تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 98 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 980

نام تاپيک: Hitman: Blood Money

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من فقط مرحله اولو بازی کردم(اون اوایل که اومد) راستش خوشم نیومد می ری تو یه اتاق یه سکه پرت می کنی بیرون اون دو تا نگهبان مث پخمه ها هنک و هنک میرن طرف سکه هه حتی خم نمی شن ورش دارن مث کودن ها نیگاش می کنن تا بریم بکشیمشون
    واردیه محیط بسته می شیم یه نفر یکی دیگه رو آتعیش می زنه باید بکشیمش بعد از اون نرده قرمزا بالا بریم یه شاتگان ورداریم
    حواسیم نبود یه تیر شلیک کردم هیچی نشد
    درو وا کردم دیدم داداشای سیا پوست نشستن پشت میز انگار نه انگار تیر شلیک شده
    بعد از کشتنشون اون بالا می نویسه چطور اجسادو استتار کنم
    بعد می گه برو تو کمد! میرم تو کمد یارو دکتره سه سوت میاد تو(انگار نه انگار باید روال طبیعی شو حفظ کنه و یه کم طول بکشه که دکتره برسه) بعد می پرم وسط می کشمش میرم بالا جسدش e رو می زنم لباسش عین چی عوض می شه لا مصب !
    اگه همه مراحل همین جوری الکیه بگین نرم بخرمش اگه بقیه مراحل دیگه مثل هیتمنای دیگه ست بگین برم بخرمش!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

12

من فقط مرحله اولو بازی کردم(اون اوایل که اومد) راستش خوشم نیومد می ری تو یه اتاق یه سکه پرت می کنی بیرون اون دو تا نگهبان مث پخمه ها هنک و هنک میرن طرف سکه هه حتی خم نمی شن ورش دارن مث کودن ها نیگاش می کنن تا بریم بکشیمشون
    واردیه محیط بسته می شیم یه نفر یکی دیگه رو آتعیش می زنه باید بکشیمش بعد از اون نرده قرمزا بالا بریم یه شاتگان ورداریم
    بعد می گه برو تو کمد! میرم تو کمد یارو دکتره سه سوت میاد تو(انگار نه انگار باید روال طبیعی شو حفظ کنه و یه کم طول بکشه که دکتره برسه) بعد می پرم وسط می کشمش میرم بالا جسدش e رو می زنم لباسش عین چی عوض می شه لا مصب !
    اگه همه مراحل همین جوری الکیه بگین نرم بخرمش اگه بقیه مراحل دیگه مثل هیتمنای دیگه ست بگین برم بخرمش!
    سلام

خب مرحله اولش برای آشنایی با محیط هست و خیلی آسونه(اگه بخوای آخر هر مرحله قبرستون وا کنی باقیش هم آسونه!) و به هر حال توصیه می کنم این بازی رو از دست ندید خیلی قشنگه مخصوصا پایانش و باقی مراحل جذاب تر و سخت تر هستند (دیگه راهنما نداره) من نمی دونم هیت من های قبلی رو چه جوری رد کردی ولی Hitman Blood Moneyیه چیز دیگه است .....

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض قدم به قدم 2

مرحله:Curtains Down
    قبل از اینکه مرحله رو شروع کنید باید Remote Detonator رو آپگرید کرده باشید
    شما در اپرای پاریس و شاهد نمایش توسکا هستید وارد سالن بشید و به سمت ماموری برید که داخل اتاقک لباس ها نشسته باهاش صحبت کنید و لباسی که خودم شخصا اونجا گذاشتم رو ازش بگیرید و از جیبش اسلحه واقعی ww1 رو ور دارید و لباسو بدید واسه اتو
    دو تا کارگر میان کنارتون و مشغول وراجی میشن شما به سمت راست برید و وارد دستشویی بشید و نزدیک سطل لباسها منتظر کارگر سبزپوش بشید که بیاد .....کنه قبل از این که بوی گند دستشویی رو ورداره با syringe sedative دخلشو بیارید بکشونیدش کنار سطل لباس و لباسشو بپوشید و بعد بندازیدش تو سطل که بشورنش خیلی شاد از دستشویی بیرون بیاد و جعبه ابزار سمت چپتون رو همینجوری وردارید (بعدا میفهمید چرا!) به سمت دری برید که روش نوشته personal staff only از راهرو پایین برید و کارگری رو که داره میخ میکوبه رد کنید تا به یه در برسید که قفله بازش کنبد(مراقب باشید دو کارگری که درون محوطه هستند شما رو نبینن) در بعدی رو هم باز کنید و مستقیم برید و اولین در سمت راستو برید تو و یه طبقه بالا برید به سمت چپ بپیچید و نگهبان سیاهپوش رو رد کنید تا به در دو لنگه برسید از پله ها بالا برید و در روبرو رو باز کنید و جعبه ابزار رو بندازید کنار چلچراغ و بعد یه بمب اونجا جا بزارید (مباظب کارگر باشیدیهو تو نیاد!) بعد مسیر رو برگردید و وارد دومین در ستاره دار بشید (از نگهبان دورتره) و بچپید تو کمد تا یکی از هنرمندها بیاد واسه استراحت بعد که رفت از کمد بیاد بیرون و اسلحه واقعی رو با تقلبی عوض کنید بعد به دستشویی برگردید (لباستون رو عوض کنید)و منتظر بشید پرده آخر اجرا بشه بعد از مرگ اتفاقی هدف اول منتظر بشید دومی بیاد پایین وسط راه می خوره زمین بمب رو منفجر کنید (مراقب پلیس هایی که میان تو دسشویی باشید) از بس تو دسشویی موندید بو گرفتید باید به فکر یه عطر خوب باشید پس از ساختمان اپرا خارج بشید

