزدن و میگفتن چون دست google هست فلان میشه و ...... از این حرفا و دیدیم که خیلی راحت اومد تو بازار ایران
    حتی در مورد Galaxy s 1 هم میگفتم چون سامسونگ ایران رو تحریم کرده به ایران وارد نمیشه
    Last edited by d.b23; 08-05-2011 at 18:00.

2. 7 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

دوست عزیز اول از همه که گارانتی سامسونگ تو ایران شرکت پارس مایکروتل هست
    دوم اینکه همه این حرف ها رو ئر مورد Nexus s هم میزدن و میگفتن چون دست google هست فلان میشه و ...... از این حرفا و دیدیم که خیلی راحت اومد تو بازار ایران
    حتی در مورد Galaxy s 1 هم میگفتم چون سامسونگ ایران رو تحریم کرده به ایران وارد نمیشه
    درسته دوست عزیز ببخشید اشتباه نوشتم اسم شرکتو ولی خودمم نمیدونم گیج شدم البته امیدوارم که بیاد

4. این کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چون سامسونگ میگه این پنل های amoled تو خاور میانه طرفدار نداره و صرف نمیکنه که این پنل برای خاور میانه بزنه
    سامسونگ دیگه چی میگه ؟

ما خودمون سامسونگ تحت فشار گذاشتیم که این گوشی با این پنل بیاد ایران
    میخواستی بگی زیاد فشار نیارین یهو دیدی .....

گوشی هایی که به صورت قاچاق وارد میشه دنبالش بگردید ولی ما تضمینش نمیکنیم و گارانتی هم نداره
    میخواستی بگی خودم میدونم قاچاق بخرم دیگه گارانتی نداره عجب پروفسوری بوده طرف !

مایکروتل میاره خیالتون راحت مگه کم سود میکنن با فروش این گوشی . میخواد این GS ها رو بفروشه بعد GS II رو وارد کنه .

مخلصیم .

6. 11 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

10

سامسونگ دیگه چی میگه ؟

میخواستی بگی زیاد فشار نیارین یهو دیدی .....

میخواستی بگی خودم میدونم قاچاق بخرم دیگه گارانتی نداره عجب پروفسوری بوده طرف !

مایکروتل میاره خیالتون راحت مگه کم سود میکنن با فروش این گوشی . میخواد این GS ها رو بفروشه بعد GS II رو وارد کنه .

مخلصیم .
    سلام داداش سامسونگ خیلی مخلصیم

با حرفات خیلی حال کردم مخصوصا قسمت فشار اوردن به سامسونگ

ولی امیدوارم که واقعا این فشارهایی که مایکروتل میخواد به سامسونگ بیاره تاثیر گذار باشه و نظر سامسونگو عوض کنه

اگر هم نشد مجبوریم روی قاچاقچیهای عزیزمون که دنیا رو به خاطر وطن عزیزشون زیر و رو میکنن حساب کنیم و ارزوی موفقیت برای این انسانهای دلیر که فقط و فقط فکر هم وطنانشون هستن و اصلا به فکر پر کردن جیب دلالهای محترم نیستن میکنیم

یه دفعه نشد مثل ادم یه گوشی خوب بیاد تو ایران حتما باید توش بخور بخور بشه

وای خدای من اگه این گوشی به صورت قاچاق وارد ایران بشه نمیدونم با چه قیمت هولناکی میخواد به فروش برسه

حداقل اگه قیمت فقط قیمت قاچاقچیان دلیر کشورمون بود که مشکل نداشت ...تازه بعدش میره پیش دلالهای محترم و اونجاس که مثلث برمودا شکل میگیره و اخرش میرسه به مغازه دارهای عزیزمون و اون قیمت کذایی شکل میگیره

حالا اینجا کی ضرر میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه با هم بگید.....خریدارررررر

تا این وضعیت بی در و پیکر بازار ایران هست روی هیچ چی نمیشه حساب کرد.

دیگه نمیدونم چی بگم فقط امیدوارم که همه چی حداقل در مورد این گوشی خوب پیش بره.چون واقعا گوشی خفنی هستش و نمیشه به این راحتی از دستش داد.

داشتم در مورد این گوشی با دوست دخترم صحبت میکردم و منتظر دلداری دادنش بودم ولی تنها چیزی که شنیدم این بود که وقتی گوشی اومد اول برای من باید یکی بخری

تو اون لحظه دلم میخواست کلشو بکنم ولی حیف که زورم بهش نمیرسه

خوابو زندگیم شده این گوشی همه چی رو دارم کم کم galaxy s2 میبینم.امیدوارم که بیاد

به امید اون روز

موفق باشید
    Last edited by kissyou; 08-05-2011 at 19:05.

8. 6 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه پیغام اشتباه بدم از کجا میشه حذفش کرد؟
    Last edited by yusefy; 08-05-2011 at 20:16.

