بابا تو رو خدا یه نگا به اون ادرسی که دادم مینداختی متوجه میشدی
بابا تو رو خدا یه نگا به اون ادرسی که دادم مینداختی متوجه میشدی
خوب بازم خبرای خوب ازJFW DH
به تازگی دو ویدیو منتشر شده از اجرای بازیهای+3.60روی اینCFW
اجرای بازیDIRT3:
اجرای بازیBF3:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب خبرایی جدیدی که گروه داده بیرون اینه که کار ساختJFWتموم شده آخرین امکانی هم که تونستن رویJFWاضافه کنن PS STOREبوده و گفتن به زودی زود اینCFWعرضه میشه و از همه ی امکاناتی که قبلا گقته بودن پشتیبانی میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینCFWروی ورژن های3.41و3.56کار خواهد کرد.
منبع:PS3NEWS.COM
کدوم گروه همون اسبانیایی؟؟ ریلیز بشه که دنیایی هست و گفتی رو دو تا ورژن نصب میشه . 3.55 داریم اول ورژن استاندارد 3.56 باید نصب کنیم بعد -- 3.56 ؟
هارد برای کنسول میخام بخرم راهنمایی کنید 500 گیگ زود ÷ر میشه 1 ترا بخرم بصرفه هست
مثلا مارک adata نسخه های مختلفی داره فکر کنم سرعت رید و رایتش فرق داره با هم فرق نداره هر کدوم بخرم قیمت کمترم باشه تو بازی فریز اینا نشه و مشکل نداشته باشه . به کنسول وصل میشه فقط usb 2 باشه؟ تو بحث ها بود usb3 وصل شد به دستگاه صحت داره ؟
شانس ما هم دوستم تو شرکت کام÷یوتری هست قیمت دستشه گفته هارد خیلی رفته بالا مثل اینکه وارد نمیشه فعلا.
اره باید 3.56 نصب کنی بعد jfw که میخواد ریلیز بشه..
البته اگه 3.41 داری بهتره رو همین نصب کنی
جون رو 3.56 بعضی چیزارو از دست میدی(که البته زیاد مهم نیست)
Last edited by MH_FashisT; 03-11-2011 at 20:18.
سلام
دوستان یه ps3 -- شده گرفتم , وقتی که میخوام بازی های کپی رو اجرا کنم نمیشه . یعنی تو مولتی من اجرا میکنم دستگاه انگار فلش میشه بعد میاد صفحه اصلی ولی اسم بازی عوض نمیشه و میره تو خود بازه که تو دستگاه هست(منظورم بازیه بلو ریه)
باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
اینکه میاد تو صفحه اصلی کاملا طبیعی هست...
وقتی از مولتی من اجراش کردی بازیو بعد اومد تو XMB
از اینجا اجراش کن بازیو ببین میاره یا نه
APP_HOME/PS3_GAME
میشه بگید چطور هارد اکسترنال باید fat32 فرمت کرد ؟ فکر کنم هارد fat32 نمیشه بطور طبیعی این طور که تو بحث ها بود من که نداشتم نمیدونم.
غیر از سوالم کسانی که مثل من هارد نخریدند تنبلی کردم الان از شانس ما تایلند سیل اومد چی÷ هارد این میزنه . تو بازار ایران سود استفاده گرا 50 60 تومن گرون کردند
با برنامه های مختلفی میشه...مثل acronis , partition magic....وصل pc میکنی با fat32 فرمتش میکنی
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ PS3 ﻩ.ﮎ ﺷﺪﺵ ﭼﻪ ﻓﺮﻣﺖ ﻫﺎﯼ ﺗﺼﻮﯾﺮﯼ ﺭﻭ ﺳﺎﺑﻮﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﻪ ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)