اگه فهمیدید چرا باید جعبه ابزار رو ورداشت ؟

فعلا............

4. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

من نمی دونم هیت من های قبلی رو چه جوری رد کردی ولی Hitman Blood Moneyیه چیز دیگه است .....
    خب هیتمنای دیگه خیلی با حال بودن هر مرحله رو به چند طریق مختلف تموم کردم حتی چند بار لقب silent assassin گرفتم(به غیر از هدف قرمز کسی کشته نشه و هویت ات اصلا لو نره!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من هم بازی رو تموم کردم ولی اخر بازی نمیمیره اگر موس و کیبرد رو فشار بدید به هوش میاد
    مگه آزار داری پایان رویایی داستان رو مینویسی... شاید کسی وسط بازی باشه. اینجوری جذابیت داستان از بین میره ...........

من روی بالاترین درجه سختی proبازی کردم و قدم به قدم رو نوشتم در این مرحله نگهبانی که در 1 متری هواپیماست و نگهبانی که تو اتاق don fernando delgado هست هر دو خوابن اگه شما با سرعت جلوشون بدوید یا تابلو بازی در بیارید بیدار میشن و بهتون مشکوک میشن(باری که کنار بار سلامتی شماست زرد میشه) و اگه شما لو بری یا جایی باشی که نباید باشه اول آبکشت می کنن بعد اسمتو می پرسن (بار قرمز میشه)
    من فکر کردم کلا نگهبان ها خوابن. مثل اینکه فقط اون 2 تا خواب بودن.........

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط *Necromancer
    آهان زدی تو خال......... اون مرحله خیلی گنده.. منم اصلا خوشم نیومد ولی مطمئن باش مراحل بعدی همه شاهکارن..... هیتمن از سری اولش تا الان گل کاشته............. سری 4 که master piece بود.........

کلید حذف نداره اینجا ؟ چجوری پست دوم خودمو حذف کنم با اولی ادغام بشه ؟

8. این کاربر از nima_kiyaniyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

خب هیتمنای دیگه خیلی با حال بودن هر مرحله رو به چند طریق مختلف تموم کردم حتی چند بار لقب silent assassin گرفتم(به غیر از هدف قرمز کسی کشته نشه و هویت ات اصلا لو نره!)
    خوب این هیتمن هم مثل سری های قبله ....تازه آزادی عملت خیلی هم گسترده تر شده و سلاح هات هم بیشتر...(ولی هنوز همون سیم خفه کن اسلحه ی محبوب منه)...هر مرحله رو میتونی با چندین روش تموم کنی...ودلیل اصلی محبوبیت این بازی هم همینه...اون مرحله ی اول هم فقط میخواد قابلیت های بازی رو نشون بده و تمرینیه... و دقیقا بهت میگه باید چیکار کنی...و اصلا جزء مراحل اصلی به حساب نمیاد...در کل بازی خیلی شاهکاره...با اینکه چندین بار بازی رو تموم کردم...بازم بعضی وقتا هوس می کنم این بازی رو بازی کنم...این قدر چیز های جالب داره بازی...به نظر من بازییه که اصلا تکراری نمیشه...
    من همچنین منتظر نسخه ی جدیدشم...بازی فقط هیتمن و شخصیت فقط مامور 47

10. این کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خب شاید بعضی ها توی این مرحله گیر کرده باشند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تو مرحله till death do us apart..................

خیلی جالبه.. شما هر اسلحه ای که دلتون بخواد می تونید با خودتون بردارید ببرید داخل خونه ............. آخه درسته که همه اسلحه دارن ولی دیگه m4 که کسی به مهمونی نمیبره..... به هر حال این کار زیاد جالب نبود........

راستی کسی میدونه چجوری باید موسیقی های هیتمنو در باریم ؟ صداهای قشنگ زیادی داره.......... نرم افزار bikplayer رو کسی داره ؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

11

تو مرحله till death do us apart..................

خیلی جالبه.. شما هر اسلحه ای که دلتون بخواد می تونید با خودتون بردارید ببرید داخل خونه ............. آخه درسته که همه اسلحه دارن ولی دیگه m4 که کسی به مهمونی نمیبره..... به هر حال این کار زیاد جالب نبود........

راستی کسی میدونه چجوری باید موسیقی های هیتمنو در باریم ؟ صداهای قشنگ زیادی داره.......... نرم افزار bikplayer رو کسی داره ؟
    از اینجا بگیر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •