سلام به دوستان گل خواهش میکنم جوابم رو بدید.وقتی این بازی اومد برای آنلاین بازی کردن باید چیکار کرد تو رو خدا یه توضیح کامل به من بدید . باید Cd Code خرید؟از کجا؟معمولا قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟خیلی خیلی خیلی ممنون می شم جوابم رو بدین
سلام به دوستان گل خواهش میکنم جوابم رو بدید.وقتی این بازی اومد برای آنلاین بازی کردن باید چیکار کرد تو رو خدا یه توضیح کامل به من بدید . باید Cd Code خرید؟از کجا؟معمولا قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟خیلی خیلی خیلی ممنون می شم جوابم رو بدین
Last edited by Mool Tee; 04-09-2011 at 22:01.
شما چند راه دارید ...
اول اینکه سی دی کی بخرید دوم با پک ...
برای جفتش هم جاهایی هست که اقدام به انجام اون کار می کنن.
پک که بحثی توش نیست ، خریداری می کنید بازی رو نصب می کنید و کدش رو میزنید و ...
ولی برای سی دی کی شما باید سی دی کی رو بخرید و وارد برنامه ORIGIN کنید و بازی شروع به دانلود بکنه
فیمت بازی اورجینال مشخص شده چنده؟
سی دی کی چی اون مشخص شده که قیمتش چنده؟
قیمت سی دی کی در حال حاضر 47 هزار تومن هست و قیمت پک بدون هزینه ارسال 60 دلار
2 مدل داره
22 تومن
و لیمیتد ادیشن 47 تومن
Last edited by Saeed System; 04-09-2011 at 22:54.
منع فعالیت تبلیغاتی :
هر گونه فعالیت تبلیغاتی در این انجمن بر خلاف قوانین بوده و با کاربر خاطی سریعا برخورد خواهد شد
در موراد خاص حق پیگرد قانونی برای صاحبان این وب سایت محفوظ است !
اگر نیاز به معرفی باشه باید به صورت خصوصی معرفی کنید.
من می خوام بدونم از کجا میشه CD Key رو دریافت؟قیمتش چنده؟با پچ رو باید از کجا خرید؟اینکه دوستمون میگه باOrgin کد رو بزن بازی شروع به دنلود می کنه یعنی چی؟
برنامه Orgin رو باید Downlaod کرد؟مفتی میشه باهاش کار کرد؟(لطفا به همه سوال هام جواب بدین)
Last edited by Mool Tee; 04-09-2011 at 23:32.
origin یک برنامه ای هست برای شرکت ea شما اون رو دانلود می کنید ، با اکانت که در ea می سازید در اون لاگین می کنید.
سپس یک بخش داره که کد رو در اون قسمت وارد می کنید بعد از اینکه وارد کردید بازی در لیست بازی های شما وارد میشه بعد می تونید روش کلیک کنید و دانلودش کنید رو کامپیوتر
قیمت سی دی کی رو که عرض کردم آدرس سایتش رو هم براتون می فرستم.
اگر هم با پک بخواهید ما داریم می خریم به همراه چند تن از دوستان به صورت خودجوش ، می تونید به ما ملحق بشید![]()
خوبه.جزئیات رو لطفا به من پ.خ بدین . خیلی ممنون
اگه بشه به شما ملحق میشم جزئیات این رو هم لطفا برام پ.خ کنید
Last edited by Mool Tee; 05-09-2011 at 00:21.
راستی این بازی یه تاپیک بخش چندنفره داره چرا اونجا در مورد انلاینش بحث نمی کنید
اینو فقط برای اخبار بازی بذارید و اخبار مربوط به مولتی رو هم اونجا بگید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)