10. 2 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان اگه پیغام اشتباه بدم از کجا میشه حذفش کرد؟
    حذف پست فقط مختص مدیران و همکاران هست بی خیال از این پستا تو این انجمن زیاده خودتو ناراحت نکن

من خودم با این پستا به این ارقام رسیدم

12. 10 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yusefy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه میشه رسما نیاد اخه؟
    خاور میانه بزرگترین بازار موبایل امکان نداره سامسوگ این بازارو از دست بده(مخصوصا ایران و امارات)
    بچه ها اگه زحمت نیست سوالای منم جواب بدید افسردگی گرفتم

---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

حذف پست فقط مختص مدیران و همکاران هست بی خیال از این پستا تو این انجمن زیاده خودتو ناراحت نکن

من خودم با این پستا به این ارقام رسیدم

آقا ممنون

14. 4 کاربر از yusefy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    java scripts

پيش فرض

مگه میشه رسما نیاد اخه؟
    خاور میانه بزرگترین بازار موبایل امکان نداره سامسوگ این بازارو از دست بده(مخصوصا ایران و امارات)
    بچه ها اگه زحمت نیست سوالای منم جواب بدید افسردگی گرفتم

---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

آقا ممنون
    من دکمه تشکر ندارم ولی همین جا از همه بخاطر پست های جالب شون تشکر میکنم
    اقای سامسونگ جواباتون واقعا عالی بود
    در مورد بازار خاورمیانه یا حد اقل ایران خوب مشخصه که مثل کره ای ها یا انگلیسی ها واسه گجت های تر و تازه تو صف وای نمیستن واسه خریدش
    شاید هم خریدار ها بخوان وایستن ولی بازار بازار نا بسامانیه

16. 4 کاربر از A S U S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز

زیاد دلتو خوش نکن من زنگ زدم به مایکروتل برای اطمینان چون چند جا شنیده بودم که میگفتن این گوشی تو ایران نمیاد.

سوال و جوابها

من:سلام

مایکروتل:سلام بفرمایید

من:ببخشید میخواستم بدونم اینکه میگن گالاکسی اس 2 تو ایران نمیاد درسته یا نه؟

مایکروتل:تقریبا درسته{اینو با خنده گفت حالا نمیدونم چرا}

من:چطور؟

مایکروتل:با تماسی که با سامسونگ داشتیم مثل اینکه سامسونگ دیگه نمیخواد از پنل super amoled plus تو گوشی هایی که تو خاورمیانه پخش میکنه استفاده کنه یعنی پنل گوشی هایی که تو ایران میاد میشه همون super lcd قدیمی خودمون....{یه جورایی شکه شدم }

من:چرا؟

مایکروتل:چون سامسونگ میگه این پنل های amoled تو خاور میانه طرفدار نداره و صرف نمیکنه که این پنل برای خاور میانه بزنه{به نظر من که سامسونگ یه جورایی داره خاور میانه رو میپیچونه اخه مگه میشه پنل amoled طرفدار نداشته باشه اخه واقعا که حرف چرندیه}

من:حالا اگه بخوام این گوشی رو با این پنل ها گیر بیارم باید چیکار کنم؟

مایکروتل:باید خوابشو ببینی{یه کم زیادی خودمونی شده بود فکر کنم}بعدش که یه کم خندید گفت که ما خودمون سامسونگ تحت فشار گذاشتیم که این گوشی با این پنل بیاد ایران باید ببینیم چی میشه ولی به احتمال زیاد به تعداد محدود وارد میکنیم این مدلو تو ایران.

من:حالا اگر شما نداشتید این مدلو باید از کجا گیر بیارم؟

مایکروتل:باید برید تو گوشی هایی که به صورت قاچاق وارد میشه دنبالش بگردید ولی ما تضمینش نمیکنیم و گارانتی هم نداره

من:ممنون از راهنماییتون امیدوارم این مشکل حل بشه و این گوشی با بهترین امکاناتش وارد ایران بشه؟

مایکروتل: ما هم امیدواریم و سعیمون رو میکنیم.

من:روز خوش

مایکروتل:روز شما هم خوش

خوب با این صحبتهایی که شنیدم فکر کنم باید دنبال گوشی های دیگه هم برم چون این گوشی کارش معلوم نیست تو ایران ولی حیف شدنمیدونم چرا هر گوشی خوبی که تو ایران میخواد بیاد اولش انقدر دردسر داره

بازم نباید امیدمونو از دست بدیم

موفق باشید
    همش که ضد حال بود، حداقل نگفت کی وارد میشه که واسش دندون تیز کنیم؟!!

18. 2 کاربر از massoudsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خواهشا يكي بگه آخرش تو دبي عرضه شده يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
    همينو بفهمم اونجا اومده برام كافيه!!!
    يكي مغازه دارا گفت كه اگه اونجا باشه برات ميارم 10 درصد ميكشم روش
    البته تجربم ثابت كرده كه نبايد واسه اينجور چيزا عجله كرد
    در ضمن اينم حرفه بيخوديه كه قراره با super lcd تو ايران عرضه بشه!
    اگه قطعاتشو دستكاري كنن بايد يه گوشيه جديد و يه اسم جديد براش معرفي كنن مثلا i9103
    فقط اگه يكي بياد اين مسئله عرضه رو تو دبي مشخص كنه ممنون ميشم اولش قرار بود 2 مي عرضه بشه بعد شد 4 الانم كه ديگه نهم شد آخرش معلوم نيست اومده يا نه!

20. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •